Benimki azı dişi patlattı bu hafta Allah sanada yardım etsinCnm oncelikle gecmis olsun benim oglum da ek gidayi az aliyordu sut mama karisik besleniyordu ama 1 haftadir dis yuzunden biberonu agzina almaz oldu gunde 1 kez anne sutu zorla aliyo kalani yemekle kasik mma corba yogurt vs yemeye basladi demem o ki biz ne kadar zorlarsak zorlayalim bebekler kendi isteklerine gpre yiyor moralini bozma elbet o da alisacak bence sutu kesme emme araliklarini uzat acikinca ilk yemegini ver aallah yyardimcin olsun
Merhaba seni neden almadılar ki. Burda olmadığın içindir. Hiç yazmadın galibaNiye kimse merhaba demiyor
beni de almadılar hıh ;-) boşver burası daha güzelKızlar merhaba bende mart annesiyim whatsap grubuna beni almadılar
Ben de sizinle burdan takılıyım bari tabi kabul ederseniz
Slmmm herkese bayadır yazamıyordum..
Yaren de meme delisi oldu gece sabaha kadar emiyor her uykusunda iki üç kez emiyor ve galiba bundan, yemek yediremiyorum 15 gündür .. Böyle olunca bende geriliyorum .. Kaşığı çarpıyır ağzını açmıyor verdiğim yemeği çıkarıyor hiç birini yapamasa ağzında bekletiyor .. Reklam filan hak getire artık .. Emzirmeyim diyorum ağlıyor emzik veriyorum istemiyor ..
Bende ne yedireceğimi şaşırdım artık kahvaltı olayımız kabus zaten hiç bişi ağzına koymuyor eline cici bebe etimek ekmeği veriyorum onu kemİriyor biraz o kadar ..
Sizler kahvaltı da ne ve Nasıl veriyorsunuz ? Diğer öğünlerde ?
Bu ayda az kilo aldı 250 gr .. 8,500 şuanda Dr bir ay daha bekleyelim dedi olmazsa özel mamaya başların dedi. Boyu da kısa gibi gerçi cetvel ile mezura arasında fark oluyor .. 68 dedi dr ,, 2 ay önce sağlık ocağı 70 gibi ölçmüştü..
Kaka sayısı bizde 2 gibi bazen 3 ..
Ayağımda sallayarak uyuyor bazen bazen memede .. Ve benimle uyuyorbeşiğine Nasıl alıştıracam bu kızı memeden ayrılmadan pek mümkün gibi görünmüyor o da ..
Bizde durumlar böyle ..
nazar mi değdi senin kuzuya güzel yiyordu çünküSlmmm herkese bayadır yazamıyordum..
Yaren de meme delisi oldu gece sabaha kadar emiyor her uykusunda iki üç kez emiyor ve galiba bundan, yemek yediremiyorum 15 gündür .. Böyle olunca bende geriliyorum .. Kaşığı çarpıyır ağzını açmıyor verdiğim yemeği çıkarıyor hiç birini yapamasa ağzında bekletiyor .. Reklam filan hak getire artık .. Emzirmeyim diyorum ağlıyor emzik veriyorum istemiyor ..
Bende ne yedireceğimi şaşırdım artık kahvaltı olayımız kabus zaten hiç bişi ağzına koymuyor eline cici bebe etimek ekmeği veriyorum onu kemİriyor biraz o kadar ..
Sizler kahvaltı da ne ve Nasıl veriyorsunuz ? Diğer öğünlerde ?
Bu ayda az kilo aldı 250 gr .. 8,500 şuanda Dr bir ay daha bekleyelim dedi olmazsa özel mamaya başların dedi. Boyu da kısa gibi gerçi cetvel ile mezura arasında fark oluyor .. 68 dedi dr ,, 2 ay önce sağlık ocağı 70 gibi ölçmüştü..
Kaka sayısı bizde 2 gibi bazen 3 ..
Ayağımda sallayarak uyuyor bazen bazen memede .. Ve benimle uyuyorbeşiğine Nasıl alıştıracam bu kızı memeden ayrılmadan pek mümkün gibi görünmüyor o da ..
Bizde durumlar böyle ..
Whatsap grubundan geçtim burda bile cevap alamadım .. Yeniyim dedim mart annesiyim dedim dedim de dedim Cvp yokMerhaba seni neden almadılar ki. Burda olmadığın içindir. Hiç yazmadın galiba
2 yaş kilit noktası uyku için özellikle bağımsız olmaya başlıyorlarnazar mi değdi senin kuzuya güzel yiyordu çünkü
Bir kaç kez yazmıştım Aslı'n daMerhaba seni neden almadılar ki. Burda olmadığın içindir. Hiç yazmadın galiba
Şu siralar her yediginden sonra kaka yapiyor,takriben 3 kez.Normalde bir kez yapardi..kızlar kusura bakmayın bişi sorcambebeğiniz gunde kaç defa altını kirletio ?
Bende vrmedim sutu aslinda sulandirarak denemek lazimMerhaba arkadaşlar çok Sık yazamiyorum benim ikizlerim var çok şukur genel durumuz iyi 6 ay anne sutu aldilar sagrak emerek tabi basdan beyri mama aldilar tecrubeli annelere sormak istiyorum heroby kasik mamalari var 4 aydir falan 2 defa veriyordum kafama takildi gece de alistilar devam sutunu içmiyolar sut veren varmi mamayi kesip sute baslasam biraz uzun oldu kusura bakmayin
Kesinlikle katiliyorum uykusuzluk gaz dis hepsini aratti oglum bana elbette hafif gecirende vardir ama ben korkuyorum sahsen...2 yaş kilit noktası uyku için özellikle bağımsız olmaya başlıyorlar
Ben muhallebisine katiyorum yiyor ama sut olarak icmiyor bende israr etmedim anne sutu aliyor yogurt yiyor demekki daha erken deyip erteledim...Ama artik yaslari geldi sayilir bence icen bebislere verilebilir.Bende vrmedim sutu aslinda sulandirarak denemek lazim
bana arkadaşlarım drlarının sütün hiçbir faydası olmadığını hatta bağırsakta kanama yapabildiğini vermememi söylesiler benim de kafam karıştı ne yapsam diye,tv de de daha önce bazı drledan duymuştum çok da faydaaı olmadığına bilemiyorum ama ben vermicek gibiyim biraz daha arştırıp kendi srumada sorucamBen muhallebisine katiyorum yiyor ama sut olarak icmiyor bende israr etmedim anne sutu aliyor yogurt yiyor demekki daha erken deyip erteledim...Ama artik yaslari geldi sayilir bence icen bebislere verilebilir.
Merhabaaaaaaaa:)Niye kimse merhaba demiyor
Bilmiyorum canım ya evet güzel yiyordu şimdi naparsam geri gidiyor tabak dolu şekilde .. Sadece yoğurt yiyor içine bazan bişiler katıyorum ekmek bisküvi o Zaman yemİyır ayırıyor .. Nazar olsa okuyorumda her gece .. Diş yada meme delisi ondan sanırım aklıma başka bişi gelmiyor .. Ama ben kafaya takıyorum zaten kilosu sınırlarda ..şimdi hepten gerileyecek.. Offf amannnn nerden çıktı bu iştahsızlıknazar mi değdi senin kuzuya güzel yiyordu çünkü
Normaldir sanırım ya İşte azıları aradan çıkarmışsınız:) bizimde 6 diş var6 dışımız vardı şimdi 4 tane ucu patlamış dışımız var, ama köpek dişinnden önce azılar çıktı normal mı kızlar???