- 1 Temmuz 2024
- 53
- 20
- 3
- 42
Arkadaşlar merhaba. Bu sabah transfer oldum Allah’ın izniyleyarım saat dinlendirip çıkardılar hastaneden. Normal yaşantına devam et sadece ağır iş yapma dediler. Hastaneden geldim idrarı eve kadar beklettim önce wc sonra bi çorba içtim az dinleneyim derken uyumuşum. Uyandım kendime yemek hazırladım hazır dolaptan ısıtıp yedim çok yorucu olduğunu düşünmüyorum ama hepimizde bu korku mutlaka oluyodur. Acaba tutacak mı korkusu ya hareket ederken bişey olursa korkusu. Ama sürekli yatınca da kan dolaşmıyor mecbur hareket edicez. Sizce bugün yaptıklarım yanlış mı? Ve sizce nasıl hareket etmemi gerekli? Yardımlarınıza ve Duanıza talibim arkadaşlar.
Bir de iki embriyo transfer edildi. Ayrı zamanlarda dondurulmuş. İkisi de 3. Gün. Biri 7 hücreli biri 8 hücreli yazıyordu evrakta. Ara ara öksürüğüm oluyor o da korkutuyor beniArkadaşlar merhaba. Bu sabah transfer oldum Allah’ın izniyleyarım saat dinlendirip çıkardılar hastaneden. Normal yaşantına devam et sadece ağır iş yapma dediler. Hastaneden geldim idrarı eve kadar beklettim önce wc sonra bi çorba içtim az dinleneyim derken uyumuşum. Uyandım kendime yemek hazırladım hazır dolaptan ısıtıp yedim çok yorucu olduğunu düşünmüyorum ama hepimizde bu korku mutlaka oluyodur. Acaba tutacak mı korkusu ya hareket ederken bişey olursa korkusu. Ama sürekli yatınca da kan dolaşmıyor mecbur hareket edicez. Sizce bugün yaptıklarım yanlış mı? Ve sizce nasıl hareket etmemi gerekli? Yardımlarınıza ve Duanıza talibim arkadaşlar.