- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende mama veriyorum hastanede cok kilo verdi doktorum mama yazdı. emmiyo benimki sağıp veriyorum canım cok acıyoIlk mesaj benden olsun madem konumuz hayirli ugurlu olsun kizlarmama takviyesi yapan var mi ya da direk mama veren ben emziriyorum sonra mama da veriyorum ama icim rahat degil
ben evolia mama veriyorum doktorumuz verdi. bebkte gaz falan olmuyo kakasınıda iyi yapıyo. tavsiyee ederimBen bebelac veriyorum once sadece gece bir biberondu simdi oglende veriyorum cidden.doymuyor
2 gundur gozleri capaklanmis kuzumun
Bugun lactamil aldim sutun kalitesini fazlalastiriyormus
Ayrica humana cay iciyorum yedigime ictigimw cok dikkat etmeme ragmen gazman gibi gazlaniyor gaz.sancisi cekiyoruz metsil vermeye basladim.bakalim nasil olacak
lansinoh aldm ben cok güzelGöğüs pompası ne kullanıyorsunuz ??
Cnm avent göğüs kalkanı yaz nete incele çok işe yarıyor göğüs üçün hava alıyor yapismiyor çok kısa sürede iyileşiyorGunaydin annisler ve minik yavrulari, bugun biz Tam bir haftalik olduk ve kizimin gobek bagi dustu resmen ustumden buyuk bir yuk kalkti artik rahat rahat banyo yaptiracaz.
ama benim gogus ucum cok fena artik hep kaniyo tek taraftan beslemeye calisiyirum, acisina dayanip emziriyodum ama kan gelince hemen geri kaciyo kusacak gibi oluyo. Doktor bisey olmaz o kanin icinde dogdu dedi ama demek bizimkinin migdesi hassas, insallah bu yaralar biterde rahatca besleriz miniklerimizi
Zararı yok yeşil yapmanın safece gaz yapıyor kalasını rahat yapamıyorZarari yoktur di mi yesil yapmanin?
Ben kullanıyorum oğlumun burnu çok tıkalı gibi geliyo bana hırıltılı nefes alıyor temizlitorum ama tahmin ettiğim gibi bişey çıkmıyor ve hırıltılı nefes alışı devam ediyo anlamadımOtribebe burun Aspiratör u kullanan var mi
benimde 20 gün oldu sürüyo. 9aydır ped kullanmayınca heryerim pişti yaa cok rahatsız oluyorum pedden34 gün oldu dogum yapalı. Kanama cok azda olsa hala var.ne kadar suruyordu.sizin nasıl bitti mi
ben emzik verdim çenesi gelişşsin emsin diye . birde işe başlayınca rahat olur dedimNe zaman veriyorsun yalancı emziği ? Ben vermek istiyorum eşim mırın kırın ediyor ,,,
Kesinlikle sana Katılıyorum benim annemde 7 gün kalabildi Yanımda mecburen gitmek zorunda kaldı .. O Gidiünce iki gün ağladım Sağolsun görümcem mutfak işlerini yeri geliyor bebek ile ilgileniyor kayınvalide engelli ama Çene maşallah Benlm sana faydam yok diye diye kendini iyice soyutladı aslında mutfak - yemek işini gayet yapıyor ama işine gelmiyorBenim annem 1 hafta yanımda kalabildi sadece , o günden beri tek başımayım , ve 8 yaşında okula giden bir kızım daha var... Annem işe geri döneceği zaman ağladım lütfen gitme nasıl başedicem iki çocukla ben diye... ama gün geçtikçe bir düzen oturttum çok şükür allaha... K.walidem yakın ama sadece yıkamaya geliyo... ne yemek ne bişey...
tırnağın varsa başını kaşıyorsun ve şu çok büyük gerçekki kendi annen gibi kimse düşünmüyor seni.!
Pompa bebek emmesinden daga çok acıtıyordu beni ..Garmastan aldim onu kullaniyorum insallah iyi gelir, kizim emmedigi icin dus alip pompayla bosaltiyorum ama artik ucu ayrilacak gibi oluyo
Çok zordur eminim 2 çocukla. Anneler gibisi yok çok doğruBenim annem 1 hafta yanımda kalabildi sadece , o günden beri tek başımayım , ve 8 yaşında okula giden bir kızım daha var... Annem işe geri döneceği zaman ağladım lütfen gitme nasıl başedicem iki çocukla ben diye... ama gün geçtikçe bir düzen oturttum çok şükür allaha... K.walidem yakın ama sadece yıkamaya geliyo... ne yemek ne bişey...
tırnağın varsa başını kaşıyorsun ve şu çok büyük gerçekki kendi annen gibi kimse düşünmüyor seni.!
Canım 90 çok fazla dikkat et onlar içtiklerini bilmiyor ben 2 saatte 30 CC diye biliyorum90 cc cok fazla bılıyorum ama ıçınce leyla gıbı oldu uc saattır kesıntısız uyuyor
Kızlar diğer tarafa yazmıştım ama buraya da yazayım bu çatlaklar ne olacak krem yok mu bildiğiniz? Bi de bu lansinohu sürüncemede benim bebe emmek istemiyor çok çaresizim bu konuda sizinki nasıl tepki verdi
Ben lansinohu kullandım çok fayda görmedim kesinlikle GARMASTAN ı öneririm ilk sürmemde bile yumuşattı yine uyuduğunda kızım ara ara sürüyorum sonrasında temizliceksln ama göğüsünü.. Bide ılık su ile göğüslerini yıka ..Kızlar diğer tarafa yazmıştım ama buraya da yazayım bu çatlaklar ne olacak krem yok mu bildiğiniz? Bi de bu lansinohu sürüncemede benim bebe emmek istemiyor çok çaresizim bu konuda sizinki nasıl tepki verdi