Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin ins olursun,strestendir belki olamamanGünaydın kızlar. Çok büyük bi sıkıntıdayim 3 buçuk aylik bi kızım var. Geçen ay adet oldum bu ay 2 gün geçmesine rağmen olmadım çok korkuyorum hamile olmaktan
Of of zor isimiz,helede ise baslayinca daha zorValla benim de birikmisti bi benimkiler kaldi onları da halletseydim cocuk varken tum enerjini aliyo bi se buyuyunce ooo canimiza okuyacak yaramazlar :)
https://www.tuniko.com/body-uzatici-aparat bundan mis Canım çok mantıklıBizim aldigimiz bi tulumda var bahcivan pantolonlardakini dusun. Gerci arkadasin soyledigi belki baska birseydir
Of of zor isimiz,helede ise baslayinca daha zor[/QUOTzamanından ohooo coktandır cok goze batan bı kırışıklık yoksa utusuz gıyıyoruz, utu yapmaya kalksam cocukların zamanından calacam, onlar uyurken yapsam dınlenemıyecem
Bende istedim ama bizim doktor ilk 1 yıl onermiyoruz dedi yaaa. Yaptiran var ne güzel rahat ediyolar bizimki niye oyle dedi anlamadim
Biz yaptırdık 2 hafta önce . Kesinlikle tavsiye ediyorum. 3 günde iyileşiyor sadece ilk gün biraz ağlıyor çişini falan yaparken o kadar. Genel yapan yerler var ben çok araştırmıştım çoğu yer küçül diye uğraşmak istemiyor ve genel yapıyor ama lokal yapan hastaneler var birde çocuk cerrahına yaptırın.
Çok şaşırdım böyle söylemesine bizim doktorumuz özellikle öneriyor idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimalleri yüksek diye. Neye dayanarak istemedi acaba
Of ya bizim genel anestezi olacak galiba artıkKızlar sunnet için ıkı yaşına kadar sedasyonlu lokal anestezı yontemı var cocuk uyumuyor sakınleştırılıyor, sonra lokal anestezı yapılıyor, ve işlemı hıc hatırlamıyor bı araştırın tavsıye ederım
canım ama zıbınlar küçülüyor ki ve cok pahalı onu alacagına bes tane zıbın al boyundan az büyük. yok illa alırım diyorsan hepsi buradaya gittigidiyora falan bak buradaki pahalıymıs. bi de lcwda tisört gibi zıbınlar var kısa kollu ve önleri cicili onları da düşünebilirsin ne yalan söyliyim su aparat pek aklıma yatmaddıhttps://www.tuniko.com/body-uzatici-aparat bundan mis Canım çok mantıklı
1 çocuğum var ama daha 3 aylik çok yazık olacak yaa çok korkuyorum. Kızıma ihanet etmisim gibi geloiyorKac cocuk var
Kucukmus ins degilsindir1 çocuğum var ama daha 3 aylik çok yazık olacak yaa çok korkuyorum. Kızıma ihanet etmisim gibi geloiyor
Bizimki de kulaklarini cok cekiyo su sivri dislerimiz var ya onlarin 4 u de sis salya falan bizde de var aksam uykusuna zor dalar ama sonra sadece sute kalkar. Gun icinde de huysuzlasir uyumak isteyince ve ellerini de yemeye bayiliyo dislikli oyuncagimiz var dislikle ben kasiyorum bi isiriyo bazen kendine veriyorum ama uzun tutamiyo daha. Herseyi isirmak istiyo cikacaksa bi an once ciksinlar yaMerhaba kizlar umarim herkes iyidir biz iyiyiz cok .. aksam huysuzluklari saymazsak kizlar benim oglum ramazan basladi gunden berli aksam 5h30 6h00 gibi bi huysuzluk basliyo anlamadim bi turluama galiba damaklari agriyo kulaklari kasiniyo eli kulaklarina gidip geliyo .. ve agzindan elini hic cikarmiyo salyalari akiyo :) insallah disleri fazla zorlamaz oglumun gece 12h30 1h00 den once uyumuyo yavrum dun agri kesici verdim oyle uyudu.. düsünün dun ogleden sonra 1 saat flan yatti 18h00 de kalkti ve saat 23h00 di hala uyanikti ve agliyodu
sizin bebekler ne durumda benim oglum gibi olan var mi ?
canım ama zıbınlar küçülüyor ki ve cok pahalı onu alacagına bes tane zıbın al boyundan az büyük. yok illa alırım diyorsan hepsi buradaya gittigidiyora falan bak buradaki pahalıymıs. bi de lcwda tisört gibi zıbınlar var kısa kollu ve önleri cicili onları da düşünebilirsin ne yalan söyliyim su aparat pek aklıma yatmaddı![]()
o aparatı takmak isteyebilirsin ama zıbın cocugu sıkarsa o da olmaz cnmEvet canım çok pahalı bilmiyorum ki dediğin gibi onun yerine zibin alırım bir bakayım belki ucuz bulurum
Oyle canim ya bazen ben elimi koyuyorum isirip duruyo dislik aldim hic agzina almiyo ben surtuyorum onuda istemiyo.. kendide artik iki uc parmagini sokuyo agzina somuruyo ama fazla hoslanmiyo :) uyku icinde bizdede ayni uyumak istiyo ama uyumuyo resmen kendini yirtiyo .. cok zor bu dis olayi .. insallah bir an once gecerBizimki de kulaklarini cok cekiyo su sivri dislerimiz var ya onlarin 4 u de sis salya falan bizde de var aksam uykusuna zor dalar ama sonra sadece sute kalkar. Gun icinde de huysuzlasir uyumak isteyince ve ellerini de yemeye bayiliyo dislikli oyuncagimiz var dislikle ben kasiyorum bi isiriyo bazen kendine veriyorum ama uzun tutamiyo daha. Herseyi isirmak istiyo cikacaksa bi an once ciksinlar ya
Evet bizim lokal oldu. Bence başka yere yaptırma imkanınız varsa genel yaptırmayın. Daha çok küçükler anestezi için beyin gelişimleri devam ediyor. Doktorlar sünnet için uygulanan anestezi zararı yok diyor ama kanıtlanmış bişey yok ki bence zararlı. Çok ararştırdık. Ama tabi siz bilirsiniz yineBizim de doktor genel anestezi yapacağız dedi, o yüzden korkum var benim açıkçası biraz. Ilk bikaç saat emzirme olmuyormus falan diye okudum ama bu konuda bilginiz var mı. Sizin lokal oldu galiba değil mi
Yok canım çok kilolu değil sıkmıyor ama boyu uzun alttan kapanmıyor ondan düşündüm almayıo aparatı takmak isteyebilirsin ama zıbın cocugu sıkarsa o da olmaz cnm