2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Nerede yaşıyorsun? Ince giydiriyormussun bana gigöre

bana doktorum üç saatte bir beslememi söyledi yoksa ne uyku düzeni olur ne gazı biter dedi ki çok doğru ... Bazen üç saati dolduramaıyoruz yalancı meme almadığı için..

maşallah tütütü :)

Hangi şehirdesin sen ? Ne güzel ya yine bir düzen tutturmuşsunuz.. Maşallah kilo alımı da baya güzel ..

Kızlar ya kızım dünden beri Bölük pörçük uyumaya başladı dün gece 1.30 dan beri uyu uyan 15/20 dk bi... Beşiğinin sallaması durunca Uyanıyor gerçi beşik sallansa da uyandı bende bittim uykusuzluktan ölüyorum ...
Böyle olan varmı çözüm ne olabilir ???!!! Helppppp meeeeee

gazımı vardı acaba yada başka bir ağrı.. olağan dışı birşey oldumu aşı vs?

Yok canım aşı yarın ... Yeni. Beşik aldık cumartesiden beri ona yatıyor devamlı sallanmak istiyor ama geçen geceler de böyle olmamıştı .. Bilmşyorum ki gaz sıkıntısı gibi ezilip büzülmüyor da...

Maşallah ya .. Doğum kİlosu neydi kaç günlük şimdi ?
Ben mi az besliyorum ya Benim kuzum ancak 1,085 kg Aldı ..2. Ayına kadar .. 64 günlük olduk ..
saol canım. Dogum kilosu 3.470 bugün 62. Günümüz. Canım sen onun doyduğunu anliyosundur zaten...hem yeteri kadar kilo aldığı belli değilmi elinden yüzünden,dr ne diyo.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun olmaz niye olsun ki .. Türkiye'de uzun mu kalacan? Eğer öyleyse Türkiye de bulunduğun yerdeki sağlık Ocağına gider Kayıt yaptırırsın takibine devam edersin ..

canim 2 aydan biraz cok kalicam baktim asilara netten saglik bakanliginin asilarla ilgili sitesi varmis neredeyse ayni asilarda biz asilari turk dilinde soyluyoruz ama azeriler daha cok tibbi adini soyluyor o yuzden ben hangisi nedir bilemedim iki ulkeninde asi takvimine bakip azerilerin kullandigi asilarin ne demek oldugunu buldum hallettim yanibebegim biraz minikte endiseleniyorum neyseee iste boyleee tesekkurler...

Merhaba biz Soma da yaşıyoruz. Burası su an 25 derece. Ama bazen 30 buluyor. Ben kızımı uzun kollu citcitli badi üzerine ayaklı pijama takımı bide corap giydiriyorum. Bunlar fazlami .?

Geçen bi ara bizimde öyle oldu ne yapicami bilemedim. Sonra kendi kendine düzeldi... Inşallah düzelir canım.. Bizimki de yatak odasında yatağınuüzerinde uyumaya alıştı bu ara bırakıyorum öyle kipirdarken uyuyakaliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…