2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bugün bizimde kilo alımı fazla dedi 9 günde 500 gr almış ... Bende geceleri artık süt azalınca ve meme yumuşayınca mama mı versem diyordum bu durumda bi de mama verseydim kilosu baya giderdi .. Kilo alması Hoşuma gidiyor ama hazmetmekte zorlanıyormuş bu da sıkıntı veriyor haliyle ..

Iyi aksamlar kizlar. Iyisinizdir insallah bebisler de iyidir. Benim minikkus da cok huysuz ve gazlii ortak sorun anladigim kadari ile surekli emmek istiyorr... size bir sey soracaktm nirmal dogum yapmistm yeni bitti kanamam ve bir akinti basladi ama cok kotu kokuyor :-( boyle birsey yasayan var mi? Varsa ne yaptiniz kizlar ??netten bakiyorm enfeksiyon olabolir diyorlar rahimde cok korkuyormm :-(

Aaa mecburi genel oldun yani evet haklısın okadar işlemden önce kontrol edilebilir haklısın.
Ben genel anestezi oldum bi sıkıntı yaşamadım. Hemşireler falan çok iyiydiler. Çok yardımcı olduLar.

Ben de normal yaptim. Kanamam hala sürüyor. Bence doktora git ya da ara mesaj at. Internetten bakma. Sacma sapan bir suru sey çıkar çünkü. moralini bozma. Öyleyse bile doktorun ilac verir düzelir inşallah

Hazmetmekte zorlandigini nereden anladin? Gazdan dolayı mi?

Aaa mecburi genel oldun yani evet haklısın okadar işlemden önce kontrol edilebilir haklısın.
Ben genel anestezi oldum bi sıkıntı yaşamadım. Hemşireler falan çok iyiydiler. Çok yardımcı olduLar.
Benim normal dogumdu. Ben cok cok memnun kaldım. Sadece bebekle ilgili egitimin tam verilmedigini düşünüyorum. Mesela banyo yaptirmayi anlattilar ama alt değiştirme veya giydirme veya emzirme anlatmadilar. Emzirme icin ben surekli cagirdim hemsireyi emziremiyorum diye. Onun dışında cok memnun kaldım

Bende hemşireleri hep çağırdım tutturamıyordum memeyi:) geldiklerin de anlatıyorlardı emzirmeyi ama ben yine yapamadım. :)

Biz pişik olduk ya acil yardım..kremler işe yaramıyor. Günde 3 defa yıkıyoruz popomuzu. Havalandırıyoruz da iyice kuruluyoruz sık sık değiştirmemize rağmen yandı ya ne yapıcam

Doğum parası dediğin süt parasımı?

Canim ben emzirme yardimini aldim yani sut parasi 112 tl

Biz pişik olduk ya acil yardım..kremler işe yaramıyor. Günde 3 defa yıkıyoruz popomuzu. Havalandırıyoruz da iyice kuruluyoruz sık sık değiştirmemize rağmen yandı ya ne yapıcam

Bizde de oldu sudokrem kullandim birde pudra surdum simdi daha iyi cok sukur

Kızlar benim kızda cok sıkıyor kendini kakasını yapıyor sanırım gazdan karnını zeytınyagı ile ov dediler işe yarar mı sizce

Kızlar karın çatlaklarınız için herhangi birşey kullanıyormusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…