2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Evet bende gecen hafta geldim ailemin yanindan, yarim saat bile olsa ekstra uyku, disarida serbestce dolasmak cok guzeldi. Cok sukur ki bir ay gibi bir sure sonra ailemin oldugu sehre tasinacagiz is konusunda biraz zor bir surec bizi bekliyor ama onuda atlatacagiz insallah

canım yaa ailen yanında olacak ya daha kolay atlatırsınız sıkıntıları, cok buyuk rahatlık olacaktır senin için

Kızımın vajinasindan çok kötü bir koku geliyor ilk defa fark ettim.. sürekli altını açtığımda kaşiyor ben de alışkanlık sanıyordum konu hakkında yardımcı olacak var mi

Kızımın vajinasindan çok kötü bir koku geliyor ilk defa fark ettim.. sürekli altını açtığımda kaşiyor ben de alışkanlık sanıyordum konu hakkında yardımcı olacak var mi
Mantar olmustur yavru...koku ve kasinti...doktoruna danis canim telefonla bile sana bir krem onerir.

Benim oğlum da 6. Ayda 69 cm. Sonra uzaması çok yavaşladi. Günde ne kadar çocuğa yedirdin ve sen ne kadar yedin . Neye karıştırdın. Cevaplarsan çok sevinirim. D vitamini takviyesi yapiyormusun

Benim oğlum da 6. Ayda 69 cm. Sonra uzaması çok yavaşladi. Günde ne kadar çocuğa yedirdin ve sen ne kadar yedin . Neye karıştırdın. Cevaplarsan çok sevinirim. D vitamini takviyesi yapiyormusun
emiyor benim oglum sutten gectiği için günde 20-25 ben yiyorum. o da ne dar yerse rondoda cok ınce cekip azıcık su damlatıyorum tek yemeyi cok seviyor karıştırmıyorum. 10 civarı da o yiyor her gun. d vitamini de zaten hep veriyordum ben. başka bir arkadaşta uyguluyormuş burda yazmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…