Canim ben pusetine koyuyorum oda oda dolasiyo benle supurgeyi esim evseyken yapiyorum o balkona cikariyoki tozu gelmesin bebege temizliyorum havalandiriyorum oyle geliyo odaya mutfaga pusete koyup goturuyorum ben yemek yaoarken izliyo beni oyuncaklarla oyalaniyo oyle öyle idare ediyoruz. Ben is yaparken o pusette bana bakiyo bende ya sarki soyluyorum ya konuşuyorum onla gulusuyoruz falan.Gun icinde bebeklerle nasil is yapiyor yemek yiyorsunuz? Ben 2 dk birakamiyorum. Dogdugundan beri annem yanımda. O da artik gidecek. Napcam bilmiyorum
Bende istedim ama bizim doktor ilk 1 yıl onermiyoruz dedi yaaa. Yaptiran var ne güzel rahat ediyolar bizimki niye oyle dedi anlamadimArkadaslar Merhaba, biz oğlumuzu sünnet ettirmeyi planlıyoruz da, yaptıran var mı, genel anestezi mi lokal anestezi mi oluyor, iyileşme süreci nasıl, bilgi verirseniz çok sevinirim :)
Evet kesinlikle rahat etsin kuzularValla cocuklar sıkmaya gelmıyor rahat olacak yarın buyuyunce kendısı ne ısterse gıysın dar paca mı dusuk belmı, şimdı ne gerek var evde rahat rahat kıyafetler gıysın degılmı
Evet canım elbise giyemiyorlar pek rahat şeyler almak lazım bende 9 aylık şeyler alıyorum hem rahat hem bir süre giyebiliyorBende cok elbise aldım kızıma bayılıyorum bebeklerde elbise ye ama evde giydirmiyorum rahat olmuyor o yüzden baDi Tarzı rahat birşeyler aldım Penye bu arada 74 beden giymeye başladı kızım
boy uzatma aparatları var çıtçıtı uzatıyorsun. ben aldımBenim kızımızda boyu uzun içini doldurmuyor ama çıtçıtlar kapanmıyor alttan o yüzden çıtçıtlı almak istemiyorum ama öbür turlude sırtı açılıyor nasıl alacağım hiç bilmiyorum
şu an erken. pusete takılan ana kucağı hem de oto koltuğu zaten.Kızlar oto koltuğu ne aldınız
Biz yaptırdık 2 hafta önce . Kesinlikle tavsiye ediyorum. 3 günde iyileşiyor sadece ilk gün biraz ağlıyor çişini falan yaparken o kadar. Genel yapan yerler var ben çok araştırmıştım çoğu yer küçül diye uğraşmak istemiyor ve genel yapıyor ama lokal yapan hastaneler var birde çocuk cerrahına yaptırın.Arkadaslar Merhaba, biz oğlumuzu sünnet ettirmeyi planlıyoruz da, yaptıran var mı, genel anestezi mi lokal anestezi mi oluyor, iyileşme süreci nasıl, bilgi verirseniz çok sevinirim :)
Çok şaşırdım böyle söylemesine bizim doktorumuz özellikle öneriyor idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimalleri yüksek diye. Neye dayanarak istemedi acabaBende istedim ama bizim doktor ilk 1 yıl onermiyoruz dedi yaaa. Yaptiran var ne güzel rahat ediyolar bizimki niye oyle dedi anlamadim
puseti dışarıda kullandığımız için tekerlekleri her seferinde silemem. o zor benim için. ama sanırım kızım beni, ben de onu bırakamıyorum. hemen vicdan azabı çekiyorum. hep benimle olmak istediğini düşündüğüm için (ki genelde öyle), sanki onunla ilgilenmezsem kötü anne olacakmışım gibi geliyor. o nedenle hiçbir şey yapamıyorum. bütün gün beraberiz. muhtemelen annem gidince ya aç kalıcaz ya da eşim yapacak bir şeyler :)Canim ben pusetine koyuyorum oda oda dolasiyo benle supurgeyi esim evseyken yapiyorum o balkona cikariyoki tozu gelmesin bebege temizliyorum havalandiriyorum oyle geliyo odaya mutfaga pusete koyup goturuyorum ben yemek yaoarken izliyo beni oyuncaklarla oyalaniyo oyle öyle idare ediyoruz. Ben is yaparken o pusette bana bakiyo bende ya sarki soyluyorum ya konuşuyorum onla gulusuyoruz falan.
bir de işin psikolojik yönü olabilir. fiziksel olarak ilk yıl belki iyidir ama bilinç altını nasıl etkiler bunu sorgulamak lazım bence.Bende istedim ama bizim doktor ilk 1 yıl onermiyoruz dedi yaaa. Yaptiran var ne güzel rahat ediyolar bizimki niye oyle dedi anlamadim
Günden güne alışırsın canım bana da ilk başta zor geldi ama daha sonra alıştım iş bile yaptım şimdi eşim tatilde öğretmen o yüzden o yardımcı oluyor sağolsun ama yaparsın merak etmepuseti dışarıda kullandığımız için tekerlekleri her seferinde silemem. o zor benim için. ama sanırım kızım beni, ben de onu bırakamıyorum. hemen vicdan azabı çekiyorum. hep benimle olmak istediğini düşündüğüm için (ki genelde öyle), sanki onunla ilgilenmezsem kötü anne olacakmışım gibi geliyor. o nedenle hiçbir şey yapamıyorum. bütün gün beraberiz. muhtemelen annem gidince ya aç kalıcaz ya da eşim yapacak bir şeyler :)
canim cok alistirma derim yanliz kalmasida gerek dikkatini üzerinden ayirmadan tabi ben öyle oda oda gezdirmem arkamdan is yapiyorum diyelim yatiriyorum besigine yada oyun halisina oynuyor orada simdi bebek duruyor ama cok alistirirsan biraz buyudugunde sorun olur.kendine ve esine de zaman kalmazpuseti dışarıda kullandığımız için tekerlekleri her seferinde silemem. o zor benim için. ama sanırım kızım beni, ben de onu bırakamıyorum. hemen vicdan azabı çekiyorum. hep benimle olmak istediğini düşündüğüm için (ki genelde öyle), sanki onunla ilgilenmezsem kötü anne olacakmışım gibi geliyor. o nedenle hiçbir şey yapamıyorum. bütün gün beraberiz. muhtemelen annem gidince ya aç kalıcaz ya da eşim yapacak bir şeyler :)
Hiç duymamıştım canım sağol. Nereden bulabilirim acababoy uzatma aparatları var çıtçıtı uzatıyorsun. ben aldım
Bizim aldigimiz bi tulumda var bahcivan pantolonlardakini dusun. Gerci arkadasin soyledigi belki baska birseydirHiç duymamıştım canım sağol. Nereden bulabilirim acaba
Utu gunu mu yazik sana :) ben dun oglusun kiyafetleri ve babasininkileri utuledim bi benimki kaldi aman kim utulesin :) dun oyle bıktım kiGunaydinlar bugun gunlerden utu gunu ilan ediyorum,ama daha baslamadim,kizcem uyuyo bende dinleniyorum,herkese iyi gunler
yazik banaUtu gunu mu yazik sana :) ben dun oglusun kiyafetleri ve babasininkileri utuledim bi benimki kaldi aman kim utulesin :) dun oyle bıktım ki
Valla benim de birikmisti bi benimkiler kaldi onları da halletseydim cocuk varken tum enerjini aliyo bi se buyuyunce ooo canimiza okuyacak yaramazlar :)Yazik
yazik banabirikmis sorma ,oh eline saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?