Valla 3 saattir uyumaya calisiyor sma sanirim sutum yetmiyor. Hala ayakta ve huysuzac desem sütüm var anlayamadım benim gibi gece uyumayan varmi
Valla 3 saattir uyumaya calisiyor sma sanirim sutum yetmiyor. Hala ayakta ve huysuzmama vermeyi denicez.
Yooo tam tersesine süt üç sütün olsun mantığı
2. Memeyide ne kadar emerse emsin tam boşaltamıyor şekerleme yapıyor orda... Onun için sende 5-10 dk arayla 2. Memenide verşyorsan ondan başlaman lazım 2. Emme seansına.
Bilmiyorum ama sanırım 3. Ayda geçmiş olur... Her ikiside neden oluyor,
Tebrik ederim meltem sonunda kavuştun kızına :)
Nasıl gerçekleşti doğum iyimisiniz ikinizde?
Plesenta yaşlanmış olabilir, doktorun bişey demedi mi canım bu kilo almamayla ilgili olarak? Bi de son haftalarda Dönme şansı zorlaşıyormjş hareket alanı daraldığı için.merhaba mart anneleri allah bağışlasın mis kokulu bebişlerinizi .bende nisan annesiyim çok stresliyim bu ara, fırsat bulup yazan olursa sevinirim. benimde son 20 günüm ve bebeğim son bir aydır ters, ters olduğu için sezeryan olan varmı acaba bebeğin suyundada azalma var. siz şimdi daha tecrübelisiniz dönermi sizce birde bebeğim 2 3 haftadır hiç kilo almamış ters olduğu için zannedersem büyümüyo 2200 gramda kalmış.cumartesi tekrar gidecem gene kilo almamışsa ve dönmemişse beklemelim alalım desemmi acaba
Plasenta grade 3 diye geçiyor raporda yaslanmis mi oluyor acaba doktorum bişey demedi banaPlesenta yaşlanmış olabilir, doktorun bişey demedi mi canım bu kilo almamayla ilgili olarak? Bi de son haftalarda Dönme şansı zorlaşıyormjş hareket alanı daraldığı için.
Ben her emzirmeden once kucuk bir havluyu sicak suya batiriyorum onunla gogsumu sariyorum bunu 1_2yapip memeyi bebegime oyle veriyorum hem o cok kolay emiyor sut hizli geliyor hem daha az aciyor simdi gecmek uzere benimBen burda hep söylüyorum her gün göğüslere sıcak su tutup zeytinyağı sürüp öyle durulamadan bırakacaksınız her emzirme sonrasıda garmastan süreceksiniz zeytinyağının çok faydası oluyor
ben uyandiriyorum kucakta ya da yerinde uyanmiyor koltuk gibi duz bir zemine yatirip ellerini kollarini saga sola bacakalari yukari asagi falan hareket ettirip uyandiriyorumKizlar bebeginizi 2 ya da 3 saatte bir mutlaka uyandırıyor musunuz? Evet ise hangi yöntemle?
Bizde gündüz uyuyup gece uyumayanlardayızGünaydın anneler hayırlı cumaar
Yine uykusuz bir gecnin sabahı gece ikiden sonra doğru düzgün uyumadı ... Gaz ilacı verdi doktor onu verdikten sonra çıkard azıcık tesadufmu bilmiyorum
Dişleri için bekleyip girucez dedi Dr çok önemli bişi değilmiş emmeyi etkilemez dediCanim insallah bir sorun olmaz kIzin hemen emmeye baslar.disleri icin doktor ne diyo. O duygusallik bendede var hala tebrik icin aradiklarinda gozum doluyo konusamiyorum tuhaf oluyorum. Emzigi deniyoruz alisturmak istiyorum biraz biraz aliyo ama biberonu almadi yara olan gogsumden sut sagdim vermeyi denedik hic almadi. Sen moralini yuksek tutki sutun bol gelsin, birde ilik masaj yap gogsune o da iyi geliyo
3mama vermeye kac gunlukkrn basladiniz?
Hayır henüz etmedim edemedim şişliğim hala devam ediyor ağda yapıyordum bu durumda onu da yapamam jiletle alsam ilk haftasında kaşıntılar oluyor çabuk çıkıveriyor napacam bilmşyorumKızlar sezeryan bölgenizi traş ettiniz mi.
Sişlik neden olmş doktor ne dediHayır henüz etmedim edemedim şişliğim hala devam ediyor ağda yapıyordum bu durumda onu da yapamam jiletle alsam ilk haftasında kaşıntılar oluyor çabuk çıkıveriyor napacam bilmşyorum
Ben dün ağda yaptırdım 24 günlüğüm ama tam o Bölgeyi elletmedim acımıyor ama ne olur ne olmaz diyeKızlar sezeryan bölgenizi traş ettiniz mi.
Bir de senın ya da başka arkadaşların ikinci çocukları da var. Ne zor yaGünaydın anneler hayırlı cumaar
Yine uykusuz bir gecnin sabahı gece ikiden sonra doğru düzgün uyumadı ... Gaz ilacı verdi doktor onu verdikten sonra çıkard azıcık tesadufmu bilmiyorum