2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Valla 3 saattir uyumaya calisiyor sma sanirim sutum yetmiyor. Hala ayakta ve huysuz mama vermeyi denicez.

aynen benimde bazen emiyo emiyo ama uyuyamiuo bir arkadasimin bebegi kabiz olmus doktora gitmisler sutu oldugu aktigi halde sutun yaramiyo kalitesiz mamaya basla demis bende onu duyunca acaba benimxemi oyle doyurmuyomuki diye dusundum.

Normal dogum oldu zordu ama bitti şükür :)
Kızım da ben de cok iyiyiz :)

Plesenta yaşlanmış olabilir, doktorun bişey demedi mi canım bu kilo almamayla ilgili olarak? Bi de son haftalarda Dönme şansı zorlaşıyormjş hareket alanı daraldığı için.

Plesenta yaşlanmış olabilir, doktorun bişey demedi mi canım bu kilo almamayla ilgili olarak? Bi de son haftalarda Dönme şansı zorlaşıyormjş hareket alanı daraldığı için.
Plasenta grade 3 diye geçiyor raporda yaslanmis mi oluyor acaba doktorum bişey demedi bana

Kızlar soguk gaaz yapar sıcak dahada gaz yapar ozellıkle erkek cocuklar sıcagı hıc sevmıyor aklınızda olsun, ozellıkle akşam huysuzlugu sıcak ve sıkı gıydırmeden oluyor

Bu arafda kımyon cayını yapacak vaktım yok, ozellıkle gazlı bışey yedıysem uctebır cay kaşıgı kımyon atıyom ustune su, bebegım bı kac gındur acayıp sakın

Ben burda hep söylüyorum her gün göğüslere sıcak su tutup zeytinyağı sürüp öyle durulamadan bırakacaksınız her emzirme sonrasıda garmastan süreceksiniz zeytinyağının çok faydası oluyor
Ben her emzirmeden once kucuk bir havluyu sicak suya batiriyorum onunla gogsumu sariyorum bunu 1_2yapip memeyi bebegime oyle veriyorum hem o cok kolay emiyor sut hizli geliyor hem daha az aciyor simdi gecmek uzere benim

Kizlar bebeginizi 2 ya da 3 saatte bir mutlaka uyandırıyor musunuz? Evet ise hangi yöntemle?
ben uyandiriyorum kucakta ya da yerinde uyanmiyor koltuk gibi duz bir zemine yatirip ellerini kollarini saga sola bacakalari yukari asagi falan hareket ettirip uyandiriyorum

Günaydın anneler hayırlı cumaar

Yine uykusuz bir gecnin sabahı gece ikiden sonra doğru düzgün uyumadı ... Gaz ilacı verdi doktor onu verdikten sonra çıkard azıcık tesadufmu bilmiyorum

Yine uykusuz bir gecnin sabahı gece ikiden sonra doğru düzgün uyumadı ... Gaz ilacı verdi doktor onu verdikten sonra çıkard azıcık tesadufmu bilmiyorum
Bizde gündüz uyuyup gece uyumayanlardayız

Dişleri için bekleyip girucez dedi Dr çok önemli bişi değilmiş emmeyi etkilemez dedi
ilk günler belki diş etlerin dendir deyip çok zorlamadik enjektorle mama verdik
sonra mama miktarı artınca başa çıkamadım mecbur biberon verdim ertesi gün iki kere emdikten 1-2dk
bide azcık bu sabah emdi
pompa aldım sagip veriyorum arada mama takviyesi yani çok karışık oldu benim saat ve ml hesabı çok karışıyor
ahh bi emse büyük kolaylık olacak

Bir de senın ya da başka arkadaşların ikinci çocukları da var. Ne zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…