2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bende senin gibi bahsettigin pamuklarla temzliyorum.ama herseferinde pamugu sicak suyla islatmaya gdyrm muslukta su isinana kdr bekliyorum.sende oyle mi yapiyosun?acaba kucuk bi kavanoza kaynatilip sogutms su konulsa her seferinde o su kullanilsa su cok soguk mu olur?

Pişik geçtikten sonra mı zeytinyağı sürelim..yoksa şimdide uygulanabilir mi ?

Bende öyle yapıyorum artık..kaynatılıp soğutulmuş suyla siliyorum..altını değiştirirken ısıtıcıyı açtığım için pamukları biraz ısıtıyorum önünde..belki üşütür diye.

Pişik geçtikten sonra mı zeytinyağı sürelim..yoksa şimdide uygulanabilir mi ?
Canım ben herseye kullanıyorum zeytınyagını pişiğede suruyorum oglum sunnet oldu pansumana bıle zeytınyagı suruyorum kızım bır aylık dogdugu gun surmeye başladım, vucudu pul pul derı dokuyor bı zeytınyagı suruyorum mıs gıbı oluyor, zeytınyagında agrı kesıcı ve antıbıyotık var
Evde kalorıfer petegınız varsa pamuklu suyunuzu ve zeytınyagınızı koyun ustune sıcak dursun

Her seferinde yaninda kucuk bir kabin icine ilik su almalisin.Dana Rahatolur...ilik su olayi zor oluyor.by arada islak mendile me zamn gecicez scans

Doktor öyle dedi çünkü Dr a gittiğimizde muayene ederken o anda kustu topak şeklinde gibi . Başkada sıkıntı Olmayınca böyle dedi
Bu kusmaya cozum yok mu ya. Bazen yarim saat bazen 1 saat sonra kusabiliyor. Belli bir vakti ya da belirtisi yok. Cok korkuyorum.

Biz de surekli pamukla siliyoruz ve fazlaysa mutlaka yikiyoruz. Ardindan mutlaka pisik kremi. Yine de pisik oldu kizim

Ben memurum evet

Zeytinyagi pisigi mi önlüyor?

Ben pet şişeye koyup, kalorifer petegine koyuyorum sıcacık oluyor su

teşekkürler..deneyeceğim inşallah işe yarar..bi an önce iyileşşin pişikler..

Kizlar gece nasil emziriyorsunuz? Ben gece lambasi yakiyorum. Hem eşim hem de kizim uyanmasin diye. Ama resmen icim geçiyor. Isik yaksam ya da tv acsam bu sefer de gece ile gunduzu ayirt edemez dite çekiniyorum. Siz ne yapıyorsunuz uykuya karsi?

İkinizin ki fark neden acaba?
Birde şu çocuk parasını ne zaman verecekler acaba bilginiz varmı

Aaa bilmiyordum ! Alayım hemen sallamamı kullanıyorsunuz yoksa granül mü?

Bilmiyorum farkini. Ben memurum. Belki ondandır

Bende farki bilmiyorum ama ben calismiyorum hastaneden cikarken soylediler dogum belgesi esimin benim ve kizimin nufus cuzdanuyla ziraat bankasina gidip emzirme yardimi alabilecegimizi, esim ptesi gitti ama banka her ayin 8 ile 12si arasinda bu odemeyi yapiyormus dun gitti ve aldi.

Emzirme yardimi ne kadar?

Bende aynı şeklde emziriyorım canım ama bazen dalıp gidiyorum emzirirken o kötü oluyor her yerim tutuluyor o zaman . Birde benim kızım ışıktan normalde de acayıp rahatsız oluyor akşam otururken oda da yanımızda sepeti Işık gelmesin diye örtü koyuyorum sepetinin üzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…