Bnmkini de silmisler cnm ya. haziranda bitckti iznim simdi mayisin ortasnda bitiyorapor alcm bn de bes bes napim[/
Selam kizlar benim dogum sonrasi raporuna doktor gun olarak da yazdi 10 haziranda calisir yaziyo umarim mem de sorun cikarmaz .Mudur de son hafta hallederiz dedi
ben de öğretmenim 1 hafta yarıyıl tatiline denk geliyordu iznim benim iznimi düşmediler Haziran da bitiyorBnmkini de silmisler cnm ya. haziranda bitckti iznim simdi mayisin ortasnda bitiyorapor alcm bn de bes bes napim
Bana da hastanede Garmastan verdiler. Lansinoh almistim ama hic kullanmadim. Garmastan in 2. Tupunu aldıKCanım Garmastan krem al kesinlikle.. bana çok iyi geldi ... Lansion krem de aldım ama Garmastan daha etkili oldu ... 2-3 saat kremli bile kalması işe yaradı .. Acısını hafifletti şuanda iyi .. Vakit kaybetme ..
Neyi silmisler ya. Gecmisi okuyamadim. bana da soyleyin. Gerci ben daha doğum raporunu alıp vermedim. Bu arada dogum belgesinin fotokopisi veriliyor değil miçok sinir bozucu yaaa bu milli eğitimin işleri
Zarari yoktur di mi yesil yapmanin?Cok sık emdiği zaman yeşil olabiliyor çiğ süt ysni işlenmeden atiliyornus
dunbızde yaptık yesıl 2 bezı oyleydı.gectı sanırım sımdı yok.Zarari yoktur di mi yesil yapmanin?
Benim Dikiş yerlerim acımasa bebeğimle daha güzel ilgilenecem ama artık Altını da alıyorum üstünde değişiyorum elim alışıverdi :)) ve bu beni mutlu ediyor güven veriyor21 martta normal dogum yaptim kizlar. Cok guzel bir duygu ama Cok zor bakimi bebegiiln. Annem olmasa naparim bilmiyorum. Daha altini bile degisemedim. Siz nasil basa cikiyorsunuz?
21 martta normal dogum yaptim kizlar. Cok guzel bir duygu ama Cok zor bakimi bebegiiln. Annem olmasa naparim bilmiyorum. Daha altini bile degisemedim. Siz nasil basa cikiyorsunuz?
bizimde öyleydi bir gecede 5 beş değiştiriyorduk ama şimdi gecede iki beze düştü... bende senin gibi endişeliydim.. hiç kilo almıcak bu kadar kaka diye :)Cok tesekkur ederim arkadaslar cevaplariniz icin o zaman endiselenecek bir durum yok.
21 martta normal dogum yaptim kizlar. Cok guzel bir duygu ama Cok zor bakimi bebegiiln. Annem olmasa naparim bilmiyorum. Daha altini bile degisemedim. Siz nasil basa cikiyorsunuz?
Ne zaman veriyorsun yalancı emziği ? Ben vermek istiyorum eşim mırın kırın ediyor ,,,
Gunaydin annisler ve minik yavrulari, bugun biz Tam bir haftalik olduk ve kizimin gobek bagi dustu resmen ustumden buyuk bir yuk kalkti artik rahat rahat banyo yaptiracaz.
ama benim gogus ucum cok fena artik hep kaniyo tek taraftan beslemeye calisiyirum, acisina dayanip emziriyodum ama kan gelince hemen geri kaciyo kusacak gibi oluyo. Doktor bisey olmaz o kanin icinde dogdu dedi ama demek bizimkinin migdesi hassas, insallah bu yaralar biterde rahatca besleriz miniklerimizi
Kizlar ben de mama vermek zorunda kaliyorum bir gece bir gunduz iki kez mama takviyesi yapiyorum sutum bugun biraz daha fazlalasti 2 maksimum 3 saatte bir emzirmeyi deniyorum 15-20 dakika. Gogus ucum cok olmadigi icin bebegim zorlaniyor kavramada ama birlikte basaracagiz bunu ikimiz.. Memeyi alirken bazen cok agliyor tutamuyor cok da yoruyor kendini canimi sikan tek nokta malesef bu
Ben vermeye başladım çiko aldım almadı bende nuk aldım onu tutuyor..
Silikon uç kullansan ? çok feci bir ağrı bilirim benimde halen ağrıyo
Canim hem dogum belgesinin asli hem de is goremez raporu dogum sonrasi raporu yani.Bir de benimki 40 haftayi gectgi icin dogum oncesi izni uzatan bir rapor verdim 4 gun icin.o 4 gjnu dogum sonrasindan dustulerNeyi silmisler ya. Gecmisi okuyamadim. bana da soyleyin. Gerci ben daha doğum raporunu alıp vermedim. Bu arada dogum belgesinin fotokopisi veriliyor değil mi