2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bnmkini de silmisler cnm ya. haziranda bitckti iznim simdi mayisin ortasnda bitiyo rapor alcm bn de bes bes napim

Arkadaslar merhaba.biz bugun 5 gunluk olduk.sizlere sormak istedigim birsey var bizim her bezimiz nerdeyse afedersiniz kakali anlayamadim bir sorun mu var aceba? Sanki emdigi herseyi cikariyor bu yavrum

Gunaydin annisler ve minik yavrulari, bugun biz Tam bir haftalik olduk ve kizimin gobek bagi dustu resmen ustumden buyuk bir yuk kalkti artik rahat rahat banyo yaptiracaz.
ama benim gogus ucum cok fena artik hep kaniyo tek taraftan beslemeye calisiyirum, acisina dayanip emziriyodum ama kan gelince hemen geri kaciyo kusacak gibi oluyo. Doktor bisey olmaz o kanin icinde dogdu dedi ama demek bizimkinin migdesi hassas, insallah bu yaralar biterde rahatca besleriz miniklerimizi

Aynı şekilde. . Ilk zaman iyi ki vermisim sarilik olurdu yoksa yavrum

TE="ciddigibiyimm, post: 39938828, member: 647147"]Bende ilk zamanlar sarılık oldu diye mama veriyordum aldikca veriyordum hemde sonra doktor sarılığı gerilemeye başlamış deyince bıraktım. Çünkü sütüm de gelmiyordu o ilk zamanlar. Şimdi vermiyorum artık. Doyuyor diye düşünüyorum çünkü emince 2 saat uyuyor sonra kendiliğinden uyanıyor.[/QUOTE]
Ayni

Canım Garmastan krem al kesinlikle.. bana çok iyi geldi ... Lansion krem de aldım ama Garmastan daha etkili oldu ... 2-3 saat kremli bile kalması işe yaradı .. Acısını hafifletti şuanda iyi .. Vakit kaybetme ..

Canım Garmastan krem al kesinlikle.. bana çok iyi geldi ... Lansion krem de aldım ama Garmastan daha etkili oldu ... 2-3 saat kremli bile kalması işe yaradı .. Acısını hafifletti şuanda iyi .. Vakit kaybetme ..

Saol canim bende lansion kullaniyorum diger kullandiklarima gore daha iyi geldi ama birde seninkini deneyeyim

Saol canim bende lansion kullaniyorum diger kullandiklarima gore daha iyi geldi ama birde seninkini deneyeyim
Kızımı kontrole getirdiğimde doktora sordum bunu önerdi iyiki de almışım yoksa o göğüsümden kızımı emzirmekten korkuyordum kızımda illa o göğsümü emmek istiyordu .. Tepiniyordum resmen acısından ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…