Aaa mecburi genel oldun yani evet haklısın okadar işlemden önce kontrol edilebilir haklısın.Masallah canim
Bizde yarin tam 1 aylik oluyoruz :)
Benim dogumum spinal&epidural kombin olacakti , spinal ignesi vurduklarinda geri gelmis 2 kere denediler ama ilac geri geldi , epidurali yapmislardi o tuttu dedi aneztezi dr , sonra uyusmami beklediler bi sure , amel basladiklaindar bi sizi hisediyorum dedim biraz daha beklediler bidaha hisettim uyusmamisim tam yani , genel aneztezi verdiler hemen ve ayinik olamadim
Benom kemigimde egrilik var madem bu igneye engeldi o kemik kontrol edilmeliydi dr diyo senin kemigin egriymis ,
Ole bi hastaneden beklemezdim bbunu sonrasi guzeldi hersey
Sen memnun kaldinmi?
EvetSeninde oldumu peki?
Ben de normal yaptim. Kanamam hala sürüyor. Bence doktora git ya da ara mesaj at. Internetten bakma. Sacma sapan bir suru sey çıkar çünkü. moralini bozma. Öyleyse bile doktorun ilac verir düzelir inşallahIyi aksamlar kizlar. Iyisinizdir insallah bebisler de iyidir. Benim minikkus da cok huysuz ve gazlii ortak sorun anladigim kadari ile surekli emmek istiyorr... size bir sey soracaktm nirmal dogum yapmistm yeni bitti kanamam ve bir akinti basladi ama cok kotu kokuyor :-( boyle birsey yasayan var mi? Varsa ne yaptiniz kizlar ??netten bakiyorm enfeksiyon olabolir diyorlar rahimde cok korkuyormm :-(
Hazmetmekte zorlandigini nereden anladin? Gazdan dolayı mi?Bugün bizimde kilo alımı fazla dedi 9 günde 500 gr almış ... Bende geceleri artık süt azalınca ve meme yumuşayınca mama mı versem diyordum bu durumda bi de mama verseydim kilosu baya giderdi .. Kilo alması Hoşuma gidiyor ama hazmetmekte zorlanıyormuş bu da sıkıntı veriyor haliyle ..
Arkadasim doktorlar hep bunu Öneriyor ama bence nurce havey doktoruna sor demişti. bitkisel gaz şurubuSapsimplex kullananlar var mi aranizda kizlar
Benim normal dogumdu. Ben cok cok memnun kaldım. Sadece bebekle ilgili egitimin tam verilmedigini düşünüyorum. Mesela banyo yaptirmayi anlattilar ama alt değiştirme veya giydirme veya emzirme anlatmadilar. Emzirme icin ben surekli cagirdim hemsireyi emziremiyorum diye. Onun dışında cok memnun kaldımAaa mecburi genel oldun yani evet haklısın okadar işlemden önce kontrol edilebilir haklısın.
Ben genel anestezi oldum bi sıkıntı yaşamadım. Hemşireler falan çok iyiydiler. Çok yardımcı olduLar.
Bende hemşireleri hep çağırdım tutturamıyordum memeyi:) geldiklerin de anlatıyorlardı emzirmeyi ama ben yine yapamadım. :)Benim normal dogumdu. Ben cok cok memnun kaldım. Sadece bebekle ilgili egitimin tam verilmedigini düşünüyorum. Mesela banyo yaptirmayi anlattilar ama alt değiştirme veya giydirme veya emzirme anlatmadilar. Emzirme icin ben surekli cagirdim hemsireyi emziremiyorum diye. Onun dışında cok memnun kaldım
Doğum parası dediğin süt parasımı?198 tl dogum parasi yattı
Doktor öyle dedi çünkü Dr a gittiğimizde muayene ederken o anda kustu topak şeklinde gibi . Başkada sıkıntı Olmayınca böyle dediHazmetmekte zorlandigini nereden anladin? Gazdan dolayı mi?
Doğum parası dediğin süt parasımı?
Biz pişik olduk ya acil yardım..kremler işe yaramıyor. Günde 3 defa yıkıyoruz popomuzu. Havalandırıyoruz da iyice kuruluyoruz sık sık değiştirmemize rağmen yandı yane yapıcam
Bilmiyorum ki. Dogum parasi dediler. 1 kere veriliyormusDoğum parası dediğin süt parasımı?
Bizim de oyleBiz pişik olduk ya acil yardım..kremler işe yaramıyor. Günde 3 defa yıkıyoruz popomuzu. Havalandırıyoruz da iyice kuruluyoruz sık sık değiştirmemize rağmen yandı yane yapıcam