2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Dr vita sanol diye bi damla verdimi bebek icin , ilk kontrole yeditepeye gelmistim bu damlayi veedi mahvoldu bebegim , agzindan burnundan fiskirtarak kusuyordu damlayo verdigim gunler , damlayi kestim gecti o sekilde kusma @sevi
Bizede marivit diye bir damla verdi onu vrrdigimde kusuyordu uyusuk gibi oluyordu vermiyorum artim doktorum ver diyor ama vermiyorum

Gaz cikarma yöntemini z nedir? Her emzirme den sonra mutlaka çıkarıyor lar mi? Gaz çıkarmaya çalışırken uyanıyo Bu sefer de. Sonra başa sariyorum. Gaz cikaramiyorum
Ben her emzirme sonrasi 15dk dik tutuyorum buna ragmen gazi cikmamissa 15 dk yatiriyorum midede gaz oile sut ayrilsin dye sonra kaldiriyorum biraz uzun suruyor amaoyle yapiyorum eger uykusy dagilmissa memeye aliyorum zaten iki firt cekmeden uyuyorlar

O ic kisimdaki beyazliklar benim kizimda da var netten arastirdim ben de aceba krem mi bulasti diyordum ama anneden gecen hormonlardab kaynaklaniyormus dokunmayin yaziyordu ben de temizzligini yapiyorum hatta surekli yikiyoruz ama ic kismi cok kurcalamiyorum cikmiyor cunku tahris olmasin diye.

ayy bende pişik kremi sandım dün temizleyeym dedm ağladı bide. inşallah bişe olmaz. ilk günler kanlı akıntısı oldu benimkinin oda hormonlardan oluyomuş.

Kusmaya karsi ne yapiyorsun? Cok korkuyorum

Cok gecmis olsun. Umarim annen iyidir. Bu vesileyle ne guzel alismissin ya. Gece uykusuzlugu cok zorluyor beni. Her seyden korkuyorum. Kendin nasil yikiyorsun peki? Ben de cocuk dr arıyorum.

Dr vita sanol diye bi damla verdimi bebek icin , ilk kontrole yeditepeye gelmistim bu damlayi veedi mahvoldu bebegim , agzindan burnundan fiskirtarak kusuyordu damlayo verdigim gunler , damlayi kestim gecti o sekilde kusma @sevi
Yok hicbir sey vermedi. Sadece devit. az once kustu cok korktum

Ben her emzirme sonrasi 15dk dik tutuyorum buna ragmen gazi cikmamissa 15 dk yatiriyorum midede gaz oile sut ayrilsin dye sonra kaldiriyorum biraz uzun suruyor amaoyle yapiyorum eger uykusy dagilmissa memeye aliyorum zaten iki firt cekmeden uyuyorlar
Yontemin iyiymis. Peki gaz icin popo altina mi yoksa sirta mi vuruyorsun? gunduz iyi de gece nasil yapiyorsun? Uykusuzluktan ölüyorum geceleri.

Sezeryan mıydı doğumun ? Korse nasıl link yada fotosunu atabilir misiniz

Her zaman kusar mi? Engelleyecek bir se var mi?
Mide kapakçıları gelişene kadar kusar...

Kizlar bebeginizi 2 ya da 3 saatte bir mutlaka uyandırıyor musunuz? Evet ise hangi yöntemle?
Saralık olmasın diye en geç iki saatte bir uyandırıyordum ... Şimdi gerek kalmadı bazen bir saatte bazen iki saatte kendi uyanıyo

Dün doktoru emzirme aralığını iki iki buçuk saate çıkar dedi.. Pek mümkün değil meme emene kadar bas bas bağırıyo...

Birde iki göğsünüzü birden emziriyorsanız , en son hangisini vermişseniz ondan başlayın dedi ilk memeyi iyi boşaltıp ikinciyi tam boşaltamadığı içimmiş.

Tatlı olayına gelirsek bende bu aralar sütlaça taktım... Utanmasan her gün bir tencere kaynatıcam... Ama kilo aldım
Gece her emzirmeye kalktığımda hemen mutfağa gidip yiyorum

Yaa korse beni çok sıkıyo midemi ağrıtıyo

Tatlı olayına gelirsek bende bu aralar sütlaça taktım... Utanmasan her gün bir tencere kaynatıcam... Ama kilo aldım
Gece her emzirmeye kalktığımda hemen mutfağa gidip yiyorum
Princ bebegin karnini sisirir rahatsiz eder diyolar oyle bisi oluyomu senin bebekte

Ben 3,4 bardak ictim canim kusmaya hic bisi iyi gelmio takii mide kapakcigi gelisene kadar egerki bebegin midesini yada sutunu usutmediysen kapakcik gelisenr kdr kusacak
Ben sıcak içemiyorum kokusundan dolayı soğuk yani ılık fayda Eder mi birde limon sıksam icine olur mı

Selam arkadaşlar 1ay dır giremiyrm buraya. 21 gün önce normal doğumla alem kızımı kucagima.
Kızım beni acayip yoruyor kolik midir nedir sürekli ağlıyor uykusunda yok denecek kadar az. Ya kucagmda uyuyacak ya da uyumayacak. Bebek bakımının beni bu kadar zorlayacagni hic düşünmemiştim daraldm bunaldm artik imdaaattt diyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…