2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Arkadaşlar tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın kucaktan inmiyor.kulak geniz eti ameliyatı olacak derken ,azı dişi patlıyor derken ,şimdide su çiçeği olduk sanırım yarın Dr ye gidiyoruz Prof .allah kötüsünden korusun sabır diyorum vücudu kızarıklar ve sulu bugün pazar Dr ile telde görüştük sanırım su çiçeği olmuş dedi :KK43:hamdolsun bugünümüze diyelim ne diyim ki başka
Çok geçmiş olsun Can'ım yeni okudum allah yardımcın olsun

Arkadaşlar tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın kucaktan inmiyor.kulak geniz eti ameliyatı olacak derken ,azı dişi patlıyor derken ,şimdide su çiçeği olduk sanırım yarın Dr ye gidiyoruz Prof .allah kötüsünden korusun sabır diyorum vücudu kızarıklar ve sulu bugün pazar Dr ile telde görüştük sanırım su çiçeği olmuş dedi :KK43:hamdolsun bugünümüze diyelim ne diyim ki başka
Cok geçmiş olsun ALLAH şifa versin inşallah

kızlar çok üzüldüm watsupa geçmenize..benim akıllı tel. yokbilgisayar da masaüstü ara ara girip takip ediyordum o şansım da kalmadı şimdi. sessiz ama sıkı takipçinizdim, hepinizi tek tek tanıyorum
E sen de yaz buraya. Yine uğruyorlar buraya da. Kız mı erkek mi senin ki, doğum tarihi ne

Sessiz takipciler aramiza hosgeldiniz galiba topigin en eskisi ben kaldim. :KK48: Hamileligini ogrendigimden beri burdayim.:anneadayı: Cok guzel seyler paslastik, ogrendik birbirimizden. Sizide muhabbete katabildiysek ne guzel :KK19:

Bende korunmayi biraktim canim:))Hakkimizda hayirlisi Allahtan.Bazen dusundukce nasil altindan kalkacam biraz gozum korkuyor.En cok da esimle iliskimizi etkilermi olumsuz anlamda diye cekiniyorum.Ilk cocukda bile hamilelikti lohusalikti aramizda gerginlikler olmustu benim hormonlar tavan yaptigi icin.Simdi kismet olursa hem hormonlar hem kucuk bir canavar nasil olacak bilmiyorum.Ay ne cok yazdim ya:))
Canım eşin istiyorsa sorun yok

Sessiz takipciler aramiza hosgeldiniz galiba topigin en eskisi ben kaldim. :KK48: Hamileligini ogrendigimden beri burdayim.:anneadayı: Cok guzel seyler paslastik, ogrendik birbirimizden. Sizide muhabbete katabildiysek ne guzel :KK19:
teşekkürler hoşbulduk baktım topigin gidişatı iyi değil bırak artık sessizliği dedim :-)

X