Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil peki boyu kilosu kuzunun ayda 1 kg normali diyolarslm hatunlar...
bugün bizde 1 ay aşımızı olduk.kilomuz boyumuz ölçüldü.
yok cnm biz okadar almadık.4900 gr 55.5 cm olmuş.Nasil peki boyu kilosu kuzunun ayda 1 kg normali diyolar
Maşallah oğluna. Bende çok merak ediyorum cuma kontrolümüz var. Bir haftalıkken 2560 tı inşallah iyi almıştıryok cnm biz okadar almadık.4900 gr 55.5 cm olmuş.
sadece 450 gr almışız ilk 15 gün hiç almadı zaten
Bnmkini de silmisler cnm ya. haziranda bitckti iznim simdi mayisin ortasnda bitiyo rapor alcm bn de bes bes napimGünaydın arkadaşlar Nasılsıniz Biz Ogluşum la iyiyiz çok şükür.
Öğretmen arkadaşlarım 32. Hafta raporumu 15 tatili 2. Haftasında almıştım ve 3 hafta daha çalışıp 36. Haftada izne ayrıldım.ilçe milli eğitim 15 tatilde 1 haftami izinden düşmüş çünkü calismamisim sanki okul vardida ben gitmedim sonrasında 3 hafta okula gitmiştim sonuçta acayip sinir oldum.
çok sinir bozucu yaaa bu milli eğitimin işleriBnmkini de silmisler cnm ya. haziranda bitckti iznim simdi mayisin ortasnda bitiyo rapor alcm bn de bes bes napim
Biz daha 9 günlüğüz aynı durum bizde de var. Emdikten sonra bazen üstten çıkaramıyr o öu rahatsız ediyır bilmiyormAynen bz de 19 subat dogumlyz bnmki aglamio da ikinio skinio gerilio gaz ilaci da kullanmyrm kullanmali miymki
Benm mebbise işlememişler daha doğum 23ünde gözüküyodu. Aramam gerekif mi kiBnmkini de silmisler cnm ya. haziranda bitckti iznim simdi mayisin ortasnda bitiyo rapor alcm bn de bes bes napim
Bence bitkisel bişeyler başla boşuna ikinmasinAynen bz de 19 subat dogumlyz bnmki aglamio da ikinio skinio gerilio gaz ilaci da kullanmyrm kullanmali miymki
Öyle olur zaten normal 15 20 günden sonra günde 3 yada 4 duserArkadaslar merhaba.biz bugun 5 gunluk olduk.sizlere sormak istedigim birsey var bizim her bezimiz nerdeyse afedersiniz kakali anlayamadim bir sorun mu var aceba? Sanki emdigi herseyi cikariyor bu yavrum
Bizimde öyle normal ama canımArkadaslar merhaba.biz bugun 5 gunluk olduk.sizlere sormak istedigim birsey var bizim her bezimiz nerdeyse afedersiniz kakali anlayamadim bir sorun mu var aceba? Sanki emdigi herseyi cikariyor bu yavrum
Bende ilk zamanlar sarılık oldu diye mama veriyordum aldikca veriyordum hemde sonra doktor sarılığı gerilemeye başlamış deyince bıraktım. Çünkü sütüm de gelmiyordu o ilk zamanlar. Şimdi vermiyorum artık. Doyuyor diye düşünüyorum çünkü emince 2 saat uyuyor sonra kendiliğinden uyanıyor.
Canım Garmastan krem al kesinlikle.. bana çok iyi geldi ... Lansion krem de aldım ama Garmastan daha etkili oldu ... 2-3 saat kremli bile kalması işe yaradı .. Acısını hafifletti şuanda iyi .. Vakit kaybetme ..Gunaydin annisler ve minik yavrulari, bugun biz Tam bir haftalik olduk ve kizimin gobek bagi dustu resmen ustumden buyuk bir yuk kalkti artik rahat rahat banyo yaptiracaz.
ama benim gogus ucum cok fena artik hep kaniyo tek taraftan beslemeye calisiyirum, acisina dayanip emziriyodum ama kan gelince hemen geri kaciyo kusacak gibi oluyo. Doktor bisey olmaz o kanin icinde dogdu dedi ama demek bizimkinin migdesi hassas, insallah bu yaralar biterde rahatca besleriz miniklerimizi
Canım Garmastan krem al kesinlikle.. bana çok iyi geldi ... Lansion krem de aldım ama Garmastan daha etkili oldu ... 2-3 saat kremli bile kalması işe yaradı .. Acısını hafifletti şuanda iyi .. Vakit kaybetme ..
Kızımı kontrole getirdiğimde doktora sordum bunu önerdi iyiki de almışım yoksa o göğüsümden kızımı emzirmekten korkuyordum kızımda illa o göğsümü emmek istiyordu .. Tepiniyordum resmen acısından ..Saol canim bende lansion kullaniyorum diger kullandiklarima gore daha iyi geldi ama birde seninkini deneyeyim