2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bugun emzik tutmaya basladik ama iyi mi kotumu anlamadim emzik agzindan dusunce cok bagirio birde emzigi ne zaman vericem memeyi emdikten sonrami

Biz 19 subat iz bu gaz işi çok yipratiyor oğlumu

Bugun emzik tutmaya basladik ama iyi mi kotumu anlamadim emzik agzindan dusunce cok bagirio birde emzigi ne zaman vericem memeyi emdikten sonrami
Bende ilk iki gün vermeye çalıştım ilk gün Aldı gibi ama ikinci gün filan almadı kusacak gibi hareketler yaptı ondan sonra vermedim tekrar denesem alır mı ki acaba !!

Dikişlerimde sıkıntı yokmuş şükür .. Bandı artık çıkarabilirmişim yarında sarmadan banyo olabilirmişim

Benimde dun aldi bandaji doktor cok sukur iki gundur rahatca banyo yapabiliyorum. Ne buyuk rahatlikmis farkinda degilmisiz

Bende ilk iki gün vermeye çalıştım ilk gün Aldı gibi ama ikinci gün filan almadı kusacak gibi hareketler yaptı ondan sonra vermedim tekrar denesem alır mı ki acaba !!

Bizde ilk gun verdik kusar gibi oldu dun gece verdik biraz aldi yine deniycem cok asiri olmamak kaydiyla kullanma taraftariyim

Benim oğlumda kakasını rahat yapamıyor sancı vurunca ağlıyor birde yeşil renkte oluyor bazı ysptıkları anlamadım gitti

Sezeryan olanlar bantı çıkarınca Dikiş yerlerinde şişlik olan varmı ?

Günaydın arkadaşlar Nasılsıniz Biz Ogluşum la iyiyiz çok şükür.

Öğretmen arkadaşlarım 32. Hafta raporumu 15 tatili 2. Haftasında almıştım ve 3 hafta daha çalışıp 36. Haftada izne ayrıldım.ilçe milli eğitim 15 tatilde 1 haftami izinden düşmüş çünkü calismamisim sanki okul vardida ben gitmedim sonrasında 3 hafta okula gitmiştim sonuçta acayip sinir oldum.

Kızımın ilk duşunu aldırdık :) maşallahı vardı kafadan suyu dökünce biraz ağladı ama o Kadarda olacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…