Canım bize sadece solüsyon verdi Islak mendil tarzı bişi …... öyle krem filan yok üstünü ince mendille kapalı tutuyoruzKizlar bizim bebegin gobegi icin pansuman filan demediler sadece temiz tutuyoruz haricinde birsey yapmiyoruz.sizlerde nasil
bebekdor un yeni doğanlarà uygun bir emzıği aldık önemli olan bebeğin almasıBi de damak emzik mi kullanıyorsun
2 tane hastane çıkışı . 1 tane 5 il Takım'ı 2 tanede olabilir .. Park yatak Kraft calipso aldık memnunuz şuanda ..Hayırlı Akşamlar arkadaşlar Allah bebişlerinizi size bağışlasın:) bn de Haziran annesi olcam inşallah. Tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Kaç takım Kıyafet yeterli olur acaba ve park yatak kullananlar marka önerisi verebilir mi? Şimdiden teşekkürler :)
11 gün olduk bizde bende de o hissizlik var uzunda sürebilirmiş .. Hatta benimki bantı çıkarınca şişme yaptı Dr a göre normal..Merhaba arkadaslar ben dogum yapalı 16 gün oldu spinal anestezi ile bu iki gündür Filan Dikiş bölgeme uyuşukluk hissediyorum baya alt karın bölgem de bunu yasayan var mı neden olur acaba
Hicbirini yapamıyorumBenim Dikiş yerlerim acımasa bebeğimle daha güzel ilgilenecem ama artık Altını da alıyorum üstünde değişiyorum elim alışıverdi :)) ve bu beni mutlu ediyor güven veriyor
Garmastan pomad dene istersen. Ben kullanıyorum. Lansinoh almıştım ama hic kullanmadim.Kızlar diğer tarafa yazmıştım ama buraya da yazayım bu çatlaklar ne olacak krem yok mu bildiğiniz? Bi de bu lansinohu sürüncemede benim bebe emmek istemiyorçok çaresizim bu konuda sizinki nasıl tepki verdi
sagma icin degil de emme icin. Ya surekli emerse? Ne kadar emdigini bilmiyoruz ki.Canım 90 çok fazla dikkat et onlar içtiklerini bilmiyor ben 2 saatte 30 CC diye biliyorum
Kizlar bizim bebegin gobegi icin pansuman filan demediler sadece temiz tutuyoruz haricinde birsey yapmiyoruz.sizlerde nasil
Merhaba arkadaslar ben dogum yapalı 16 gün oldu spinal anestezi ile bu iki gündür Filan Dikiş bölgeme uyuşukluk hissediyorum baya alt karın bölgem de bunu yasayan var mı neden olur acaba
Rahatlattın canım sagolOradaki kaslarin kesildi dikildi canim normal merak etme birkac ay surebilir hatta..
İnş cok uzun sürmez canım şükür şişme yok bende hissizlik olunca korktum bu kilolarımız ne zaman gider ya eski halime dönsem biran önce keske11 gün olduk bizde bende de o hissizlik var uzunda sürebilirmiş .. Hatta benimki bantı çıkarınca şişme yaptı Dr a göre normal..
Kraft calipso. Kiyafet cok lazim oluyo hele kışın. Bide bnm kizim kusmuklu cikti. O yuzden sık degstryrm kiyafetlrni. bazen kaka geciryo , yikiyrm kurumyo o yuzden kiyaftn cok olmsi gerekiyrHayırlı Akşamlar arkadaşlar Allah bebişlerinizi size bağışlasın:) bn de Haziran annesi olcam inşallah. Tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Kaç takım Kıyafet yeterli olur acaba ve park yatak kullananlar marka önerisi verebilir mi? Şimdiden teşekkürler :)
Gobek için bızde hıc bışey yapmadık yapında demedıler 8 gunde dustu sonrada hıc bışe yapmadıkKizlar bizim bebegin gobegi icin pansuman filan demediler sadece temiz tutuyoruz haricinde birsey yapmiyoruz.sizlerde nasil
yaşını gectı de ne oldu gercekten cok zor:) bebekle degıl buyukle ugraşıyor ınsan bebege bakmasında bışey yok kiMerhaba kizlar yeni topik hayirli olsun. Biz de buyuyoruz 1 aylik olmaya az kaldi ama hala sarilik var yuzunde. Sanirim yarin doktora goturucem. Tum annelere tavsiyem bebisleriniz en az 2 yasini gecmeden tekrar hamile kalmayin ikisi bir buyur masallarina inanmayin cok zorr cok
Alsın yeterkı marka yada damaklı olması onemlı degıl bızımkı almıyor:)bebekdor un yeni doğanlarà uygun bir emzıği aldık önemli olan bebeğin alması
Arkadaslar bebis kaç günlük biz y bakimdan çıktığında 13 gunluktu 2 saatte 1 45 ml anne sütü aliyor du bezinin 4 yada 5 ksagma icin degil de emme icin. Ya surekli emerse? Ne kadar emdigini bilmiyoruz ki.
Sağ göğsünü mama verme hemen pes etme maMayı biberonla mi veriyon 0 numara kullan chicco yada avent yavaş akış alisir ama pes etmeSlm kızlar, yeni topik hayırlı olsun.
Ben de doğum yapalı 14 gün oldu. Ama maalesef kızımı erdirmeyi başaramadım. Gecenin bu saatinde pompa yapıyorum. Her gün koca bir savaşımız var, göğsümü tutmak istemiyor, hatta aventin meme ucu var onunla deniyorun, çünkü çenesi çok Güçsüz. 2,340 gr Doğdu minnoşum :). Hastanede mama verildi tabi ilk etapta, mamayı zevkle içiyor. Emzirmeye çalışınca da çıldırıyor, tembellik ediyor. Alıştı hazıra :)) Bir hafta daha denicem böyle, olmadı olmuyacak heralde, tamamen mamaya dönücez