2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar merhaba bende mart annesiyim whatsap grubuna beni almadılar:63:

Ben de sizinle burdan takılıyım bari tabi kabul ederseniz :KK15:

sanki yediği yaramıo gibi yiyip çıkartıo gıbı hıssediorum ondan sordum fazla kılolu deil boyuda pek uzamadı :KK43:

Kafam Karışık oğlum iyileşmeden kesmem sütten nasıl ac bırakırım onu da bilmiyorum iyileşincede bırakamam ya :KK43: Dr Ler Kafayı yemiş yada ben yiyecem Kafayı
Cnm oncelikle gecmis olsun benim oglum da ek gidayi az aliyordu sut mama karisik besleniyordu ama 1 haftadir dis yuzunden biberonu agzina almaz oldu gunde 1 kez anne sutu zorla aliyo kalani yemekle kasik mma corba yogurt vs yemeye basladi demem o ki biz ne kadar zorlarsak zorlayalim bebekler kendi isteklerine gpre yiyor moralini bozma elbet o da alisacak bence sutu kesme emme araliklarini uzat acikinca ilk yemegini ver aallah yyardimcin olsun

Slmmm herkese bayadır yazamıyordum..

Yaren de meme delisi oldu gece sabaha kadar emiyor her uykusunda iki üç kez emiyor ve galiba bundan, yemek yediremiyorum 15 gündür .. Böyle olunca bende geriliyorum .. Kaşığı çarpıyır ağzını açmıyor verdiğim yemeği çıkarıyor hiç birini yapamasa ağzında bekletiyor .. Reklam filan hak getire artık .. Emzirmeyim diyorum ağlıyor emzik veriyorum istemiyor ..

Bende ne yedireceğimi şaşırdım artık kahvaltı olayımız kabus zaten hiç bişi ağzına koymuyor eline cici bebe etimek ekmeği veriyorum onu kemİriyor biraz o kadar ..
Sizler kahvaltı da ne ve Nasıl veriyorsunuz ? Diğer öğünlerde ?

Bu ayda az kilo aldı 250 gr .. 8,500 şuanda Dr bir ay daha bekleyelim dedi olmazsa özel mamaya başların dedi. Boyu da kısa gibi gerçi cetvel ile mezura arasında fark oluyor .. 68 dedi dr ,, 2 ay önce sağlık ocağı 70 gibi ölçmüştü..
Kaka sayısı bizde 2 gibi bazen 3 ..

Ayağımda sallayarak uyuyor bazen bazen memede .. Ve benimle uyuyor :KK43: beşiğine Nasıl alıştıracam bu kızı memeden ayrılmadan pek mümkün gibi görünmüyor o da ..

Bizde durumlar böyle ..

İyiz Canım işte bu cimcime bişi yemez oldu ona Canım sıkılıyor .. Kavgalarımız başladı :)) dilini dışına çıkararak bişiler diyo artık ne diyor bilmiyorum :) emekliyor 1 aydır 1/2 haftadır da 5/6 adım atıyor tabi babamız karşıda bi bana bi ona yürütmeye çalışıyoruz ..
Siz nasılsınız fıstık Nasıl ne durumda ?

ne ameliyatı olacak oğlun.ayrıca biliyorum çok uğraştın ek besin için ama drlar böyle diyorsa yani başka bir alternatifi yoksa bunu denemelisin.sana tamamen mi sütü kes diyorlar yoksa ek gıda alana kadar belli bir saatmi?eğer öyleyse emin ol 1 gün sıkıntı yaşarsın,emmeyi bırakan bebekler gibi 1 günde unutur gider yeni düzenine alışır inşalllah.Alllah kolaylık versin
Canım tamamen kess diyor . Ama nasıl kesecem bilmiyorum fikriniz varsa paylaşın lütfen

sütten kesmek yerine aç bırak, yemeğini yesin sonra emzir. bir kaşık bile yese yeterli. yavaş yavaş alışır. benimki de bu aralar yemiyordu, ben artık reklamlarla yedirmeye başladım. reklam denedin mi sende. ya da çocuğun sevdiği bir oyuncak müzikli falan. çok zor senin için 1 yaş çocuğu da sütle yeterince doymadığı için sürekli emmek istiyor. bu seferde anneye bıkkınlık geliyor.
Canım herseyi denedim olmadı.annem 15 tatilde bizdeydi o 3-4 saat ac bırakıp yarım çay bardağı çorbayı yedirdi 10 gün kadar sonra Onuda yemedi annemde şaştı

X