- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
Emzirme yardimi ne kadar?
112 tl canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emzirme yardimi ne kadar?
Bende gece lambası ile emziriyorum..altını değiştirieken yakıyorum lambayı sadece..en başlarda ben de uyucam diye korkuyodum..yüzümü filan yıkıyodum..Kizlar gece nasil emziriyorsunuz? Ben gece lambasi yakiyorum. Hem eşim hem de kizim uyanmasin diye. Ama resmen icim geçiyor. Isik yaksam ya da tv acsam bu sefer de gece ile gunduzu ayirt edemez dite çekiniyorum. Siz ne yapıyorsunuz uykuya karsi?
Canım annenin kullandığı şey eğir çünkü biz de veriyoruz odunsu bir kök gibi bir şey tozu sulandırıp çay kaşığı ile veriyoruz gazı olduğunda doğal bir şey. Onu içer içmez hemen hem ağızdan gaz yapıyor hem de aşağıdan anında etki ediyor. Benim annemler de benim bebekliğimde hep içirmişler bizim memlekette çok yaygın bir şey. Diğer arkadaşlar da internetten araştırsın. Kullanmak isteyenlere tavsiye ederim. Aktarlarda hem bütün halde satılıyor hem de çekilmiş toz şeklinde satılıyor.Merhaba anneler uzun zamandir yazamıyorum çünkü telefonum foruma girince kendiliğinden kapanıyor nedense. bugün deneyeyim dedim kapanmayinca da hemen yazayim dedim :)
Benim oglanda pişik oldu bepanthol kullaniyordum Doktor hametan kullan dedi bezi de prima yeni dogandi beyaz olan bi arkadas yeşil kullan deyince onu denedim pişik falan kalmadi ama bence sık degismekten geçiyor çaresi ne zaman biraz fazla kalsa kizariyi azicik çünkü. Islak mendil de ben uni baby nin yenidogan islak pamugundan kullanıyorum hata mi ediyorum acaba
Ha birde gaz için ben rezene kimyon anason karıştırdim her yemekten sonra kocaman bi bardakla içiyorum Ilk gunden beri. Oglumun hiç oyle dayanilmaz sancıları olmadi şükür. Olduğu zamanda annem ceviz gibi birsey var ondan biraz kaziyor bıçakla sütümle karistirip veriyoruz hemen rahatlatiyo uykuya daliyo ama adi tam ne bilmiyorum. Inşallah zarari yoktur annem tüm cocuklara bende dahil kullanmış. Bende çocuk rahatlayinca inainandim verdim valla.
Canım annenin kullandığı şey eğir çünkü biz de veriyoruz odunsu bir kök gibi bir şey tozu sulandırıp çay kaşığı ile veriyoruz gazı olduğunda doğal bir şey. Onu içer içmez hemen hem ağızdan gaz yapıyor hem de aşağıdan anında etki ediyor. Benim annemler de benim bebekliğimde hep içirmişler bizim memlekette çok yaygın bir şey. Diğer arkadaşlar da internetten araştırsın. Kullanmak isteyenlere tavsiye ederim. Aktarlarda hem bütün halde satılıyor hem de çekilmiş toz şeklinde satılıyor.
Biz en başından beri zeytinyağı ile yağlıyoruz kızımın poposunu şimdiye kadar pişik problemimiz olmadı. Hatta banyodan sonra tüm vücudunu onla yağlıyıruz hemen emiyor teni zaten :) tabi zeytinyağının doğal olması gerekBiz de surekli pamukla siliyoruz ve fazlaysa mutlaka yikiyoruz. Ardindan mutlaka pisik kremi. Yine de pisik oldu kizim
"Eğir" adı canımCanim adini verirmisin
Kesinlikle işe yarıyor canımKızlar benim kızda cok sıkıyor kendini kakasını yapıyor sanırım gazdan karnını zeytınyagı ile ov dediler işe yarar mı sizce
Bizimkide bugün 15. Gün yarım saat önce düştü çok şükürBizim 15. Günde düştü.. doktor 21 güne kadar normal dedi..inşallah bi an önce düşer sizinkide.
Uyanma saatleri belli değil mi önceden hazırlık yapsan..Allah yardım etsin.. bizdr bi kaç gün mama filan hazırladık hakikaten çok zor inşallah emer.. her biberondan önce emzirmeyi dene yılmadan lütfenn..
Bende senin gibi bahsettigin pamuklarla temzliyorum.ama herseferinde pamugu sicak suyla islatmaya gdyrm muslukta su isinana kdr bekliyorum.sende oyle mi yapiyosun?acaba kucuk bi kavanoza kaynatilip sogutms su konulsa her seferinde o su kullanilsa su cok soguk mu olur?
Sadece rezeneden mi bahsediyorsunuz? Bende rezene kimyon anason karisimi var. O da olur mu?
Biz de surekli pamukla siliyoruz ve fazlaysa mutlaka yikiyoruz. Ardindan mutlaka pisik kremi. Yine de pisik oldu kizim
Merhaba anneler uzun zamandir yazamıyorum çünkü telefonum foruma girince kendiliğinden kapanıyor nedense. bugün deneyeyim dedim kapanmayinca da hemen yazayim dedim :)
Benim oglanda pişik oldu bepanthol kullaniyordum Doktor hametan kullan dedi bezi de prima yeni dogandi beyaz olan bi arkadas yeşil kullan deyince onu denedim pişik falan kalmadi ama bence sık degismekten geçiyor çaresi ne zaman biraz fazla kalsa kizariyi azicik çünkü. Islak mendil de ben uni baby nin yenidogan islak pamugundan kullanıyorum hata mi ediyorum acaba
Ha birde gaz için ben rezene kimyon anason karıştırdim her yemekten sonra kocaman bi bardakla içiyorum Ilk gunden beri. Oglumun hiç oyle dayanilmaz sancıları olmadi şükür. Olduğu zamanda annem ceviz gibi birsey var ondan biraz kaziyor bıçakla sütümle karistirip veriyoruz hemen rahatlatiyo uykuya daliyo ama adi tam ne bilmiyorum. Inşallah zarari yoktur annem tüm cocuklara bende dahil kullanmış. Bende çocuk rahatlayinca inainandim verdim valla.
Canım annenin kullandığı şey eğir çünkü biz de veriyoruz odunsu bir kök gibi bir şey tozu sulandırıp çay kaşığı ile veriyoruz gazı olduğunda doğal bir şey. Onu içer içmez hemen hem ağızdan gaz yapıyor hem de aşağıdan anında etki ediyor. Benim annemler de benim bebekliğimde hep içirmişler bizim memlekette çok yaygın bir şey. Diğer arkadaşlar da internetten araştırsın. Kullanmak isteyenlere tavsiye ederim. Aktarlarda hem bütün halde satılıyor hem de çekilmiş toz şeklinde satılıyor.
Aynen mecburi okdu , geri kalan kisimdsn memninnim bendeAaa mecburi genel oldun yani evet haklısın okadar işlemden önce kontrol edilebilir haklısın.
Ben genel anestezi oldum bi sıkıntı yaşamadım. Hemşireler falan çok iyiydiler. Çok yardımcı olduLar.