• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Arkadaşlar merhaba. Bu sabah transfer oldum Allah’ın izniyle 🤲 yarım saat dinlendirip çıkardılar hastaneden. Normal yaşantına devam et sadece ağır iş yapma dediler. Hastaneden geldim idrarı eve kadar beklettim önce wc sonra bi çorba içtim az dinleneyim derken uyumuşum. Uyandım kendime yemek hazırladım hazır dolaptan ısıtıp yedim çok yorucu olduğunu düşünmüyorum ama hepimizde bu korku mutlaka oluyodur. Acaba tutacak mı korkusu ya hareket ederken bişey olursa korkusu. Ama sürekli yatınca da kan dolaşmıyor mecbur hareket edicez. Sizce bugün yaptıklarım yanlış mı? Ve sizce nasıl hareket etmemi gerekli? Yardımlarınıza ve Duanıza talibim arkadaşlar.
Arkadaşlar merhaba. Bu sabah transfer oldum Allah’ın izniyle 🤲 yarım saat dinlendirip çıkardılar hastaneden. Normal yaşantına devam et sadece ağır iş yapma dediler. Hastaneden geldim idrarı eve kadar beklettim önce wc sonra bi çorba içtim az dinleneyim derken uyumuşum. Uyandım kendime yemek hazırladım hazır dolaptan ısıtıp yedim çok yorucu olduğunu düşünmüyorum ama hepimizde bu korku mutlaka oluyodur. Acaba tutacak mı korkusu ya hareket ederken bişey olursa korkusu. Ama sürekli yatınca da kan dolaşmıyor mecbur hareket edicez. Sizce bugün yaptıklarım yanlış mı? Ve sizce nasıl hareket etmemi gerekli? Yardımlarınıza ve Duanıza talibim arkadaşlar.
Bir de iki embriyo transfer edildi. Ayrı zamanlarda dondurulmuş. İkisi de 3. Gün. Biri 7 hücreli biri 8 hücreli yazıyordu evrakta. Ara ara öksürüğüm oluyor o da korkutuyor beni

Canım hayırlı olsun öncelikle. Bence kendini zorlamadığın sürece hiçbir şey olmaz. Sadece yavaş hareket etmeye çalış ben de öyle yapıyorum 😍 bugün demlik taşıdım mesela ama hemen korktum iki kez düşünmek gerek bir işi yapmadan önce 😂

Canım hayırlı olsun öncelikle. Bence kendini zorlamadığın sürece hiçbir şey olmaz. Sadece yavaş hareket etmeye çalış ben de öyle yapıyorum 😍 bugün demlik taşıdım mesela ama hemen korktum iki kez düşünmek gerek bir işi yapmadan önce 😂
Lütfen sen de dikkatli ol. Uzun yol kat ettik çok şükür bu güne de ulaştık. Allah kucağımıza da almayı nasip eder inşaallah sağlıkla

benim şubat 14 transferim oldu 3. gün embriyosu 2 adet nakil oldu. bir belirtim yok umudum çok kırıldı. ne tür belirti beklemeliyim yada test yapmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar ben 1subatta opu oldum sonraki adette kontrole gittiğimde alınan yumurtaların kalintilari olduğu soylendeve bunlar gidene kadar bekleyecegim bu ne demek başına böyle birşey gelen varmı

Kızlar benim 5. Gün tek 4aa embriyosu ile pozitif çıktı. Bu sitede tırım tırım belirti aradım önceki aylarda hep ve bu beni çok yaralardı. Belki birilerinin işine yarar diye yazmak istedim.

Özetle aslında şunu belirtmek isterim, bana özel olan bu belirtilerden en spesifik olanı meme dolgunlaşması ve hassasiyeti oldu. Çünkü neredeyse 2 katına çıktı boyutlar ve Ivf öncesi hiç bir zaman böyle bir değişim yaşamamıştım diyebilirim.

-Transferden 10 gün sonra bi vurup bi kaybolan regl sancıları (bu moralimi bozmuştu test yapmadan önce. Acaba adet mi olacağım diye) ve karnımın değişken kısımlarında kısa süreli ağrılar
-Belim ve sırtımda korona mı oldum yahu dedirten kısa süreli ağrılar
-Meme dolgunlasması hassasiyeti ve damarların epey belırgınlesmesi transferden 3-4 gün sonra başladı ve devam ediyor. 6. Gün civarları hassasiyet geçti gibi hissedip yine üzülmüştüm yüzüstü ağrısız uyuyabildiğim için acaba tutunmadı mı diye üzülmüştüm içten içe.
-Cildimde birçok sivilce çıktı şuan transfer sonrası 16. Gün bu belki progesteron fitilindendir bilmiyorum.
-13. Günde 5 dakika kadar süren mide bulantısı
Evet benimde yaklaşık sizinle aynı belirtiler var sonucunuz nedir

Kızlar benim 5. Gün tek 4aa embriyosu ile pozitif çıktı. Bu sitede tırım tırım belirti aradım önceki aylarda hep ve bu beni çok yaralardı. Belki birilerinin işine yarar diye yazmak istedim.

Özetle aslında şunu belirtmek isterim, bana özel olan bu belirtilerden en spesifik olanı meme dolgunlaşması ve hassasiyeti oldu. Çünkü neredeyse 2 katına çıktı boyutlar ve Ivf öncesi hiç bir zaman böyle bir değişim yaşamamıştım diyebilirim.

-Transferden 10 gün sonra bi vurup bi kaybolan regl sancıları (bu moralimi bozmuştu test yapmadan önce. Acaba adet mi olacağım diye) ve karnımın değişken kısımlarında kısa süreli ağrılar
-Belim ve sırtımda korona mı oldum yahu dedirten kısa süreli ağrılar
-Meme dolgunlasması hassasiyeti ve damarların epey belırgınlesmesi transferden 3-4 gün sonra başladı ve devam ediyor. 6. Gün civarları hassasiyet geçti gibi hissedip yine üzülmüştüm yüzüstü ağrısız uyuyabildiğim için acaba tutunmadı mı diye üzülmüştüm içten içe.
-Cildimde birçok sivilce çıktı şuan transfer sonrası 16. Gün bu belki progesteron fitilindendir bilmiyorum.
-13. Günde 5 dakika kadar süren mide bulantısı
Kaçıncı gün test yaptınız bhcg kaç geldi

İyi akşamlar hanımlar ben 15 şubatta 4AA dondurulmuş embriyo transferi oldum, ilaçları önce başladım birzz gögüs ağrım oluyo estrofem e bağlamıştım, şimdi de transferden sonra gündğz ara ara giren şiddetli baş ağrım var, bugun 6. Günüm pazartesi günü kan ver dedi hemşirem bi bakacağım çok korkuyorum

Merhaba arkadaşlar ben 1subatta opu oldum sonraki adette kontrole gittiğimde alınan yumurtaların kalintilari olduğu soylendeve bunlar gidene kadar bekleyecegim bu ne demek başına böyle birşey gelen varmı
Rahim dinlendirme yapmışlar, dondurulmuş embriyo planlanmış , geçmiş olsun inşallah sağlıkla gebe kalıp doğum yaparsınız

Kaçıncı gün test yaptınız bhcg kaç geldi
Merhaba, kan testi henüz yapılmadım. Clearbluenun 4 farklı çeşit hcg idrar testleriyle çift çizgileri gördüm☺️
Yurt dışında yaşıyorum, doktorum test günü(transferin 14. Günü) arayıp idrar testi sonucumu sordu ve 5. Haftada olduğumu teyitleştik.
7. Haftanın sonuna ilk randevumuzu verdi, gidince kan testi de yapılacak ilk ultrason da. Sistem türkiyedekinden epey farklı ☺️

Sağlıkla kucağınıza alın bebişleri inşallah :anneadayı: ilk kan sonucunuz kaçtı acaba kaçıncı günde test yaptınız,benim de tek embriyo 5.gün 5 şubatta transfer edildi bugun test günümdü 737 çıkmış yüksek olunca ikiz olabilir dediler bende ilk defa duydum :eek:
Benim de 813 çıktı ama bana öyle birşey demediler ben 4 Şubat 5. Gün embriyo transfer oldum 15 şubat kan verdim

Benimkide 5.gun embriyosu. Transfer günü haric 9.gun 142 çıktı üç gün sonra yani 12. gun 789 çıktı. Artistan dolayı biz şüphelenmistik eşimle. Kese muayenesinde de 2 tane gördük 😀 sizin kaçıncı gün 737 çıktı maşallah 10.gunse baya yüksek çıkmış
Yaaa acaba benim de öyle olur mu 😍 ben de 11 gün kan verdim 813 çıktı inşallah öyle olur dua edelim 🙏🏻

Back