- 30 Eylül 2015
- 295
- 249
- 41
Çok geçmiş olsun Can'ım yeni okudum allah yardımcın olsunArkadaşlar tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın kucaktan inmiyor.kulak geniz eti ameliyatı olacak derken ,azı dişi patlıyor derken ,şimdide su çiçeği olduk sanırım yarın Dr ye gidiyoruz Prof .allah kötüsünden korusun sabır diyorum vücudu kızarıklar ve sulu bugün pazar Dr ile telde görüştük sanırım su çiçeği olmuş dedihamdolsun bugünümüze diyelim ne diyim ki başka
Büyük cesaret şuanda ikinciyi düşünmek bravo.ben bitaneyle baş edemiyorumİkinciyi mi dusunuyorsun bebeginz küçük değilim daha ama çok da gzl olur buyur giderler
Cok geçmiş olsun ALLAH şifa versin inşallahArkadaşlar tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın kucaktan inmiyor.kulak geniz eti ameliyatı olacak derken ,azı dişi patlıyor derken ,şimdide su çiçeği olduk sanırım yarın Dr ye gidiyoruz Prof .allah kötüsünden korusun sabır diyorum vücudu kızarıklar ve sulu bugün pazar Dr ile telde görüştük sanırım su çiçeği olmuş dedihamdolsun bugünümüze diyelim ne diyim ki başka
Yok canm ben dusunmuyorm daha arkadaş düşünüyormuş sanırım bnde cesaret edemiyorum kaza ara olmazsa ki inşallah olmaz iki yaşından snra yavaşça dusunebilirmBüyük cesaret şuanda ikinciyi düşünmek bravo.ben bitaneyle baş edemiyorum
Yanlış alıntı yapmışım biliyorum senin olmadığını Can'ım pardonYok canm ben dusunmuyorm daha arkadaş düşünüyormuş sanırım bnde cesaret edemiyorum kaza ara olmazsa ki inşallah olmaz iki yaşından snra yavaşça dusunebilirm
Yanlış alıntı yapmışım biliyorum senin olmadığını Can'ım pardon
E sen de yaz buraya. Yine uğruyorlar buraya da. Kız mı erkek mi senin ki, doğum tarihi nekızlar çok üzüldüm watsupa geçmenize..benim akıllı tel. yokbilgisayar da masaüstü ara ara girip takip ediyordum o şansım da kalmadı şimdi. sessiz ama sıkı takipçinizdim, hepinizi tek tek tanıyorum
o zaman sessiz takibi bırakıp bende yazayimE sen de yaz buraya. Yine uğruyorlar buraya da. Kız mı erkek mi senin ki, doğum tarihi ne
Can'ımCnm bnide eklermsnz burada sadece okuyorm sessiz takipciyim arada yaziyrm ama watsappta daha kolay olablr
Teşekküller attım msjCan'ımBlumoony rumuzlu arkadasa özel mesaj atarsan numaranı ekler
Benm oğlum da 28 mart dgumluo zaman sessiz takibi bırakıp bende yazayimbenim de tatlı bi kızım var 28 mart doğumlu
Canım eşin istiyorsa sorun yokBende korunmayi biraktim canim:))Hakkimizda hayirlisi Allahtan.Bazen dusundukce nasil altindan kalkacam biraz gozum korkuyor.En cok da esimle iliskimizi etkilermi olumsuz anlamda diye cekiniyorum.Ilk cocukda bile hamilelikti lohusalikti aramizda gerginlikler olmustu benim hormonlar tavan yaptigi icin.Simdi kismet olursa hem hormonlar hem kucuk bir canavar nasil olacak bilmiyorum.Ay ne cok yazdim ya:))
benim kızımda 16 mart doğumluanlaşılan benim gibi sessiz takipçilerle devam ettireceğiz bu topiğibari ben bizimkinden bahsedeyim oğlum 16 mart doğumlu şu sıralar tek gelişimi yürümesi oldu.10 gündür falan yürüyor biraz daha dillenmeye başladı bir de.
teşekkürler hoşbulduk baktım topigin gidişatı iyi değil bırak artık sessizliği dedimSessiz takipciler aramiza hosgeldiniz galiba topigin en eskisi ben kaldim.Hamileligini ogrendigimden beri burdayim. Cok guzel seyler paslastik, ogrendik birbirimizden. Sizide muhabbete katabildiysek ne guzel
masaallah Allah bağışlasın nasıl senin ki yürüyor muBenm oğlum da 28 mart dgumlu
Amin canm cumlemizinkini yok çok cabaliyo ama tek yuruyemiyor daha iki adım atiyo hoop kucaktamasaallah Allah bağışlasın nasıl senin ki yürüyor mu