• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Seninki 18şubat doğumlu degilmi, sağlık ocağından çagırdılar mı kansızlık varmı diye bizi henüz çağırmadılar fırsat bulursam gidecem
Daha çağırmadılar. Kasımda 9 aylık oluyor ya o Zaman gidicez kan tahlili de o Zaman. Ben demir de vermiyorum. Düşük çıkarsa eşimle bozuşabiliriz :)

Ayy oglumun disi yok emeklemiyorda ama koltuk kenarinda cok guzel duruyor:KK9:
ben burda okudukça rahatlıyorum her çocuk her şeyi diğer bebeklerle aynı zmnda yapacak diye bşy yok diş yürüme emekleme ayakta durma...dişimiz var güzel emekliyorz ama ayakta durma yok henüz işte

Daha çağırmadılar. Kasımda 9 aylık oluyor ya o Zaman gidicez kan tahlili de o Zaman. Ben demir de vermiyorum. Düşük çıkarsa eşimle bozuşabiliriz :)
Ben 8 aylıkken diye biliyorum yarın gidebilirsem bi gidecem.bende vermiyorum damlayı.ya benim oğlan hala sıvı kaka yapıyor günde 4 5 kez bazen az bazen çok bide sünüyor bi arkadaş bu konuda bişey demişti hatirlayamadım neden oldu ki yarın saglık ocağina göturecem başka bi şeyide yok hasta falan degil çok şükür ama geçmedi .muz, patates pirinç yedirdim olmadı

Kizlar havalar istanbulda bozdu...disari cikip gezemiycez...biz oyun arkadaslari ariyoruz var mi istanbul acibadem civarinda oturan :) Attilanin Annesi Attilanin Annesi sen yakinimizdaydin haydi bulusalim bir gun ev hanimisin artik :KK66:

Ev hanimligim pazar gecesi saat 23.59'da bitiyor. Haftasonlari bulusabiliriz ama cok isterim.

Otursaniz ya kvalidenide alip annenlerin orda
Kv kendi müstakil evinde oturmayı tercih ediyor apt sevmiyor kışın mecbur geliyor .. Bi de tek kalmaya alışmış o zor gelmiyor her işini görebiliyor maşallah öyle iç hastalık yok çene de sağlam :) eşim istemiyor Deniz yokmuş :) Karabük de :) ama ben devamlı söylüyorum gitmek istediğimi o da hemen açma şu konuyu deyip kapatıyor .. Ahh ahhh evlenirken hiç bu kadar zor geleceğini düşünmemiştim ben eşime de derdim evlenmeden önce buraya gelir misin diye şartlardaki bağlı demişti .. Ay bu konuda çok dertliyim çokkk

primayla başladık mantar oldu bimden kullandık geçmedi molfix e geçtk doktorumuz krem verdi mantar geçti molfixi değişme artık dedi hala kullanıyorum problem yok

maşallahhhh ya :)
Mantar olunca nasıl oluyor canım. Bizimki minik sivilce gibiydi şimdi kızarıklık şeklinde

Seninki 18şubat doğumlu degilmi, sağlık ocağından çagırdılar mı kansızlık varmı diye bizi henüz çağırmadılar fırsat bulursam gidecem
Bizim sağlık ocağı çok kötü o konuda. Hiç aramıyorlar aşı zamanları falanda. Aşıya gidiyoruz aşı kalmamış oluyor. Gelince haber veriririz diyorlar ses yok. Arada bebek olmasa şikayet edicem ama huylanırda canını acıtırlar diye ses çıkaramıyorum

Bebek ağızdan öpülür mü hiç!Ben bile yüzünden öpmüyorum.Baba tarafından akrabalar nedense bana inat sanırım ağzından öpüp duruyorlar çocuğu.Sinir oluyorum :KK43:(

Doktor dedi nette okudum çok zararlıymış diye söylesen yada eşine söylesen o uyarsa işe yaramaz mı. Ne anlıyorlar ağzını öpmekten haklısın sinir olmakta

Kv kendi müstakil evinde oturmayı tercih ediyor apt sevmiyor kışın mecbur geliyor .. Bi de tek kalmaya alışmış o zor gelmiyor her işini görebiliyor maşallah öyle iç hastalık yok çene de sağlam :) eşim istemiyor Deniz yokmuş :) Karabük de :) ama ben devamlı söylüyorum gitmek istediğimi o da hemen açma şu konuyu deyip kapatıyor .. Ahh ahhh evlenirken hiç bu kadar zor geleceğini düşünmemiştim ben eşime de derdim evlenmeden önce buraya gelir misin diye şartlardaki bağlı demişti .. Ay bu konuda çok dertliyim çokkk

Seni ćok iyi annliyorum bende karabuk gitmek istiyorum ama eşimmm işi burda butun ailemiz orda emekli olunca gideriz diyo biz evlendikden 4 yil sonra geldi ankaraya gurbetlik zormuş bunu anladim

canm geçmiş olsun kereme ne durumda şimdi bu arada çok yakışıklı bu paşa yaaa :)
canm geçmiş olsun kereme ne durumda şimdi bu arada çok yakışıklı bu paşa yaaa :)
Cok sagol cnm öksürük daha iyi ama geçmedi gecer insallah. Beni zorlayan alerjileri ya. Yünlü kiyafet bile gelmedi o derece hassas beyfendinin teni. Direk sivilce gibi nokta nokta döktü kasiyip yara yapti ama allahtan dogru kremi bulduk yüzüne :)

Back