2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

lcw'den de alışveriş yapıyorum ama ben daha çok c&a'yı seviyorum. çok orjinal kıyafetler oluyor. Ayrıca h&m de fena değil.

Kizlar bebeginizin zeka gelisimi icin herhangi bisey yapiyor musunuz?
Ben arada klasik muzik dinletiyorum mozart bethoven. Bir de devamli konusuyorum henuz oyuncak aliskanligimiz baslamadi. Baska tavsiyesi olan var mi?
Uc boyutlu kıtaplar var domunmalı şiddetle tavsıye ederım

Uc boyutlu kıtaplar var domunmalı şiddetle tavsıye ederım
Dokunmalı
Merhaba kızım 10 gün sonra 4 aylık oluyor ben azar azar kavanoz mamalarından veriyorum meyve püresi olanlardan sizler veriyor musunuz ?
benım uc yaşında oğlum var hıpp kavanoz organık meyve purelerını verıyorum dondurma ve pudıng yerıne, ben 2 yaşından once vermeyı duşunmuyorum
Vereceklere hipp marka organık onu tavsıye ederım

Gun icinde bebeklerle nasil is yapiyor yemek yiyorsunuz? Ben 2 dk birakamiyorum. Dogdugundan beri annem yanımda. O da artik gidecek. Napcam bilmiyorum
Koltugun ustune koyup karsısına gecıyorum bak kızım fasulye dogruyorum bıde onunde sallıyorum, bak yemek yıyorum cok lezzetlı sende yıyeceksın dıye dıye

Arkadaşlar kız bebeklere yazlık neler aldınız biz agridayiz daha yazlık giyemedik, hataya gideceğiz yazlık alışveriş yapmak istiyorum bebisime neler alabilirim yaz için rahat ve şık
Kız bebeklerın kıyafetlerı cok dar ozellıkle pantolonlar ustlerınde arkası dugmelı eşim istemıyor batar cocuga dıye gecen gıtmış oglan sortu tşörtü almış gelmış:)

Ek gıdaya gecmekte acele etmeyın, en rahat zamanlarınız oh ne rahat emzır bıttı iş, ek gıda işi tam bı ezıyet

Benim kızımızda boyu uzun içini doldurmuyor ama çıtçıtlar kapanmıyor alttan o yüzden çıtçıtlı almak istemiyorum ama öbür turlude sırtı açılıyor nasıl alacağım hiç bilmiyorum

Citcitli zibin giydir üstüne etekli takim al altina ince Külotlu Çorap giydirirsin bence. Cok guzel kiz kiyafetleri var

Arkadaslar Merhaba, biz oğlumuzu sünnet ettirmeyi planlıyoruz da, yaptıran var mı, genel anestezi mi lokal anestezi mi oluyor, iyileşme süreci nasıl, bilgi verirseniz çok sevinirim :)

Çok fazla elbisesi var elbise almak istemiyorum artık daha şirin rahat biseyler istiyorum aslında
Bende cok elbise aldım kızıma bayılıyorum bebeklerde elbise ye ama evde giydirmiyorum rahat olmuyor o yüzden baDi Tarzı rahat birşeyler aldım Penye bu arada 74 beden giymeye başladı kızım

Arkadaslar Merhaba, biz oğlumuzu sünnet ettirmeyi planlıyoruz da, yaptıran var mı, genel anestezi mi lokal anestezi mi oluyor, iyileşme süreci nasıl, bilgi verirseniz çok sevinirim :)
Genele hıc gerek yok canım lokal yaptırın emzırırken gıkı bıle cıkmıyor

bizde düşünüyorduk ama eşim sünnet videosunu izlemiş,şimdi kıyamıyo çok küçük diye 3gune iyileşiyormuş,6aydan önce yaptırırsan genel anestezi yapmıyorlar,pipiyi ya iğneyle yada kremle uyuşturuyorlarmış,krem pahalı,devlet karşılamıyormuş,biz düşünürken bu şekilde demişlerdi bize

Kızlar oto koltuğu ne aldınız
Biz benek arabasiyla bir aldik trabel sistem olanlardan cokta memnunuz. Tripper marka tabsiye ederim joker magazalarinda var. Nette var hem hagif hem tasinmasi surmesi cok rahat. Tekerlekleri buyuk oglumda pek sebiyo hemen uyuyo icinde. Pusetini eve cikarip ev icinde gezdiriyorum bebegimi ben islerimi yaparken oda beni izliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…