- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 36
canım bu defa bodrum yerine antalya limonu ver farklılık olsun :)Yedircem tabii.Ona bu sefer kirkini beklemeden hastanede tattiracam :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu defa bodrum yerine antalya limonu ver farklılık olsun :)Yedircem tabii.Ona bu sefer kirkini beklemeden hastanede tattiracam :))
Limon yiyince ne oluyor kaöırdım sanırımYedircem tabii.Ona bu sefer kirkini beklemeden hastanede tattiracam :))
Çiş mi kaka mıkızlar kusura bakmayın bişi sorcam bebeğiniz gunde kaç defa altını kirletio ?
2/3 kez ama yemesi de tetikliyor bu sayıyı
evet cnmhatırlıyorum seni canım hatta biri daha vardı sanki 16 mart doğumlu
Cnm oncelikle gecmis olsun benim oglum da ek gidayi az aliyordu sut mama karisik besleniyordu ama 1 haftadir dis yuzunden biberonu agzina almaz oldu gunde 1 kez anne sutu zorla aliyo kalani yemekle kasik mma corba yogurt vs yemeye basladi demem o ki biz ne kadar zorlarsak zorlayalim bebekler kendi isteklerine gpre yiyor moralini bozma elbet o da alisacak bence sutu kesme emme araliklarini uzat acikinca ilk yemegini ver aallah yyardimcin olsunKafam Karışık oğlum iyileşmeden kesmem sütten nasıl ac bırakırım onu da bilmiyorum iyileşincede bırakamam ya Dr Ler Kafayı yemiş yada ben yiyecem Kafayı
Bizzz:) 16 martlı:)hatırlıyorum seni canım hatta biri daha vardı sanki 16 mart doğumlu
nbr :)Bizzz:) 16 martlı:)
evet doğru hatırladım şimdiBizzz:) 16 martlı:)
nbr :)
evet doğru hatırladım şimdi
Canım tamamen kess diyor . Ama nasıl kesecem bilmiyorum fikriniz varsa paylaşın lütfenne ameliyatı olacak oğlun.ayrıca biliyorum çok uğraştın ek besin için ama drlar böyle diyorsa yani başka bir alternatifi yoksa bunu denemelisin.sana tamamen mi sütü kes diyorlar yoksa ek gıda alana kadar belli bir saatmi?eğer öyleyse emin ol 1 gün sıkıntı yaşarsın,emmeyi bırakan bebekler gibi 1 günde unutur gider yeni düzenine alışır inşalllah.Alllah kolaylık versin
Canım herseyi denedim olmadı.annem 15 tatilde bizdeydi o 3-4 saat ac bırakıp yarım çay bardağı çorbayı yedirdi 10 gün kadar sonra Onuda yemedi annemde şaştısütten kesmek yerine aç bırak, yemeğini yesin sonra emzir. bir kaşık bile yese yeterli. yavaş yavaş alışır. benimki de bu aralar yemiyordu, ben artık reklamlarla yedirmeye başladım. reklam denedin mi sende. ya da çocuğun sevdiği bir oyuncak müzikli falan. çok zor senin için 1 yaş çocuğu da sütle yeterince doymadığı için sürekli emmek istiyor. bu seferde anneye bıkkınlık geliyor.