- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Kizlar sizin de sacini asiri dokuluyor mu? Ne yapabilirim?
Benim de çok dökülüyor demir gapunı bıraktım ondanmı acabaAyyy ben benn... bir haftadir sacim acayip dokuluyo, etraftan sac toplamaktan yoruldum
Kiyamam,gecmis olsunKızlar bebişim öğlen okadar çok ağladıki morardı resmen. Korktum bende ağladm yaa. Sonra soydum vucudunda bişemi var dıye boynu pişmiş benimkinin gıdısı tombiş nası pişmiş allahum yaa ufledim sildim ktem surdm sakinledi ama içim gitti ya kıyamam nası ağladı kuzum kendime nası kızdım
Benimde öyle ya 10 gündür inanılmaz dökülüyor. Demir ilacını 2 ye çıkardım 3 gündür bakalım etki edecek miBenim de çok dökülüyor demir gapunı bıraktım ondanmı acaba
Cok gecmiş olsun canım benimde hafif kızarmış boynu yıkadım serinlettim hemen pudra da işe yararKızlar bebişim öğlen okadar çok ağladıki morardı resmen. Korktum bende ağladm yaa. Sonra soydum vucudunda bişemi var dıye boynu pişmiş benimkinin gıdısı tombiş nası pişmiş allahum yaa ufledim sildim ktem surdm sakinledi ama içim gitti ya kıyamam nası ağladı kuzum kendime nası kızdım
Tuniko.com dan aldımHiç duymamıştım canım sağol. Nereden bulabilirim acaba
Ilgisi yok. Yazdim sebebini. Netten de bakın. Her hamilenin dogum sonrasi mutlaka dökülüyorBenim de çok dökülüyor demir gapunı bıraktım ondanmı acaba
Çok teşekkür ederim artık randevu falan ayarlandi ama doktorla tekrar konuşacağız inşallah genel olmaz. Size de bebeginize de sağlıklı günler diliyorum :)Evet bizim lokal oldu. Bence başka yere yaptırma imkanınız varsa genel yaptırmayın. Daha çok küçükler anestezi için beyin gelişimleri devam ediyor. Doktorlar sünnet için uygulanan anestezi zararı yok diyor ama kanıtlanmış bişey yok ki bence zararlı. Çok ararştırdık. Ama tabi siz bilirsiniz yine
Benimki de acayip dökülüyorKizlar sizin de sacini asiri dokuluyor mu? Ne yapabilirim?
Gunaydin benimkide dokuluyorBenimki de acayip dökülüyoryerden tonla sac topluyorum hrr gün
gunaydın canım hamile iiken ne güzeldi hiç dökülmüyorlardıGunaydin benimkide dokuluyor
Teşekkür ederim size de şimdiden hayırlı olsun. Allah minik kuzuya sağlık versin.C
Çok teşekkür ederim artık randevu falan ayarlandi ama doktorla tekrar konuşacağız inşallah genel olmaz. Size de bebeginize de sağlıklı günler diliyorum :)
benim bebeğimde o dönemlerde boynunu kaldırrıp kalkmaya çalışıyodu vücutları güçlendiği için keşfediyolar hareketleri.ama oturtmak için daha erken 6.ayda destekli tam oturt dedi dr umuz.benim kızım 5 ayına gircek sadece gazını alırken bacak arama koyup sırt üstü hafif oturtarak çıkartıyorm.katı gıda içinde dr umuz bu ay meyve sularına başlattı elma suyu içiriyrm sıkıpMerhaba hanimlar
Ben de mart annesiyim mart annelerinden buraya yazan cok yok sanirim.. Hanimlar bebegim 3 ay 15 gunluk yattigi yerden kendi kendine kalkmaya calisiyo boynunu zorluyo kucagimda kendini one atiyo oturmak icin cabaliyo yani.. Ama kafasini surekli dik tutamiyo bi sure sonra yana atiyo.. Acaba diyorum destekli bi sekilde oturmaya baslatsam mi sizler ne durumdasiniz?
Bir de bebegim mamayla besleniyo malesef gunde bikac kez sutum biriktiginde sagip veriyorum kati gida konusunda ne dusunuyosunuz? Ben sanirim 4. Ayda baslicam.
Merhaba hanimlar
Ben de mart annesiyim mart annelerinden buraya yazan cok yok sanirim.. Hanimlar bebegim 3 ay 15 gunluk yattigi yerden kendi kendine kalkmaya calisiyo boynunu zorluyo kucagimda kendini one atiyo oturmak icin cabaliyo yani.. Ama kafasini surekli dik tutamiyo bi sure sonra yana atiyo.. Acaba diyorum destekli bi sekilde oturmaya baslatsam mi sizler ne durumdasiniz?
Bir de bebegim mamayla besleniyo malesef gunde bikac kez sutum biriktiginde sagip veriyorum kati gida konusunda ne dusunuyosunuz? Ben sanirim 4. Ayda baslicam.[/QUOT
Oturması bence daha erken benim kızımda 16 Mart doğumlu ayakları üstüne bile çok uzun süre bastıramıyorum daha kemik yapısı eti çok yumuşak biraz daha sabret bekle derim ben .. Anne sütü alıyor benim kuzum ek gidaya da 4 ay dolunca sadece ağzına sürmelere başlıcam öyle karnını doyurasıya değil .. Dr kontrolünde cd sorarım zaten ..
Canim inanir misin bende simdi dediklerini yazmak icin girdim evett benim oglumda sirt ustu yatiyorum kendi kaldiriyo dirsekler destek aliyo artik yuksek yerlere koyma derim ek gidaya gelince bu ayin 6 da 4.cu ayina giriyo bende baslicam zaten mama aliyo ek gidayla daha iyi olur diye dusunuyorum oturma konusunda ise ben arkasina destek koyuyorun koltugun kose tarafina otuturuyorum onunede oyuncaklarini koyuyorum az bucuk kendini tutuyoMerhaba hanimlar
Bir de bebegim mamayla besleniyo malesef gunde bikac kez sutum biriktiginde sagip veriyorum kati gida konusunda ne dusunuyosunuz? Ben sanirim 4. Ayda baslicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?