• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Az önce sağlık ocağından geldim, boy 72 kilo 7800 çıktı of çokmoralim bozuk iki ayda 400 gr almış ebe biraz zayif dedi neyapmaliyım bilmem iştahsız bebek kan tahlili ve aşı 9aylıkkenmiş:KK43:

Seni ćok iyi annliyorum bende karabuk gitmek istiyorum ama eşimmm işi burda butun ailemiz orda emekli olunca gideriz diyo biz evlendikden 4 yil sonra geldi ankaraya gurbetlik zormuş bunu anladim
Eşin de Karabük lü ?
Benim eşim öğretmen bende adliye de çalışıyorum ikimizde tayin isteyebiliriz ama benimki istemiyor işte ikna ve ısrar çabalarım devam ediyor .. Ya tersi olacak ya da tamam dicek bakalım sonumuz ne olacak :)

Az önce sağlık ocağından geldim, boy 72 kilo 7800 çıktı of çokmoralim bozuk iki ayda 400 gr almış ebe biraz zayif dedi neyapmaliyım bilmem iştahsız bebek kan tahlili ve aşı 9aylıkkenmiş:KK43:
8. Aylık değerleriniz demi bu ! Hemşire tavsiye öneride bulundu mu ?

Kizlar ne corbasi yapiyorsunuz,ayse naz bikti sebze corbasindan
Yayla , tarhana :) şehriye denicem bi de ..
Benim kız kaşık gelince ağzını kapatmayı öğrendi .. Zorlamasam yemicek ama ağzına girince de yutuyor çıkarmıyor öğürcemiyor.. Az pütürlü olunca hepten sinir oluyor bende iki gündür sebze püresini yoğurtla karıştırarak veriyorum biraz kaptırıyorum öyle :)

Benimkide 6 aydan beri kilo almiyor 7 bucuk aylik ustelik bisede yemiyor .pire gibi oglanlarin arkasindan gidiyor ondan diye dusunuyorum

Kizimda uzun zamandir huzursuzluk vardi. Gece surekli uyaniyor bazen de surekli agliyordu.dis cikariyor gazi oluyor. Bir de idrara baktiralim dedik aile hekimliginde tahlil verdik. 0-4 arasi olmasi gereken lokosit 28 cikti.bir de sg dusukmus. Enfeksiyon varmis. Cok ileri boyuttami ne zamandir var acaba bilmiyorum.cumartesi dr a gidicez .

Mantar olunca nasıl oluyor canım. Bizimki minik sivilce gibiydi şimdi kızarıklık şeklinde
canm pişik gibiydi ama yavaş yavaş yayıldı pembe pembe bi süre sonra derisi soyulur gibi oldu çok fena görünüyordu doktor iki krem verdi kortizonlu 10 günden fazla kullanma zararlı çocuğa dedi ilk günlerden hemen etkisini gösterdi kremler 3 günde fln geçti ama ben 10 gün kullandm bi daha olmadı

Kizimda uzun zamandir huzursuzluk vardi. Gece surekli uyaniyor bazen de surekli agliyordu.dis cikariyor gazi oluyor. Bir de idrara baktiralim dedik aile hekimliginde tahlil verdik. 0-4 arasi olmasi gereken lokosit 28 cikti.bir de sg dusukmus. Enfeksiyon varmis. Cok ileri boyuttami ne zamandir var acaba bilmiyorum.cumartesi dr a gidicez .
Gecmis olsun canim

Cok sagol cnm öksürük daha iyi ama geçmedi gecer insallah. Beni zorlayan alerjileri ya. Yünlü kiyafet bile gelmedi o derece hassas beyfendinin teni. Direk sivilce gibi nokta nokta döktü kasiyip yara yapti ama allahtan dogru kremi bulduk yüzüne :)
bi an önce geçse şu alerjisi ya kış da geldi senin oralar soğuk ne giydrcen yakışıklıya

Back