- 25 Ocak 2013
- 644
- 822
- 303
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım zıllı klasık muzık sevmıyor,Kizlar bebeginizin zeka gelisimi icin herhangi bisey yapiyor musunuz?
Ben arada klasik muzik dinletiyorum mozart bethoven. Bir de devamli konusuyorum henuz oyuncak aliskanligimiz baslamadi. Baska tavsiyesi olan var mi?
Uc boyutlu kıtaplar var domunmalı şiddetle tavsıye ederımKizlar bebeginizin zeka gelisimi icin herhangi bisey yapiyor musunuz?
Ben arada klasik muzik dinletiyorum mozart bethoven. Bir de devamli konusuyorum henuz oyuncak aliskanligimiz baslamadi. Baska tavsiyesi olan var mi?
DokunmalıUc boyutlu kıtaplar var domunmalı şiddetle tavsıye ederım
benım uc yaşında oğlum var hıpp kavanoz organık meyve purelerını verıyorum dondurma ve pudıng yerıne, ben 2 yaşından once vermeyı duşunmuyorumMerhaba kızım 10 gün sonra 4 aylık oluyor ben azar azar kavanoz mamalarından veriyorum meyve püresi olanlardan sizler veriyor musunuz ?
Koltugun ustune koyup karsısına gecıyorum bak kızım fasulye dogruyorum bıde onunde sallıyorum, bak yemek yıyorum cok lezzetlı sende yıyeceksın dıye dıyeGun icinde bebeklerle nasil is yapiyor yemek yiyorsunuz? Ben 2 dk birakamiyorum. Dogdugundan beri annem yanımda. O da artik gidecek. Napcam bilmiyorum![]()
Kız bebeklerın kıyafetlerı cok dar ozellıkle pantolonlar ustlerınde arkası dugmelı eşim istemıyor batar cocuga dıye gecen gıtmış oglan sortu tşörtü almış gelmış:)Arkadaşlar kız bebeklere yazlık neler aldınız biz agridayiz daha yazlık giyemedik, hataya gideceğiz yazlık alışveriş yapmak istiyorum bebisime neler alabilirim yaz için rahat ve şık
Bende kullanırım bı zararını gormedım ama saatlerce oturtmayız zaten bışey olmaz cunku cok oyalıyorValla ben ilk iki çocuğumda kullandım bir sıkıntı yasamadım
Benim yasadigim sehirde civil yok maalesef. Biz birkac tulum aldik birkac tane sortlu takim iki tane de sifir kollusu var. Burada sicaklik evin icinde 27 drrece usumuyor kuzucugum. Lcw ne kuculdu ne renk atti. Yalniz oglum 64 cm normalde 62-68 arasi olanlari almam lazim cabuk buyuyo ve biraz bol olup rahat etsin diye 68-74 cm arasi olanlari aliyorum ben. Kendi boyuna gore olanlarin kolu skiyo sanki
Citcitli zibin giydir üstüne etekli takim al altina ince Külotlu Çorap giydirirsin bence. Cok guzel kiz kiyafetleri varBenim kızımızda boyu uzun içini doldurmuyor ama çıtçıtlar kapanmıyor alttan o yüzden çıtçıtlı almak istemiyorum ama öbür turlude sırtı açılıyor nasıl alacağım hiç bilmiyorum
Çok fazla elbisesi var elbise almak istemiyorum artık daha şirin rahat biseyler istiyorum aslındaCitcitli zibin giydir üstüne etekli takim al altina ince Külotlu Çorap giydirirsin bence. Cok guzel kiz kiyafetleri var
Aslında en rahatıKız bebeklerın kıyafetlerı cok dar ozellıkle pantolonlar ustlerınde arkası dugmelı eşim istemıyor batar cocuga dıye gecen gıtmış oglan sortu tşörtü almış gelmış:)
Bende cok elbise aldım kızıma bayılıyorum bebeklerde elbise ye ama evde giydirmiyorum rahat olmuyor o yüzden baDi Tarzı rahat birşeyler aldım Penye bu arada 74 beden giymeye başladı kızımÇok fazla elbisesi var elbise almak istemiyorum artık daha şirin rahat biseyler istiyorum aslında![]()
Bebek koltuğunu bebek Arabası ile takım almıştım ama 1 yasından sonra değiştirmek gerekiyorum daha ne alıcam hamgisi uygun ve rahat bir araştırma yapamadımKızlar oto koltuğu ne aldınız
Genele hıc gerek yok canım lokal yaptırın emzırırken gıkı bıle cıkmıyorArkadaslar Merhaba, biz oğlumuzu sünnet ettirmeyi planlıyoruz da, yaptıran var mı, genel anestezi mi lokal anestezi mi oluyor, iyileşme süreci nasıl, bilgi verirseniz çok sevinirim :)
Valla cocuklar sıkmaya gelmıyor rahat olacak yarın buyuyunce kendısı ne ısterse gıysın dar paca mı dusuk belmı, şimdı ne gerek var evde rahat rahat kıyafetler gıysın degılmıAslında en rahatı![]()
bizde düşünüyorduk ama eşim sünnet videosunu izlemiş,şimdi kıyamıyo çok küçük diye 3gune iyileşiyormuş,6aydan önce yaptırırsan genel anestezi yapmıyorlar,pipiyi ya iğneyle yada kremle uyuşturuyorlarmış,krem pahalı,devlet karşılamıyormuş,biz düşünürken bu şekilde demişlerdi bizeArkadaslar Merhaba, biz oğlumuzu sünnet ettirmeyi planlıyoruz da, yaptıran var mı, genel anestezi mi lokal anestezi mi oluyor, iyileşme süreci nasıl, bilgi verirseniz çok sevinirim :)
Biz benek arabasiyla bir aldik trabel sistem olanlardan cokta memnunuz. Tripper marka tabsiye ederim joker magazalarinda var. Nette var hem hagif hem tasinmasi surmesi cok rahat. Tekerlekleri buyuk oglumda pek sebiyo hemen uyuyo icinde. Pusetini eve cikarip ev icinde gezdiriyorum bebegimi ben islerimi yaparken oda beni izliyo.Kızlar oto koltuğu ne aldınız