2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

34 gün oldu dogum yapalı. Kanama cok azda olsa hala var.ne kadar suruyordu.sizin nasıl bitti mi

21 martta normal dogum yaptim kizlar. Cok guzel bir duygu ama Cok zor bakimi bebegiiln. Annem olmasa naparim bilmiyorum. Daha altini bile degisemedim. Siz nasil basa cikiyorsunuz?

Canım Garmastan krem al kesinlikle.. bana çok iyi geldi ... Lansion krem de aldım ama Garmastan daha etkili oldu ... 2-3 saat kremli bile kalması işe yaradı .. Acısını hafifletti şuanda iyi .. Vakit kaybetme ..
Bana da hastanede Garmastan verdiler. Lansinoh almistim ama hic kullanmadim. Garmastan in 2. Tupunu aldıK

Bu arada benim kullandigim Garmastan pomad. Kremle farklı mi ayni mi bilmiyorum. Bitkisel oldugunu soylediler hastanede. Eczanelerde satılıyor

21 martta normal dogum yaptim kizlar. Cok guzel bir duygu ama Cok zor bakimi bebegiiln. Annem olmasa naparim bilmiyorum. Daha altini bile degisemedim. Siz nasil basa cikiyorsunuz?
Benim Dikiş yerlerim acımasa bebeğimle daha güzel ilgilenecem ama artık Altını da alıyorum üstünde değişiyorum elim alışıverdi :)) ve bu beni mutlu ediyor güven veriyor

Benim annem 1 hafta yanımda kalabildi sadece , o günden beri tek başımayım , ve 8 yaşında okula giden bir kızım daha var... Annem işe geri döneceği zaman ağladım lütfen gitme nasıl başedicem iki çocukla ben diye... ama gün geçtikçe bir düzen oturttum çok şükür allaha... K.walidem yakın ama sadece yıkamaya geliyo... ne yemek ne bişey...
tırnağın varsa başını kaşıyorsun ve şu çok büyük gerçekki kendi annen gibi kimse düşünmüyor seni.!

Cok tesekkur ederim arkadaslar cevaplariniz icin o zaman endiselenecek bir durum yok.
bizimde öyleydi bir gecede 5 beş değiştiriyorduk ama şimdi gecede iki beze düştü... bende senin gibi endişeliydim.. hiç kilo almıcak bu kadar kaka diye :)

Benimde bir hafta oldu kizim dogali ilk gunden beri altini degistirebiliyorum ama gobek bakimini yapamiyordum annem yapiyodu cok sukur aksam gobegi dustu bir hafta daha pansuman yapacakmisiz bugun ilk defa ben temizledim annem olmasa ne yapardim bilmiyorum. Onun disinda butun islerimi yapabiliyorum cok sukur

Ne zaman veriyorsun yalancı emziği ? Ben vermek istiyorum eşim mırın kırın ediyor ,,,

Ben vermeye başladım çiko aldım almadı bende nuk aldım onu tutuyor..

Silikon uç kullansan ? çok feci bir ağrı bilirim benimde halen ağrıyo

Silikon uçla ver cnm... hem meme ucunu çıkartır hem bebeğin yorulmadan emer.

Neyi silmisler ya. Gecmisi okuyamadim. bana da soyleyin. Gerci ben daha doğum raporunu alıp vermedim. Bu arada dogum belgesinin fotokopisi veriliyor değil mi
Canim hem dogum belgesinin asli hem de is goremez raporu dogum sonrasi raporu yani.Bir de benimki 40 haftayi gectgi icin dogum oncesi izni uzatan bir rapor verdim 4 gun icin.o 4 gjnu dogum sonrasindan dustuler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…