Sirtina vuruyorum canim gece zor oluyor evet bazen esim tutuyor genelde zorluyorum kenfimi yoksa gazi cok oluyorYontemin iyiymis. Peki gaz icin popo altina mi yoksa sirta mi vuruyorsun? gunduz iyi de gece nasil yapiyorsun? Uykusuzluktan ölüyorum geceleri.
D3 yerine diger vitamiblerinde oldugu damla vermisti d3 te var icindeDamla ne için canım.biz herhangibirsey kullanmiyoruz.d vitamininden baska
Aynen bende vermiyorum artikBizede marivit diye bir damla verdi onu vrrdigimde kusuyordu uyusuk gibi oluyordu vermiyorum artim doktorum ver diyor ama vermiyorum
Cok gecmis olsun. Umarim annen iyidir. Bu vesileyle ne guzel alismissin ya. Gece uykusuzlugu cok zorluyor beni. Her seyden korkuyorum. Kendin nasil yikiyorsun peki? Ben de cocuk dr arıyorum.
Yok hicbir sey vermedi. Sadece devit. az once kustu cok korktum
Ama mesela bir memeyi 25 dk emiyor bırakıyor. Sonra tekrar ayni memeden baslarsak kac dk emzirecegiz?Dün doktoru emzirme aralığını iki iki buçuk saate çıkar dedi.. Pek mümkün değil meme emene kadar bas bas bağırıyo...
Birde iki göğsünüzü birden emziriyorsanız , en son hangisini vermişseniz ondan başlayın dedi ilk memeyi iyi boşaltıp ikinciyi tam boşaltamadığı içimmiş.
Evet sezeryandı doğumum. Korsemi de hastaneden verdiler. Biofix marka yün korse diye geçiyor. Resmini ekleyemedim:/Sezeryan mıydı doğumun ? Korse nasıl link yada fotosunu atabilir misiniz
Ne zamana kadar gelişir kapakciklari? Fazla bbeslenmeleri mi neden oluyor? yan yatirma dışında yapacak bir sey var mi?Mide kapakçıları gelişene kadar kusar...
Saralık olmasın diye en geç iki saatte bir uyandırıyordum ... Şimdi gerek kalmadı bazen bir saatte bazen iki saatte kendi uyanıyo
canim hic bilmiyorum ben hic oyle yqpmadimBen sıcak içemiyorum kokusundan dolayı soğuk yani ılık fayda Eder mi birde limon sıksam icine olur mı
Saat tutmadım ama sık uyuyup sık Kalkıyor etmiyor tekrar uyuyorKızlar bebişleriniz günde kaç saat uyuyor
bende kızımda birtek rezene içerdim.ama göğüslerim sütten taş gibi olurdu agzında tutamazdı memeyi.bunda öyle olmadı malesef ne duyduysam yapıyorum.Kizlar hangi marka mama kullaniyorsunuz ben bebelac veriyorum ama degistirecegim galiba sanirim mama gaz yapio
Emdikce sut gelir diyolar kuzum emiyor ama yetmio bu sut yemek yemekten usandim sut yapan dualari bile okuyorum
Kizimda hic sut sorunu yasamamistim ayy napicami sasirdim
Yooo tam tersesine süt üç sütün olsun mantığıPrinc bebegin karnini sisirir rahatsiz eder diyolar oyle bisi oluyomu senin bebekte
2. Memeyide ne kadar emerse emsin tam boşaltamıyor şekerleme yapıyor orda... Onun için sende 5-10 dk arayla 2. Memenide verşyorsan ondan başlaman lazım 2. Emme seansına.Ama mesela bir memeyi 25 dk emiyor bırakıyor. Sonra tekrar ayni memeden baslarsak kac dk emzirecegiz?
Bilmiyorum ama sanırım 3. Ayda geçmiş olur... Her ikiside neden oluyor,Ne zamana kadar gelişir kapakciklari? Fazla bbeslenmeleri mi neden oluyor? yan yatirma dışında yapacak bir sey var mi?
Tebrik ederim meltem sonunda kavuştun kızına :)Burayı yeni görüyorum hayırlı olsun :)
Biz 2 haftalik olduk bugün :)
Benimki 3/3,5 saat filan uyuyor sonra Uyanıyor ama meme için emerkende uyuyakaldığı oluyor ... Bu sıralarda gündüzleri yatakta yanına bende yatıyorum uyandıkça emziriyorum tekrar uyuyor .. Karışık yani ..Kızlar bebişleriniz günde kaç saat uyuyor
Soğukta mı gaz yaparmış canımKızlar bütün gün terlik le dolaştığım halde gaz oluyor ne yapacağımı bilemedim