Nrrrye yatiyor o para ?198 tl dogum parasi yattı
Muskat canım adıMerhaba anneler uzun zamandir yazamıyorum çünkü telefonum foruma girince kendiliğinden kapanıyor nedense.bugün deneyeyim dedim kapanmayinca da hemen yazayim dedim :)
Benim oglanda pişik oldu bepanthol kullaniyordum Doktor hametan kullan dedi bezi de prima yeni dogandi beyaz olan bi arkadas yeşil kullan deyince onu denedim pişik falan kalmadi ama bence sık degismekten geçiyor çaresi ne zaman biraz fazla kalsa kizariyi azicik çünkü. Islak mendil de ben uni baby nin yenidogan islak pamugundan kullanıyorum hata mi ediyorum acaba
Ha birde gaz için ben rezene kimyon anason karıştırdim her yemekten sonra kocaman bi bardakla içiyorum Ilk gunden beri. Oglumun hiç oyle dayanilmaz sancıları olmadi şükür. Olduğu zamanda annem ceviz gibi birsey var ondan biraz kaziyor bıçakla sütümle karistirip veriyoruz hemen rahatlatiyo uykuya daliyo ama adi tam ne bilmiyorum. Inşallah zarari yoktur annem tüm cocuklara bende dahil kullanmış. Bende çocuk rahatlayinca inainandim verdim valla.
Bizde de aynıydı annem benim dikislerim için kırmızı kantaron yağı getirmişti z.yagliBiz pişik olduk ya acil yardım..kremler işe yaramıyor. Günde 3 defa yıkıyoruz popomuzu. Havalandırıyoruz da iyice kuruluyoruz sık sık değiştirmemize rağmen yandı yane yapıcam
Pisik kremini baya kalin suruyoruz biz. Belki de ondandır. Dun kremi degistirdik bakalim ise yarayacak mi! Anne sutu gerçekte cok faydaliBence kremden olmuştur. O tür kremleri kullanırken zaten çook ince tabaka halinde sürmek gerekli. Benim bebişimin Vücudu pul pul olmuştu, mümkün olduğunca vücut Yağı bile sürmedim. Şimdi hepsi kendiliğinden kayboldu. Sadece yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar çıkıyor. Onların üstünede anne sütü sürüyorum. ( ebe tavsiye etmişti) Hatta parmaklarının birkaçı iltihap olmuştu, tırnaklarının kırıldığı yerler, oralarada süt sürdüm. Her süt sağmamdan sonrada Göğüs çevreme kendi sütümden sürüyorum, şimdilik yara olmadı :))) anne sütü nelere kadir :)
Neden sagiyorsun? Emmiyor mu?Süt sağan arkadaşlar, kaç saatte bir sağıyorsunuz ve ortalama bir göğüsten kaç cc süt çıkıyor?
Ben 3-4 saatte bir sağıyorum ve ortalama ikisinden 50 cc süt çıkıyor, biliyorum az ama yinede uğraşıyorum bebişim için
Maaş hesabıma yatmışNrrrye yatiyor o para ?
Hametan kortizon içeren bi krem dikkatli kullanmak lazımPrima yenidoğan kullanıyorum..bepanthol kullanıyodum. Şimdi doktor hametan diye bi krem verdi.. pek fayda etmiyor gibi geldi..
Bence içmemesi gerek!Bebege still tea icirsek olur mu ki
Yapmaz sanırımElma hosafi gaz yapar mi acaba?
Bende aynı şekilde loş ışıkta emziriyorum, ki ona rağmen açıyor gözlerini sıpa, uyumamak için sosyal medyayı talan ediyorum telefonumdan.Kizlar gece nasil emziriyorsunuz? Ben gece lambasi yakiyorum. Hem eşim hem de kizim uyanmasin diye. Ama resmen icim geçiyor. Isik yaksam ya da tv acsam bu sefer de gece ile gunduzu ayirt edemez dite çekiniyorum. Siz ne yapıyorsunuz uykuya karsi?
Ziraat bankasına . Kimliğinle alabilyorsun.Nrrrye yatiyor o para ?
Ben tv aciyorum , sesi tam kisik altyazili bisiler izliyorum. Dogurdugumdan beri hop diye uyanmaya, 10 saniyede de uykuya dalmaya ogrendim. Altini alacaksam los bir isik aciyorum isim bitince kapatiyorum. Bebekle yuksek sesle konusmuyorumKizlar gece nasil emziriyorsunuz? Ben gece lambasi yakiyorum. Hem eşim hem de kizim uyanmasin diye. Ama resmen icim geçiyor. Isik yaksam ya da tv acsam bu sefer de gece ile gunduzu ayirt edemez dite çekiniyorum. Siz ne yapıyorsunuz uykuya karsi?
herkes alabiliyor mu o parayı? ben öğretmenim bana da yatıyor mu acaba?Ziraat bankasına . Kimliğinle alabilyorsun.
Bende şimdi aradım sgk yı banada 112 süt parası yatmış.
Kesinlikle katılıyorum ben aman bu kullanılmasın aman bu içirilmesin diyen birisi değilim büyüklerin dediği şeyleri yapıyorum sonuçta onkar da bizlere kullanmışlar çok şükür bu yaşa gelmişiz sağlıklı bir şekilde gereksiz inat etmenin bir anlamı yok :) dr lar su vermeyin diyor biz veriyoz vallabende sordum anneme yel cevizi diyen varmış isot cevizi diyen varmiş ama sizin dediğinizi yeni duydum. Aynen söylediğiniz gibi onu verince ozellikle alttan hemen bir gazı çıkıyor ki rahatliyor hemen. Sonra da uyuyo mışıl mışıl maşallah. Bitkisel zaten bizde baharatcidan aldik denemeye deger bence anneler doğal sonuçta zarari olmaz.
Bender memuru ama nana yatmadi.herhangibir seymi yapmk gerekiyor acaba.bilgin varr miBen memurum evet
Ahhh sut sagmak emzirmek mama ram but isgence..benimde 2 saatte bi 40 50ml cikiyor.herseyide deniyorum sutum plain diye.ama nafile.bebegim Oki ayini doldurana kadar deneyecegim.sonar normal beslenmeme gecicem vallahi.yoruldum by sut olayindan.sagarkan but umutla scans arttimi diye dusunmekten.but falls varmis suanda ismini hatirlamiyorum.son kez onu denicem..Süt sağan arkadaşlar, kaç saatte bir sağıyorsunuz ve ortalama bir göğüsten kaç cc süt çıkıyor?
Ben 3-4 saatte bir sağıyorum ve ortalama ikisinden 50 cc süt çıkıyor, biliyorum az ama yinede uğraşıyorum bebişim için
Canım e bebek sitesinde de var temizleme pamuklar varBen her seferinde küçük bir kaba, Çeşmeden sıcak su alıyorum. Çünkü bazen 2-3 pamuk kullanmak zorunda kalıyorum. Soğuk olunca benim minnoşum ağlıyor, çabuk üşüyorlar. Sıcak olmasında fayda var :)
Ask ve bagkurlulara yatiyomusherkes alabiliyor mu o parayı? ben öğretmenim bana da yatıyor mu acaba?
Evet ssk lı olan herkes alıyor , olmayanların eşleri alıyor , mutlaka alın!herkes alabiliyor mu o parayı? ben öğretmenim bana da yatıyor mu acaba?
Sgkyı arayıp sor, mutlaka vermesi lazımBender memuru ama nana yatmadi.herhangibir seymi yapmk gerekiyor acaba.bilgin varr mi
Ben sgk ı aradım kurumunuz maaşınıza yatırıyor o parayı dedilerZiraat bankasına . Kimliğinle alabilyorsun.
Bende şimdi aradım sgk yı banada 112 süt parası yatmış.
Valla canım bizim doktorumuz yakıp soğutup öyle kullanın dedi ama biz öyle yapmıyoruz direkt sürüyoruz. Bizim kullandığımız yağ da akrabamızın bahçesinden doğal yapılmış bir yağ. Doğduğu günden itibaren öyle kullandık hiç bir yanma belirtisi olmadı sen bilirsin yine deZeytinyagiyla poposuni ve vücudunu silen arkadaşlar bir yardimci olur musunuz ? Yağı yakıp sonra sogutup mu kullaniyorsunuz ? Bizim kendi zeytin bahcemizden cektirdigimiz yağ var onu direkt kullanabilir miyim ? Içinde ki asit yakar diyenler var kafam karıştı. Poposunda hafif kizariklik var sursem yakar mi acaba sizlatir mi ki