2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ilk mesaj benden olsun madem konumuz hayirli ugurlu olsun :emir_bebek: kizlarmama takviyesi yapan var mi ya da direk mama veren ben emziriyorum sonra mama da veriyorum ama icim rahat degil o_O
bende mama veriyorum hastanede cok kilo verdi doktorum mama yazdı. emmiyo benimki sağıp veriyorum canım cok acıyo

Ben bebelac veriyorum once sadece gece bir biberondu simdi oglende veriyorum cidden.doymuyor
2 gundur gozleri capaklanmis kuzumun
Bugun lactamil aldim sutun kalitesini fazlalastiriyormus
Ayrica humana cay iciyorum yedigime ictigimw cok dikkat etmeme ragmen gazman gibi gazlaniyor gaz.sancisi cekiyoruz metsil vermeye basladim.bakalim nasil olacak
ben evolia mama veriyorum doktorumuz verdi. bebkte gaz falan olmuyo kakasınıda iyi yapıyo. tavsiyee ederim

Gunaydin annisler ve minik yavrulari, bugun biz Tam bir haftalik olduk ve kizimin gobek bagi dustu resmen ustumden buyuk bir yuk kalkti artik rahat rahat banyo yaptiracaz.
ama benim gogus ucum cok fena artik hep kaniyo tek taraftan beslemeye calisiyirum, acisina dayanip emziriyodum ama kan gelince hemen geri kaciyo kusacak gibi oluyo. Doktor bisey olmaz o kanin icinde dogdu dedi ama demek bizimkinin migdesi hassas, insallah bu yaralar biterde rahatca besleriz miniklerimizi
Cnm avent göğüs kalkanı yaz nete incele çok işe yarıyor göğüs üçün hava alıyor yapismiyor çok kısa sürede iyileşiyor

Zarari yoktur di mi yesil yapmanin?
Zararı yok yeşil yapmanın safece gaz yapıyor kalasını rahat yapamıyor

Otribebe burun Aspiratör u kullanan var mi
Ben kullanıyorum oğlumun burnu çok tıkalı gibi geliyo bana hırıltılı nefes alıyor temizlitorum ama tahmin ettiğim gibi bişey çıkmıyor ve hırıltılı nefes alışı devam ediyo anlamadım

Benim annem 1 hafta yanımda kalabildi sadece , o günden beri tek başımayım , ve 8 yaşında okula giden bir kızım daha var... Annem işe geri döneceği zaman ağladım lütfen gitme nasıl başedicem iki çocukla ben diye... ama gün geçtikçe bir düzen oturttum çok şükür allaha... K.walidem yakın ama sadece yıkamaya geliyo... ne yemek ne bişey...
tırnağın varsa başını kaşıyorsun ve şu çok büyük gerçekki kendi annen gibi kimse düşünmüyor seni.!
Kesinlikle sana Katılıyorum benim annemde 7 gün kalabildi Yanımda mecburen gitmek zorunda kaldı .. O Gidiünce iki gün ağladım Sağolsun görümcem mutfak işlerini yeri geliyor bebek ile ilgileniyor kayınvalide engelli ama Çene maşallah Benlm sana faydam yok diye diye kendini iyice soyutladı aslında mutfak - yemek işini gayet yapıyor ama işine gelmiyor
Kızı var diye dicem ama hamileliğimde de aynısını yaptı .. Kendi annen Bambaşka oluyor ...

Benim annem 1 hafta yanımda kalabildi sadece , o günden beri tek başımayım , ve 8 yaşında okula giden bir kızım daha var... Annem işe geri döneceği zaman ağladım lütfen gitme nasıl başedicem iki çocukla ben diye... ama gün geçtikçe bir düzen oturttum çok şükür allaha... K.walidem yakın ama sadece yıkamaya geliyo... ne yemek ne bişey...
tırnağın varsa başını kaşıyorsun ve şu çok büyük gerçekki kendi annen gibi kimse düşünmüyor seni.!
Çok zordur eminim 2 çocukla. Anneler gibisi yok çok doğru

Kızlar benım kız bı kaç gundur huysuzdu sureklı uyuması gereken cocuk uyumuyor sutum yetıyormu dıye sagdım bugun şok oldum kızım 90 cc ıçtı kaya gıbı uyuyor ama gogsumden her zaman 90 cc cıkması zor nasıl doyurcam ben bunu kılosu iyi artıyor kaka da ıyı ama cocuk karnı doymamış gıbı uyumuyor

90 cc cok fazla bılıyorum ama ıçınce leyla gıbı oldu uc saattır kesıntısız uyuyor

Kızlar diğer tarafa yazmıştım ama buraya da yazayım bu çatlaklar ne olacak krem yok mu bildiğiniz? Bi de bu lansinohu sürüncemede benim bebe emmek istemiyor :KK43: çok çaresizim bu konuda sizinki nasıl tepki verdi

Göğüs ucu olmayan arkadaşlar ven de sizin gibiydim avent pompa aldım onunla besledim kızımı. Bi mucize oldu bu alet ise yaradı ve göğüs ucu oluştu şimdi direk alıyor masAllah çok şükür tavsiye ederim

Kızlar diğer tarafa yazmıştım ama buraya da yazayım bu çatlaklar ne olacak krem yok mu bildiğiniz? Bi de bu lansinohu sürüncemede benim bebe emmek istemiyor :KK43: çok çaresizim bu konuda sizinki nasıl tepki verdi

Canim ayni derdi cekiyoruz lansinoh birde garmastan kullaniyorum hurda bur arkadas avent gogus kalkanini tavsiye etti aklima yatti bu aksam onu siparis edecem cunku benimkinin ucu cok catladi kizim kan geldigi icin emmiyo pompaylada bosaltmak cok acitiyo tum careleri deniyorum Allah hepimize sifa versin

Ben lansinohu kullandım çok fayda görmedim kesinlikle GARMASTAN ı öneririm ilk sürmemde bile yumuşattı yine uyuduğunda kızım ara ara sürüyorum sonrasında temizliceksln ama göğüsünü.. Bide ılık su ile göğüslerini yıka ..

Kizlar bizim bebegin gobegi icin pansuman filan demediler sadece temiz tutuyoruz haricinde birsey yapmiyoruz.sizlerde nasil