2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Medela- elektrikli çift taraflı. Normal biberonla veriyorum. Benim ki Nuk un 0-6 ay olandan. Süt saklayacak kadar sütüm yok maalesef :) sağdığım kabı biberon gibi ve Kapaklı, gerektiğinde öyle dolaba koyabiliyorum.

Ben yoruldum artık, ne kadar sağabilirim bilmiyorum. Gerçekten çok zor, biberon yıka, su kaynat...uyanır uyanmaz Çığlık çığlığa, çok sabırsız. Sağdığım sütü yada mamasını hazırlayana kadar nerdeyse mosmor oluyor ağlamaktan. Erdirmeyi demiyorum ama sürekli ağlıyor o zaman dayanamıyorum.

Canim ben emzirme yardimini aldim yani sut parasi 112 tl

Bizde de oldu sudokrem kullandim birde pudra surdum simdi daha iyi cok sukur

Bilmiyorum ki. Dogum parasi dediler. 1 kere veriliyormus
İkinizin ki fark neden acaba?
Birde şu çocuk parasını ne zaman verecekler acaba bilginiz varmı
Rezene çayının çocuğa uyku yaptığını biliyor muyuzdunuz kızlar

Aaa bilmiyordum ! Alayım hemen sallamamı kullanıyorsunuz yoksa granül mü?

Bılıyorum canım ben daha cocuga ıcırmedım ama sıkışırsam cocugada bı kaç kaşık vermeyı planlıyorum, aslında rezene uyku yapmıyor rahatlatıyor sakınletıyor
Ben içiyorum cok fazla gunde uc dort fıncan bana uyku yapmıyor mesela

İkinizin ki fark neden acaba?
Birde şu çocuk parasını ne zaman verecekler acaba bilginiz varmı

Aaa bilmiyordum ! Alayım hemen sallamamı kullanıyorsunuz yoksa granül mü?
Aktardan aldım ben canım, ayrıca aktar sut için rezene kımyon anason ıhlamur ve ısırgandan oluşan bı karışım verdı hangısı işe yarıyor bılmıyorum ısırgan cok fena sut yapıyormuş

Aktardan aldım ben canım, ayrıca aktar sut için rezene kımyon anason ıhlamur ve ısırgandan oluşan bı karışım verdı hangısı işe yarıyor bılmıyorum ısırgan cok fena sut yapıyormuş
Yaaaaa , maşallah bende aldırayım o zaman . Bende geçen paylaştığım hoşafı yapıyorum . Oda iyi yapıyor şükür

Biz pişik olduk ya acil yardım..kremler işe yaramıyor. Günde 3 defa yıkıyoruz popomuzu. Havalandırıyoruz da iyice kuruluyoruz sık sık değiştirmemize rağmen yandı ya ne yapıcam
Bez ve pişik kremi ne kullanıyorsun? Bi de sen yediklerine dikkat et .. Ondan da olabilir

Sabırsız olmaları çok zor allah kolaylkversin canım

Biz pişik olduk ya acil yardım..kremler işe yaramıyor. Günde 3 defa yıkıyoruz popomuzu. Havalandırıyoruz da iyice kuruluyoruz sık sık değiştirmemize rağmen yandı ya ne yapıcam

Yarın 4 haftalık olucak bebişim. Şimdiye kadar hiç krem kullanmadım. Problem de yaşamadık. Altını değiştirirken hep Yanıma sıcak su alıp, alt Değiştirme pamukları var onlarla siliyorum. Islak mendiller de pişik yapiyormuş çünkü.

Biz de Cumartesi Sünnet ettirdik,ohhh çıktı aradan rahatladım valla
Kızlar sünnet pansumani zormu.bizimkinin pipo derisi biraz uzunmus.doktor erken sünnet olabilir dedi.biraz şişlik vardi da.korkuyorum biraz.bakımını yapamam diye.
Kaç günde iyilesti.ne gibi şeyler yaptınız
198 tl dogum parasi yattı
dogum parasi killers yatiyor memurlarami

ben ıslak mendil de kullandım başlangıçta.. büyük hata yaptm sanırım çoookk üzgünümmmm

Sabırsız olmaları çok zor allah kolaylkversin canım
Uyanma saatleri belli değil mi önceden hazırlık yapsan..Allah yardım etsin.. bizdr bi kaç gün mama filan hazırladık hakikaten çok zor inşallah emer.. her biberondan önce emzirmeyi dene yılmadan lütfenn..

acemi olmak ne kadar zoooorrrr.. o kadar şey okuyorum ama yine de tecrübe gibi değillll..panik olunca hepsi uçuyorrrr...

Ya bende pudra denedim ama daha da yaydı.. dediğiniz krem etkili mi yayılmasını önlüyor mu

Basta islak mendilden diye dusundum mendilleri yikayarak kullandim yine pisik oldu, bepantol kullandim ise yaramadi ama sudokrem ve pudra surunce hasifledi, simdi duruma gore bazen pudra bazen krem kullaniyorum gecti gibi. Bana gittigim kursta vermislerdi minik kutu, hastaneden de aynisini verdiler memnunum, tabi herkesin teninde ayni olmayabilir. Insallah sizse en kisa zamanda atlatirsiniz

Canlar bu bepantol, hematon azda olsa antıbıyotık içerıyor, ve poponun dengesını bozuyor, bezıne ve poposuna zeytınyagı surun hem hıc kaka bulaşmıyor poposuna
Bıde ıslaak mendılde zararlı pamukla su kullanabılırız yada saf pamuk saf sudan ıslak mendıller var onuda kyllanabılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…