2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Yontemin iyiymis. Peki gaz icin popo altina mi yoksa sirta mi vuruyorsun? gunduz iyi de gece nasil yapiyorsun? Uykusuzluktan ölüyorum geceleri.
Sirtina vuruyorum canim gece zor oluyor evet bazen esim tutuyor genelde zorluyorum kenfimi yoksa gazi cok oluyor :KK43:

Cok gecmis olsun. Umarim annen iyidir. Bu vesileyle ne guzel alismissin ya. Gece uykusuzlugu cok zorluyor beni. Her seyden korkuyorum. Kendin nasil yikiyorsun peki? Ben de cocuk dr arıyorum.

Daha iyi eskisine gore cok sukur sagol canim.
Esim su dokuyor ben yikiyorum canim
Bende arkadas tavsiyesi ile gidicem acibademdeki dr bakalim

Yok hicbir sey vermedi. Sadece devit. az once kustu cok korktum

Kokusuz ve kesik kesik kuauyorsa fazlasini cikaroyormus doymus yani
Benim kizim hep kusuyor , ama o kusma farkliydi baya ya damlayi kestim daha olmadi bormal kusmalari var
Sadece d3 kullaniyorum

Dün doktoru emzirme aralığını iki iki buçuk saate çıkar dedi.. Pek mümkün değil meme emene kadar bas bas bağırıyo...

Birde iki göğsünüzü birden emziriyorsanız , en son hangisini vermişseniz ondan başlayın dedi ilk memeyi iyi boşaltıp ikinciyi tam boşaltamadığı içimmiş.
Ama mesela bir memeyi 25 dk emiyor bırakıyor. Sonra tekrar ayni memeden baslarsak kac dk emzirecegiz?

Mide kapakçıları gelişene kadar kusar...

Saralık olmasın diye en geç iki saatte bir uyandırıyordum ... Şimdi gerek kalmadı bazen bir saatte bazen iki saatte kendi uyanıyo
Ne zamana kadar gelişir kapakciklari? Fazla bbeslenmeleri mi neden oluyor? yan yatirma dışında yapacak bir sey var mi?

Kizlar hangi marka mama kullaniyorsunuz ben bebelac veriyorum ama degistirecegim galiba sanirim mama gaz yapio
Emdikce sut gelir diyolar kuzum emiyor ama yetmio bu sut yemek yemekten usandim sut yapan dualari bile okuyorum
Kizimda hic sut sorunu yasamamistim ayy napicami sasirdim :KK43:
bende kızımda birtek rezene içerdim.ama göğüslerim sütten taş gibi olurdu agzında tutamazdı memeyi.bunda öyle olmadı malesef ne duyduysam yapıyorum.

ablam bebelacın goldunu nutrikonfor kullanıyor gaz yapmıyormuş bizde denedik ama koyu geldi.biz sma kullanıyoruz

Princ bebegin karnini sisirir rahatsiz eder diyolar oyle bisi oluyomu senin bebekte
Yooo tam tersesine süt üç sütün olsun mantığı :KK66:
Ama mesela bir memeyi 25 dk emiyor bırakıyor. Sonra tekrar ayni memeden baslarsak kac dk emzirecegiz?
2. Memeyide ne kadar emerse emsin tam boşaltamıyor şekerleme yapıyor orda... Onun için sende 5-10 dk arayla 2. Memenide verşyorsan ondan başlaman lazım 2. Emme seansına.
Ne zamana kadar gelişir kapakciklari? Fazla bbeslenmeleri mi neden oluyor? yan yatirma dışında yapacak bir sey var mi?
Bilmiyorum ama sanırım 3. Ayda geçmiş olur... Her ikiside neden oluyor,
Burayı yeni görüyorum hayırlı olsun :)
Biz 2 haftalik olduk bugün :)
Tebrik ederim meltem sonunda kavuştun kızına :)
Nasıl gerçekleşti doğum iyimisiniz ikinizde?

Rezene,kimyon,anason,isirgan karisimi icmek hem sut yapiyor hemde gaz sancisina iyi gekiyormus aktardan aldim baslicam bende yeni bakalim

Cekirge nerdee ya
@meltem masallah size
Bizde 24 gunluk olduk :) nasil oldu dogumun

arkadaslar merhaba bugun zinco gaz ilaci verdm 18 gunluguz ishal oldu kizim acaba ilactanmiki moralim cok bozuldu geceleri uyumuyo surekli huzursuz burnunda et varmis gibi öğlen e kadar devam ediyo

X