2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benimki azı dişi patlattı bu hafta Allah sanada yardım etsin

nazar mi değdi senin kuzuya güzel yiyordu çünkü

6 dışımız vardı şimdi 4 tane ucu patlamış dışımız var, ama köpek dişinnden önce azılar çıktı normal mı kızlar???

Merhaba arkadaşlar çok Sık yazamiyorum benim ikizlerim var çok şukur genel durumuz iyi 6 ay anne sutu aldilar sagrak emerek tabi basdan beyri mama aldilar tecrubeli annelere sormak istiyorum heroby kasik mamalari var 4 aydir falan 2 defa veriyordum kafama takildi gece de alistilar devam sutunu içmiyolar sut veren varmi mamayi kesip sute baslasam biraz uzun oldu kusura bakmayin

Bende vrmedim sutu aslinda sulandirarak denemek lazim

Ben muhallebisine katiyorum yiyor ama sut olarak icmiyor bende israr etmedim anne sutu aliyor yogurt yiyor demekki daha erken deyip erteledim...Ama artik yaslari geldi sayilir bence icen bebislere verilebilir.
bana arkadaşlarım drlarının sütün hiçbir faydası olmadığını hatta bağırsakta kanama yapabildiğini vermememi söylesiler benim de kafam karıştı ne yapsam diye,tv de de daha önce bazı drledan duymuştum çok da faydaaı olmadığına bilemiyorum ama ben vermicek gibiyim biraz daha arştırıp kendi srumada sorucam

nazar mi değdi senin kuzuya güzel yiyordu çünkü
Bilmiyorum canım ya evet güzel yiyordu şimdi naparsam geri gidiyor tabak dolu şekilde .. Sadece yoğurt yiyor içine bazan bişiler katıyorum ekmek bisküvi o Zaman yemİyır ayırıyor .. Nazar olsa okuyorumda her gece .. Diş yada meme delisi ondan sanırım aklıma başka bişi gelmiyor .. Ama ben kafaya takıyorum zaten kilosu sınırlarda ..şimdi hepten gerileyecek.. Offf amannnn nerden çıktı bu iştahsızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…