- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
iyi akşamlar kızlar ailemin yanında istanbuldayım bir süredir. o kadar güzel ki bebeğini birine bırakıp çıkabilmek sabahları uyanınca oğlumu anneme teslim edip 2 saat daha uyuyorum çok alıştım rahatlığa hafta sonu ankara ya döneceğiz biraz zorlanacağım. ailesiyle yakın oturanlar öyle şanslı kı kıymetini bilin lütfen
canım yaa ailen yanında olacak ya daha kolay atlatırsınız sıkıntıları, cok buyuk rahatlık olacaktır senin içinEvet bende gecen hafta geldim ailemin yanindan, yarim saat bile olsa ekstra uyku, disarida serbestce dolasmak cok guzeldi. Cok sukur ki bir ay gibi bir sure sonra ailemin oldugu sehre tasinacagiz is konusunda biraz zor bir surec bizi bekliyor ama onuda atlatacagiz insallah
Watsaph grup yapıldı Can'ım herkes çoğunlukla ordaKimse yok nerelere gitmisler
Mantar olmustur yavru...koku ve kasinti...doktoruna danis canim telefonla bile sana bir krem onerir.Kızımın vajinasindan çok kötü bir koku geliyor ilk defa fark ettim.. sürekli altını açtığımda kaşiyor ben de alışkanlık sanıyordum konu hakkında yardımcı olacak var mi
Oranin tadi baska canim...kızlar burdaki tadı veriyor mu watsaptan konuşunca
ben attım amaWhatsappa gelin kizlar bana numara yazin ozelden haydi dolmus kaldiriyorum :))
Benim oğlum da 6. Ayda 69 cm. Sonra uzaması çok yavaşladi. Günde ne kadar çocuğa yedirdin ve sen ne kadar yedin . Neye karıştırdın. Cevaplarsan çok sevinirim. D vitamini takviyesi yapiyormusunkızlar benim oglumun 6 aylıkken boyu 69 cm di sonra 71 oldu ve aylarca boy uzaması durmustu. fındık yemeye basladık düzenli ona da veriyorum kendım de yiyorum. 40 günde 5 cm uzadı boyu 76 cm oldu kilosu az ama boyu cok guzel uzuyor. kilosu da 9 civarı. biz hala emeklemiyoruz day duruyoruz 1 adım atmaya calışıyor ve düşüyor daha 11 ayımızı doldurmadık biz mart sonu dolduracağız. yürüyen emekleyen bebeklere maşallah çok hevesleniyorum ama cok hareketli olmasına rağmen yürüme emekleme yok.
Nasil ozelden numara yazicm bilmiyorumWhatsappa gelin kizlar bana numara yazin ozelden haydi dolmus kaldiriyorum :))
cnm uyelik adı var ya hani orada altında özel mesaj at yazıyo ordan gönder blumoony e o grup yöneticisi o ekler. bi bakim dedim kimse artık yazmıyo burda :) ama whatsaptan da acayip hızlı akıyo :)Nasil ozelden numara yazicm bilmiyorum
Buranın taşısa bi başkaydı ya özledim bencnm uyelik adı var ya hani orada altında özel mesaj at yazıyo ordan gönder blumoony e o grup yöneticisi o ekler. bi bakim dedim kimse artık yazmıyo burda :) ama whatsaptan da acayip hızlı akıyo :)
evet cnm baska ama artık burada yazan pek olmaz . orda yazılan cogu sey aklımda kalmıyo ama bueda kalıyorduBuranın taşısa bi başkaydı ya özledim ben
Aynen ya iyimi oldu bilemedimevet cnm baska ama artık burada yazan pek olmaz . orda yazılan cogu sey aklımda kalmıyo ama bueda kalıyordu
olacagı varmıs cnm :) ama daha cok vakit alıyo sürekli tel elnde ne kocanla ne cocugunla ilgilenebiliyorsun aklın orda kalıyo o bakımdan kötü birazAynen ya iyimi oldu bilemedim
emiyor benim oglum sutten gectiği için günde 20-25 ben yiyorum. o da ne dar yerse rondoda cok ınce cekip azıcık su damlatıyorum tek yemeyi cok seviyor karıştırmıyorum. 10 civarı da o yiyor her gun. d vitamini de zaten hep veriyordum ben. başka bir arkadaşta uyguluyormuş burda yazmıştıBenim oğlum da 6. Ayda 69 cm. Sonra uzaması çok yavaşladi. Günde ne kadar çocuğa yedirdin ve sen ne kadar yedin . Neye karıştırdın. Cevaplarsan çok sevinirim. D vitamini takviyesi yapiyormusun