2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar ben burdan devam edecegim cunku diger turlu surekli bildirim gelecek okumazsam dayanamiycamsurekli telefon elimde kalacak o yuzden beni burda yanliz birakmayin arada yazin olurmu
Bende buradan edecegim kalanlarla yazisiriz artik buradan musaitligime gore kendime gore girip bakiyordum whatsap oyle olmaz surekli bir uyaran okusan oyle okumasan oyle ayrica konu takibi yapmanin da zor oldugunu dusunuyorum ben akici konusmalar icerisinde...Burayi seviyorum

Kızlar Dr ye gıttık bu gun ameliyat dedi doğum gunünden sonra dedi.moralim bozuk.bu arada oğlum hala ek gıdaya geçmedi nasıl narkoz alacak onu düşünüyorum

Kızlar Dr oğlumun ameliyatına karar verdi 28 Şubat doğum gunü yasını doldursun günkü belirleriz dedi.hala ek gıdaya geçemedik bu bebek nasıl narkoz alacak hemde genel

Kızlar Dr oğlumun ameliyatına karar verdi 28 Şubat doğum gunü yasını doldursun günkü belirleriz dedi.hala ek gıdaya geçemedik bu bebek nasıl narkoz alacak hemde genel

Allah sifa versin canim, insallah kolaylikla atlatir yavrun. Sen bol bol dua et, stres yapmaki oglunda senden etkilenmesin, insallah ameliyattan sonra istahi duzelir ve ek gidaya rahatca gecersiniz

Cok gecmiş olsun Can'ım inş kolay atlatırsınız doktor gerekli gördüyse yapacak birşey yok Can'ım sen ferah tut icini

Üzülmemek elde degil biliyorum ama dogar dogmaz bir sürü ameliyat geciren bir sürü bebek var Allah gucunu verir oglusuna da sana da bol bol ya şafi çek

Kızlar Dr ye gıttık bu gun ameliyat dedi doğum gunünden sonra dedi.moralim bozuk.bu arada oğlum hala ek gıdaya geçmedi nasıl narkoz alacak onu düşünüyorum
Cok gecmis olsun cnm hic merak etme bebeklerin cok guclu yapisi oluyor sagligina kavusup cikacak ins.Dua edelim cabuk gecsin ins.

Hepinizden Allah razı olsun bu gecede sabaha kadar ateşliydi ama 38 i geçmedi şükür .azı dişi nihayet patlıyor sanırım etin üstünü jiletle kesmiş gibi yarılmış.sanırım alttan diş itiyor.burnu tıkalı olduğu için babasıyla nöbetleşerek sabaha kadar kucakta dik olarak gezdirip uyuttuk.azı dişi çok zormuş

Cok gecmis olsun canim.Insan tuhaf oluyor el kadar bebelerin ameliyat olmasina.Ama bebekler guclu olur icini ferah tut.Bir bakacan aylar gecmis seninki hapur hupur goturuyor yemekleri:))

Can'ım ben nisan annesiyim okurken dikkatimi çekti.öncelikle çok geçmiş olsun.ama hiç bozma moralini gönlünü ferah tut.biz oğlum 7 aylıkken sünnet yaptırdık yaptırdığımız hastanede genel anesteziyle yaptılar.anestezi olayı sünnetten daha çok moralimi bozmuştu ama korktuğum gibi olmadı.o Zaman'lar oğlum da ek gıda yemiyordu.ameliyattan 4-5 saat önce en son emzirdim.bi de ameliyattan 1,5 saat sonra.cidden bebekler güçlü oluyo.genel anestezi olunca hele hiçbişey hissetmiyorlar.inşallah sizinkide sorunsuz bi şekilde hallolur.

Kizlar bebegimin alt disleri cikiyordu 2 gundur biberonu ve mamayi almiyo agzini acmiyo bir turlu dun gece sabaha kadar icmedi acliktan agladi sonunda pinar sut ve cici bebe karistirdim onu yedi biberona dpner mi acaba bpyle olan var mi

Dadli geçmiş oldun canım. İnşallah kolay atlatırsınız. Şöyle düşün oğlun şimdi ki halinden daha iyi olacak. Küçük Bebek zor tabiki yavrum benim. İğne olurken ağlıyor insan ameliyata Nasıl dayansın bi anne. Ama bebeğin için güçlü ol o hissetmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…