Biz 19 subat iz bu gaz işi çok yipratiyor oğlumubızde oyleyız canım...bugun 1 aylık asısına gıttık.agladı asıyı olurken aglamasını bıle sevıyorum kuzunun yaaa.cok tatlılar.
senle aynı gun dogurduk galıba.20 subat dogum tarıhımız bızım de.kılosuna boyuna baktı.sımdı uyuyyor sabhatan beri anca daldı banyo da yaptırsam kar etmıyor valla
Bende ilk iki gün vermeye çalıştım ilk gün Aldı gibi ama ikinci gün filan almadı kusacak gibi hareketler yaptı ondan sonra vermedim tekrar denesem alır mı ki acaba !!Bugun emzik tutmaya basladik ama iyi mi kotumu anlamadim emzik agzindan dusunce cok bagirio birde emzigi ne zaman vericem memeyi emdikten sonrami
Aynen bz de 19 subat dogumlyzBiz 19 subat iz bu gaz işi çok yipratiyor oğlumu
Ben yatagina yatirdigimda veriyorum uyusun diye ilk basta emiyorum diye uyumadi ama sonra alistiBugunzik tutmaya basladik ama iyi mi kotumu anlamadim emzik agzindan dusunce cok bagirio birde emzigi ne zaman vericem memeyi emdikten sonrami
Öğleden sonra uyumamis ise yorulur uyuyor eğer istemiyorsa saatlerce uyumuyorNe kadarlık oldu bebis cnm ağlıyor mu uyarınca nasıl unutuyorsun benimki gazlı 32 gunluguz bazen 4 saat uyanık kalıyor çok yipraniyor
Dikişlerimde sıkıntı yokmuş şükür .. Bandı artık çıkarabilirmişim yarında sarmadan banyo olabilirmişim
Bende ilk iki gün vermeye çalıştım ilk gün Aldı gibi ama ikinci gün filan almadı kusacak gibi hareketler yaptı ondan sonra vermedim tekrar denesem alır mı ki acaba !!
Cok sık emdiği zaman yeşil olabiliyor çiğ süt ysni işlenmeden atiliyornusBenim oğlumda kakasını rahat yapamıyor sancı vurunca ağlıyor birde yeşil renkte oluyor bazı ysptıkları anlamadım gitti
Bence dene ilerisi için iyi olur.Bende ilk iki gün vermeye çalıştım ilk gün Aldı gibi ama ikinci gün filan almadı kusacak gibi hareketler yaptı ondan sonra vermedim tekrar denesem alır mı ki acaba !!
Ne zaman veriyorsun yalancı emziği ? Ben vermek istiyorum eşim mırın kırın ediyor ,,,Bence dene ilerisi için iyi olur.
Bi de damak emzik mi kullanıyorsunBence dene ilerisi için iyi olur.
karnı tokken vermen lazım yoksa çenesi boşa yorulurBugun emzik tutmaya basladik ama iyi mi kotumu anlamadim emzik agzindan dusunce cok bagirio birde emzigi ne zaman vericem memeyi emdikten sonrami