- 14 Ocak 2015
- 704
- 399
- 53
- 37
işe başlayalı biraz toparladı vücut kendime de brz daha bkmaya başladım da psikolojim düzeldi ya evde tamamen kendimi bırakmış yaşlanmış hissediyordum valla brz da kilo versem tam olacakInşallah cnm benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işe başlayalı biraz toparladı vücut kendime de brz daha bkmaya başladım da psikolojim düzeldi ya evde tamamen kendimi bırakmış yaşlanmış hissediyordum valla brz da kilo versem tam olacakInşallah cnm benim
çok geçmiş olsun cnmkızlar bebeğim grip oldu lütfen yardım öneri?
ben de alanyadayım aldım uyku tulumu ama daha kullanmadım bzm buralar daha dün gece soğudu brz her yer kapalı üzerine de uzun kollu pijama idare ediyo uyandığımda da üzerini sürekli örtüyorum ben de lc den aldım tulumu ince bşy giydrrim içine kullanmaya başlayıncaAntalyada artik geceleri sogudu soba kurmadim henuz dun lc den uyku tulumu aldim altina ne giydirsem?ince bir takim yeterli olur mu ki? Bizimki ustunde ortu tutmuyo sabaha kadar tum besigi geziyo kullanan var mi?
Ev hanimin tuzagi...kendine bakmamak sonra yavas yavas kendini cirkin hissetmek...o yuzden her sabah sacimi basimi duzeltip hafif makyaj yapiyorum kendime aynadan baktigimda en azindan iyi hissediyorum. Bir de ben buraya dogum sonrasi tasindim kimseyi de tanimiyorum bir yetiskinle konusmak soyledigine cevap almak cok onemli :)işe başlayalı biraz toparladı vücut kendime de brz daha bkmaya başladım da psikolojim düzeldi ya evde tamamen kendimi bırakmış yaşlanmış hissediyordum valla brz da kilo versem tam olacak
çok geçmş olsun canm yaaKizimda uzun zamandir huzursuzluk vardi. Gece surekli uyaniyor bazen de surekli agliyordu.dis cikariyor gazi oluyor. Bir de idrara baktiralim dedik aile hekimliginde tahlil verdik. 0-4 arasi olmasi gereken lokosit 28 cikti.bir de sg dusukmus. Enfeksiyon varmis. Cok ileri boyuttami ne zamandir var acaba bilmiyorum.cumartesi dr a gidicez .
di mi yaaa ev çocuk temizlik derken kendini unutuyo insan yaşlı hissetmee başladım gerçekten şimdi giyiniyorum makyaj yapıyorum çok olmasa da saçımı yapıyorum hatta eşim kime süsleniyosun böyle demeye başladı kendime tabi kii dedim :) kendimi iyi hissetmeyi özlemişimEv hanimin tuzagi...kendine bakmamak sonra yavas yavas kendini cirkin hissetmek...o yuzden her sabah sacimi basimi duzeltip hafif makyaj yapiyorum kendime aynadan baktigimda en azindan iyi hissediyorum. Bir de ben buraya dogum sonrasi tasindim kimseyi de tanimiyorum bir yetiskinle konusmak soyledigine cevap almak cok onemli :)
Sağol canım bizimkide mantar heralde. Anlattığın gibi. Yarın randevu aldım doktora göstericezcanm pişik gibiydi ama yavaş yavaş yayıldı pembe pembe bi süre sonra derisi soyulur gibi oldu çok fena görünüyordu doktor iki krem verdi kortizonlu 10 günden fazla kullanma zararlı çocuğa dedi ilk günlerden hemen etkisini gösterdi kremler 3 günde fln geçti ama ben 10 gün kullandm bi daha olmadı
Sağol canım bizimkide mantar heralde. Anlattığın gibi. Yarın randevu aldım doktora göstericezcanm pişik gibiydi ama yavaş yavaş yayıldı pembe pembe bi süre sonra derisi soyulur gibi oldu çok fena görünüyordu doktor iki krem verdi kortizonlu 10 günden fazla kullanma zararlı çocuğa dedi ilk günlerden hemen etkisini gösterdi kremler 3 günde fln geçti ama ben 10 gün kullandm bi daha olmadı
göster hemen çoğalıyor canm yoksaSağol canım bizimkide mantar heralde. Anlattığın gibi. Yarın randevu aldım doktora göstericez
Kizimda uzun zamandir huzursuzluk vardi. Gece surekli uyaniyor bazen de surekli agliyordu.dis cikariyor gazi oluyor. Bir de idrara baktiralim dedik aile hekimliginde tahlil verdik. 0-4 arasi olmasi gereken lokosit 28 cikti.bir de sg dusukmus. Enfeksiyon varmis. Cok ileri boyuttami ne zamandir var acaba bilmiyorum.cumartesi dr a gidicez .
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin canım kıyamam söyleyemiyorlar ki şuram ağrıyor diyeKizimda uzun zamandir huzursuzluk vardi. Gece surekli uyaniyor bazen de surekli agliyordu.dis cikariyor gazi oluyor. Bir de idrara baktiralim dedik aile hekimliginde tahlil verdik. 0-4 arasi olmasi gereken lokosit 28 cikti.bir de sg dusukmus. Enfeksiyon varmis. Cok ileri boyuttami ne zamandir var acaba bilmiyorum.cumartesi dr a gidicez .
Boy iyi maşallah uzun. Hiç kilo almadığı ay olabiliyormuş çok hareketlendiler yediklerini yakıyorlarAz önce sağlık ocağından geldim, boy 72 kilo 7800 çıktı of çokmoralim bozuk iki ayda 400 gr almış ebe biraz zayif dedi neyapmaliyım bilmem iştahsız bebek kan tahlili ve aşı 9aylıkkenmiş![]()
Tebrik ederim valla ne güzel yapıyorsunuz hayatımın en bakımsız dönemini yaşıyorum heralde. İş ev bebek derken perişanım diyebilirizdi mi yaaa ev çocuk temizlik derken kendini unutuyo insan yaşlı hissetmee başladım gerçekten şimdi giyiniyorum makyaj yapıyorum çok olmasa da saçımı yapıyorum hatta eşim kime süsleniyosun böyle demeye başladı kendime tabi kii dedim :) kendimi iyi hissetmeyi özlemişim
Canım listeyi mesaj attında ben kaçırmış olabilirmiyim. Konusu geçmemiş bir süredirEvet canim ama devamli degil. Proje bazli tasarim islerini yapacagim.