Bende senin gibi bahsettigin pamuklarla temzliyorum.ama herseferinde pamugu sicak suyla islatmaya gdyrm muslukta su isinana kdr bekliyorum.sende oyle mi yapiyosun?acaba kucuk bi kavanoza kaynatilip sogutms su konulsa her seferinde o su kullanilsa su cok soguk mu olur?Yarın 4 haftalık olucak bebişim. Şimdiye kadar hiç krem kullanmadım. Problem de yaşamadık. Altını değiştirirken hep Yanıma sıcak su alıp, alt Değiştirme pamukları var onlarla siliyorum. Islak mendiller de pişik yapiyormuş çünkü.
Pişik geçtikten sonra mı zeytinyağı sürelim..yoksa şimdide uygulanabilir mi ?Canlar bu bepantol, hematon azda olsa antıbıyotık içerıyor, ve poponun dengesını bozuyor, bezıne ve poposuna zeytınyagı surun hem hıc kaka bulaşmıyor poposuna
Bıde ıslaak mendılde zararlı pamukla su kullanabılırız yada saf pamuk saf sudan ıslak mendıller var onuda kyllanabılırsınız
Bende öyle yapıyorum artık..kaynatılıp soğutulmuş suyla siliyorum..altını değiştirirken ısıtıcıyı açtığım için pamukları biraz ısıtıyorum önünde..belki üşütür diye.Bende senin gibi bahsettigin pamuklarla temzliyorum.ama herseferinde pamugu sicak suyla islatmaya gdyrm muslukta su isinana kdr bekliyorum.sende oyle mi yapiyosun?acaba kucuk bi kavanoza kaynatilip sogutms su konulsa her seferinde o su kullanilsa su cok soguk mu olur?
Canım ben herseye kullanıyorum zeytınyagını pişiğede suruyorum oglum sunnet oldu pansumana bıle zeytınyagı suruyorum kızım bır aylık dogdugu gun surmeye başladım, vucudu pul pul derı dokuyor bı zeytınyagı suruyorum mıs gıbı oluyor, zeytınyagında agrı kesıcı ve antıbıyotık varPişik geçtikten sonra mı zeytinyağı sürelim..yoksa şimdide uygulanabilir mi ?
Her seferinde yaninda kucuk bir kabin icine ilik su almalisin.Dana Rahatolur...ilik su olayi zor oluyor.by arada islak mendile me zamn gecicez scansBende senin gibi bahsettigin pamuklarla temzliyorum.ama herseferinde pamugu sicak suyla islatmaya gdyrm muslukta su isinana kdr bekliyorum.sende oyle mi yapiyosun?acaba kucuk bi kavanoza kaynatilip sogutms su konulsa her seferinde o su kullanilsa su cok soguk mu olur?
Bu kusmaya cozum yok mu ya. Bazen yarim saat bazen 1 saat sonra kusabiliyor. Belli bir vakti ya da belirtisi yok. Cok korkuyorum.Doktor öyle dedi çünkü Dr a gittiğimizde muayene ederken o anda kustu topak şeklinde gibi . Başkada sıkıntı Olmayınca böyle dedi
Bebege still tea icirsek olur mu kiRezene çayının çocuğa uyku yaptığını biliyor muyuzdunuz kızlar
Ise yariyor mu?Kullanıyorum birde biogia kullaniyoruz
Bilmiyorum farkini. Ben memurum. Belki ondandırİkinizin ki fark neden acaba?
Birde şu çocuk parasını ne zaman verecekler acaba bilginiz varmı
Aaa bilmiyordum ! Alayım hemen sallamamı kullanıyorsunuz yoksa granül mü?
Sadece rezeneden mi bahsediyorsunuz? Bende rezene kimyon anason karisimi var. O da olur mu?Ben içiyorum cok la gunde uc dort fıncan bana uyku yapmıyor mesela
Elma hosafi gaz yapar mi acaba?Yaaaaa , maşallah bende aldırayım o zaman . Bende geçen paylaştığım hoşafı yapıyorum . Oda iyi yapıyor şükür
Biz de surekli pamukla siliyoruz ve fazlaysa mutlaka yikiyoruz. Ardindan mutlaka pisik kremi. Yine de pisik oldu kizimYarın 4 haftalık olucak bebişim. Şimdiye kadar hiç krem kullanmadım. Problem de yaşamadık. Altını değiştirirken hep Yanıma sıcak su alıp, alt Değiştirme pamukları var onlarla siliyorum. Islak mendiller de pişik yapiyormuş çünkü.
Ben memurum evetKızlar sünnet pansumani zormu.bizimkinin pipo derisi biraz uzunmus.doktor erken sünnet olabilir dedi.biraz şişlik vardi da.korkuyorum biraz.bakımını yapamam diye.
Kaç günde iyilesti.ne gibi şeyler yaptınız
dogum parasi killers yatiyor memurlarami
Zeytinyagi pisigi mi önlüyor?Canlar bu bepantol, hematon azda olsa antıbıyotık içerıyor, ve poponun dengesını bozuyor, bezıne ve poposuna zeytınyagı surun hem hıc kaka bulaşmıyor poposuna
Bıde ıslaak mendılde zararlı pamukla su kullanabılırız yada saf pamuk saf sudan ıslak mendıller var onuda kyllanabılırsınız
Ben pet şişeye koyup, kalorifer petegine koyuyorum sıcacık oluyor suBende senin gibi bahsettigin pamuklarla temzliyorum.ama herseferinde pamugu sicak suyla islatmaya gdyrm muslukta su isinana kdr bekliyorum.sende oyle mi yapiyosun?acaba kucuk bi kavanoza kaynatilip sogutms su konulsa her seferinde o su kullanilsa su cok soguk mu olur?
teşekkürler..deneyeceğim inşallah işe yarar..bi an önce iyileşşin pişikler..Canım ben herseye kullanıyorum zeytınyagını pişiğede suruyorum oglum sunnet oldu pansumana bıle zeytınyagı suruyorum kızım bır aylık dogdugu gun surmeye başladım, vucudu pul pul derı dokuyor bı zeytınyagı suruyorum mıs gıbı oluyor, zeytınyagında agrı kesıcı ve antıbıyotık var
Evde kalorıfer petegınız varsa pamuklu suyunuzu ve zeytınyagınızı koyun ustune sıcak dursun
İkinizin ki fark neden acaba?
Birde şu çocuk parasını ne zaman verecekler acaba bilginiz varmı
Aaa bilmiyordum ! Alayım hemen sallamamı kullanıyorsunuz yoksa granül mü?
Bilmiyorum farkini. Ben memurum. Belki ondandır
Emzirme yardimi ne kadar?Bende farki bilmiyorum ama ben calismiyorum hastaneden cikarken soylediler dogum belgesi esimin benim ve kizimin nufus cuzdanuyla ziraat bankasina gidip emzirme yardimi alabilecegimizi, esim ptesi gitti ama banka her ayin 8 ile 12si arasinda bu odemeyi yapiyormus dun gitti ve aldi.
Bende aynı şeklde emziriyorım canım ama bazen dalıp gidiyorum emzirirken o kötü oluyor her yerim tutuluyor o zaman . Birde benim kızım ışıktan normalde de acayıp rahatsız oluyor akşam otururken oda da yanımızda sepeti Işık gelmesin diye örtü koyuyorum sepetinin üzerineKizlar gece nasil emziriyorsunuz? Ben gece lambasi yakiyorum. Hem eşim hem de kizim uyanmasin diye. Ama resmen icim geçiyor. Isik yaksam ya da tv acsam bu sefer de gece ile gunduzu ayirt edemez dite çekiniyorum. Siz ne yapıyorsunuz uykuya karsi?