Ben vermiyorum hicbisey. 6 aydan sonra baslicaz insallah.Merhaba kızım 10 gün sonra 4 aylık oluyor ben azar azar kavanoz mamalarından veriyorum meyve püresi olanlardan sizler veriyor musunuz ?
Ben doktorA sormadan başlamak istemiyorum. Mama sut gıdıyoryz halaMerhaba kızım 10 gün sonra 4 aylık oluyor ben azar azar kavanoz mamalarından veriyorum meyve püresi olanlardan sizler veriyor musunuz ?
Benim kide öyle eşim yurutec alalım dıyo erken daha diyorumBazen bi iki adim atmaya calisiyo ama tam beceremiyor. O kadar saglam basiyor ki şaşırıyorum daha dort aylik olmadik çünkü. Cok da hosuna gidiyor ayakta durmak ama ben kemikleri tam gelismemistir diye cok tutmuyorum
Cnm ben bi yerde yurutec zararli diye okumustum ama ne kadar dogru bilmiyorum tabi. Insallah erken yürür kuzucukar :)B
Benim kide öyle eşim yurutec alalım dıyo erken daha diyorum
babyneomarket.com charlie banana ara bezler ise n11den.Hangi siteden ve kaça aldın canım
yürüteç zararlıymış. bir araştır istersenB
Benim kide öyle eşim yurutec alalım dıyo erken daha diyorum
siteyi gördüm. ing olan varsa bir baksa keşke. aynı ürünün farklı fiyatları varBende bir bakayim
Kullanda bizde senden bilgi alalim.Merak ediyorum, peki sen nerden aldin ve kaca aldin. Birde alinca bir taneden fazla almak lazim dimi sonucta makine calisacak onun icin
Asil fiyati 50tlymis indirimli hali 3 tl. Bende bakiyorum 80e de var 30a da bilemiyorumki, yorumlari hep olumlu yonde
Erkeklere zararlı kız bebeğe bişe olmaz yegenlerde onda yurudu. Alırm gıbı geliyoyürüteç zararlıymış. bir araştır istersen
hayır. aklımdan çıkmış. ne zaman yapılıyordu?Kizlar 3.doz tetaniz asinizi yaptirdinizmi? ben bugun saglik ocagina gidip yaptirdim hafif agrisi var insallah artmaz ilk ikisi cok agri yapmamisti bakalik bu nasil olacak
Sağol canimbabyneomarket.com charlie banana ara bezler ise n11den.
Valla ben ilk iki çocuğumda kullandım bir sıkıntı yasamadımCnm ben bi yerde yurutec zararli diye okumustum ama ne kadar dogru bilmiyorum tabi. Insallah erken yürür kuzucukar :)
Ben hep civilden alıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür lcw de deneyeyim. Ne tür şeyler alsam bilmiyorum şort falan alırım herhalde. Zeynosum usumez inşallahCnm ne alirsan al biraz iyi olsun biz lcw dan aldik yazliklarini. Ordan aldiklarimkz ne cekiyo ne renk veriyo. Disardan iki takimim vardi ikisi de renk verdi cok sinir oldum
Benim yasadigim sehirde civil yok maalesef. Biz birkac tulum aldik birkac tane sortlu takim iki tane de sifir kollusu var. Burada sicaklik evin icinde 27 drrece usumuyor kuzucugum. Lcw ne kuculdu ne renk atti. Yalniz oglum 64 cm normalde 62-68 arasi olanlari almam lazim cabuk buyuyo ve biraz bol olup rahat etsin diye 68-74 cm arasi olanlari aliyorum ben. Kendi boyuna gore olanlarin kolu skiyo sankiBen hep civilden alıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür lcw de deneyeyim. Ne tür şeyler alsam bilmiyorum şort falan alırım herhalde. Zeynosum usumez inşallah
Merhaba kızım 10 gün sonra 4 aylık oluyor ben azar azar kavanoz mamalarından veriyorum meyve püresi olanlardan sizler veriyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?