- 12 Eylül 2014
- 324
- 239
- 103
Maşallah kuzuya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kuzuya
Eve yalıtım yapildi Belki cok Soğuk olmaz cnmbi an önce geçse şu alerjisi ya kış da geldi senin oralar soğuk ne giydrcen yakışıklıya
Kuzu yaaaa :) ayni annesi :)
Yok canim...hayirli olsun hayirlisi olsun...hamilelik takvimine her gun baktigim gunler geldi aklima..senin bebegin ne kadarlik? Guzel beslenmeye dikkat etmelisin smdi,ik karnindaki minik birkac ay daha rahat emzirebilirsin bence.Iyi akşamlar anneler aranızda hem emziren hemde gebe olan var mi
Ek gıda ne veriyorsun Canım.benim oğlanı biz kendimiz tarttık 9 çıkıyor. Doğrudur inşallah. Bir de göğüs yaraların ne oldu senin.Az önce sağlık ocağından geldim, boy 72 kilo 7800 çıktı of çokmoralim bozuk iki ayda 400 gr almış ebe biraz zayif dedi neyapmaliyım bilmem iştahsız bebek kan tahlili ve aşı 9aylıkkenmiş![]()
Veriyorum ama zar zor yiyor ve az yiyor iştahşız ve çok hareketli.göğüslerim ise tam gaz devam bugün doktorada dedim bi krem daha verdi ama umudum yok geçmez bu benimki kronikleşti galiba hepsi ayrı dert çok yoruldum.ayrıca ilgilendigin için teşekkür ederim canimEk gıda ne veriyorsun Canım.benim oğlanı biz kendimiz tarttık 9 çıkıyor. Doğrudur inşallah. Bir de göğüs yaraların ne oldu senin.
İlacin adı neydi canimcanm pişik gibiydi ama yavaş yavaş yayıldı pembe pembe bi süre sonra derisi soyulur gibi oldu çok fena görünüyordu doktor iki krem verdi kortizonlu 10 günden fazla kullanma zararlı çocuğa dedi ilk günlerden hemen etkisini gösterdi kremler 3 günde fln geçti ama ben 10 gün kullandm bi daha olmadı
Benimkininde dişi var,emeklemiyor ama koltuk kenarında dikiliyor :))ben burda okudukça rahatlıyorum her çocuk her şeyi diğer bebeklerle aynı zmnda yapacak diye bşy yok diş yürüme emekleme ayakta durma...dişimiz var güzel emekliyorz ama ayakta durma yok henüz işte
Ben kullanıyorum içine alt üst pijama giydiriyorum sadece.Memnunum valla çok açıyor üstünü çünkü..Antalyada artik geceleri sogudu soba kurmadim henuz dun lc den uyku tulumu aldim altina ne giydirsem?ince bir takim yeterli olur mu ki? Bizimki ustunde ortu tutmuyo sabaha kadar tum besigi geziyo kullanan var mi?
Boya vermiş bence bebeğin.Maşallah canım.Boyu uzuyorsa az almasını takmayın diyorlar aslında.Hem boy hem kilo durursa o zaman sorun bence..Az önce sağlık ocağından geldim, boy 72 kilo 7800 çıktı of çokmoralim bozuk iki ayda 400 gr almış ebe biraz zayif dedi neyapmaliyım bilmem iştahsız bebek kan tahlili ve aşı 9aylıkkenmiş![]()
Geçmiş olsun canım..İyi aklınıza gelmiş de baktırmışsınız..Kizimda uzun zamandir huzursuzluk vardi. Gece surekli uyaniyor bazen de surekli agliyordu.dis cikariyor gazi oluyor. Bir de idrara baktiralim dedik aile hekimliginde tahlil verdik. 0-4 arasi olmasi gereken lokosit 28 cikti.bir de sg dusukmus. Enfeksiyon varmis. Cok ileri boyuttami ne zamandir var acaba bilmiyorum.cumartesi dr a gidicez .
Canım listeyi mesaj attında ben kaçırmış olabilirmiyim. Konusu geçmemiş bir süredir
Cok gecmis olsun canim ayni durumu bir ay once bizde yasadik.hastanede sabahladik yapamadi sabah eve gelirken arabada emerken uyudu.uyandiginda yapti cok sukur.o kasilmalar cigliklar caresizlik cok kotu.o gunden beri cok dikkat ediyorum yedirdigime icirdigime.muz yedigi gun bi biberon su iciriyorum nerdeyse:)Kizlar bu arada ben,attila kakasini yapti diye kabizligi bitti sanip size yazmistim ama maalesef dun gece hastanedeydik. Cocugum mosmor olup cigliklar icinde ıkınınca kalkip gece 3 gibi hastaneye gittik. Once gliserin kansuk fitil soktular. 10 dakika icinse ıkındı ama fitil cikti sadece. Sonra libalaks'in yarisini enjekte ettiler makattan iceri. Tabi bu sirada cocuk ciglik cigliga ve mosmor. Libalaksi yapar yapmaz cocuk cikardi. Karninin sertligi gecti rahatladi yavrum. Korkunc bir geceydi. Cocuk zorlandikca mahvoldum( insallah tekrarlamaz asla bir daha. Dr kabizlikta cocugun kendini bu kadar kasmasinin ve ıkınmasının beyne zarar vereceginden zeka geriligi yapabilecegini soyledi. O yuzden ben ilk firsatta doktora gidip cocugu gosterecegim neden sık sık kabiz oluyor diye. Cok korktum dr oyle soyleyince. Allah korusun makati bile catlayabilir
![]()
Kremin adı neydi ?canm pişik gibiydi ama yavaş yavaş yayıldı pembe pembe bi süre sonra derisi soyulur gibi oldu çok fena görünüyordu doktor iki krem verdi kortizonlu 10 günden fazla kullanma zararlı çocuğa dedi ilk günlerden hemen etkisini gösterdi kremler 3 günde fln geçti ama ben 10 gün kullandm bi daha olmadı
Bizde uyku eğİtimi yok değişse :) beşiği salla babam salla modundayız halaKizlar bizim uyku egitimimiz uctu gitti...3 ayliktan beri tek basina uyuyan kizim simdi uyumamak icin direniyor daha yatagin basina goturdugumde agliyor. Memeyi birakacagini korktugum kizim 2-3 dakika emen kizim simdi memede uyuyakaliyor haliyle uzun uzun emiyor. Bir yandan sutumun artmasina neden oldu ama diger yandan neden degisti ki bu kiz boyle? Gece de daha cok uyaniyor 2 saatte bir filan, her gece olmasa da. Saskinim...
Çok gecmiş olsun Can'ım bir daha yaşamazsınız inş böyle birşeyKizlar bu arada ben,attila kakasini yapti diye kabizligi bitti sanip size yazmistim ama maalesef dun gece hastanedeydik. Cocugum mosmor olup cigliklar icinde ıkınınca kalkip gece 3 gibi hastaneye gittik. Once gliserin kansuk fitil soktular. 10 dakika icinse ıkındı ama fitil cikti sadece. Sonra libalaks'in yarisini enjekte ettiler makattan iceri. Tabi bu sirada cocuk ciglik cigliga ve mosmor. Libalaksi yapar yapmaz cocuk cikardi. Karninin sertligi gecti rahatladi yavrum. Korkunc bir geceydi. Cocuk zorlandikca mahvoldum( insallah tekrarlamaz asla bir daha. Dr kabizlikta cocugun kendini bu kadar kasmasinin ve ıkınmasının beyne zarar vereceginden zeka geriligi yapabilecegini soyledi. O yuzden ben ilk firsatta doktora gidip cocugu gosterecegim neden sık sık kabiz oluyor diye. Cok korktum dr oyle soyleyince. Allah korusun makati bile catlayabilir
![]()
Cok gecmis olsun canim ayni durumu bir ay once bizde yasadik.hastanede sabahladik yapamadi sabah eve gelirken arabada emerken uyudu.uyandiginda yapti cok sukur.o kasilmalar cigliklar caresizlik cok kotu.o gunden beri cok dikkat ediyorum yedirdigime icirdigime.muz yedigi gun bi biberon su iciriyorum nerdeyse:)