• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

benim kizim memeyi neredeyse hic yemiyor suan sadece kilo! kusmasindan biktim ve gunde 3 kez kaka yapiyor biktimmmm! agzindaki pamukcuklarda bitmek bilmedi kizlar :KK1: bu arada asilarla ilgili ne biliyorsunuz ben azerbaycandayim asilarina burada basladim hafta sonu geliyorum turkiyeye sizce sorun olabilir mi?a
Sorun olmaz niye olsun ki .. Türkiye'de uzun mu kalacan? Eğer öyleyse Türkiye de bulunduğun yerdeki sağlık Ocağına gider Kayıt yaptırırsın takibine devam edersin ..

Aaa Meltem de gelmiş ... Bebişler iyiyse biz de iyiz.. Senin Zeynep'in nasıl ? Ne kadar oldu yemesi içmesi nasıl ?

Aman bebişler de siz de iyi olun :)
Zeynep de iyi çok şükür bi sıkıntısı yok :)
Beslenmesi de iyi anne sütü alıyor sadece. gaz sorunu da yok.
Tek sorunumuz çok ilgi istiyor :)
uyumadıgı anlarda kucakta gezmıyorsa aglıyor :))
Bugun de tam 2 aylık oldu.

Aman bebişler de siz de iyi olun :)
Zeynep de iyi çok şükür bi sıkıntısı yok :)
Beslenmesi de iyi anne sütü alıyor sadece. gaz sorunu da yok.
Tek sorunumuz çok ilgi istiyor :)
uyumadıgı anlarda kucakta gezmıyorsa aglıyor :))
Bugun de tam 2 aylık oldu.
Maşallah Benim kızımda öyle uyanıkken devamlı poh pohlanacak uyanık olunca napacağımı şaşırıyorum eğlendirmek için yoksa Ağlar vaziyette .. Nasıl uyutuyorsun ? Kilosu ne kadar .. Aşı yaptırdın mı ?

Bıde benım kız ın emme suresı tam uc bucuk dakka suruyor, sızlerınkı nasıl, uc bucuk dak emıyor sonra ya uyuyor yada tavana bakmaya başlıyor

vanim bzizimkide max 5 dk emiyo ilk gunden beri oyle onceleri cok taktim kafaya sonra baktim kilo alimi iyi biraktim demkki doyuyo napalim bizimkiler hizli emip doyanlardan demek

Kızlar bebişlerinizin gündüz uykusu nası? Bizimki uyumuyor resmen inat ediyor gibi son zamanlarda. Eskiden 1-1,5-2 saat aralıksız uyurdu gündüz. Tabi kendiliğinden uyuduğu azdı, yani yatağa bıraktığımda uyumuşluğu sayılıdır. Ya kollarımda emzirirken, ya ayakta ya da beşikte sallarken uyurdu. Çok şükür maşallah sübhanallah gece uyuması daha iyi eskiye göre. Ama tabi acıkması çabuk oluyo sanırım sadece anne sütüyle beslendiğinden. Sindirimi daha çabuk oluyormus çünkü. Özellikle gazı olduğunda 45dk-1-1,5 saatte bi emziriyorum. 2-3-4 saati bulması nadir, Büyüdükçe bu süre uzayacak diye tahmin ediyorum.
Canim benimkininde gunduz uykusu yok gibi bisey 15_20 dk uyuyo en fazla ama disari cikardigimda 2 saat bile araliksiz uyuyo gecede 2 saatte bi kendisi uyaniyo emiyo. Artik ben ona alismaya calisiyorum napim uyumuyo cocuk gunduzleri

Tamam
Gece 1:30 de emdi bir göğsümden 4 te bir göğsümden emdi 7:30 da mama yedi 9:30 dr a gittik saat 10 da dr göğsümü sağdırdı gece 1:30 da emzirdiğim göğsümü sağdım. Yaklaşık 8-9 saatte dolan göğsüm bu şekilde :) hastanede 10:30 gibi diğer 4 te emzirdiğim göğsmle emzirdim. Eve geldik 12 de mama verdim ve böyle devam ediyor... Göğüslerim çok geç doluyor mecbur böyle yapmak zorunda kalıyorum. Diğer h em emziren hem mama verenler nasıl yapıyolar merak ediyorum ama[/QU

Anladim canim arada mama versigin baya tok tutuyor demekki ins sutun artar gerek kalmaz mamaya.

Bayaa kalabalık olduk kızlar. Herkes tekrar toplanmaya başlamış baksanizya. Bizde dün hastaneye gittik 2. Kontrolumuze. Kalça çıkıklığı testide olcakti perşembe gününe kaldı. Kızım 1.940 gr almış. Kilo 5.640 boy 55.5
Dr herseyine normal gayet saglikli dedi. Bakalım perşembe günü sonuçlar güzel olur inşallah.....

Bayaa kalabalık olduk kızlar. Herkes tekrar toplanmaya başlamış baksanizya. Bizde dün hastaneye gittik 2. Kontrolumuze. Kalça çıkıklığı testide olcakti perşembe gününe kaldı. Kızım 1.940 gr almış. Kilo 5.640 boy 55.5
Dr herseyine normal gayet saglikli dedi. Bakalım perşembe günü sonuçlar güzel olur inşallah.....
Maşallah ya .. Doğum kİlosu neydi kaç günlük şimdi ?
Ben mi az besliyorum ya Benim kuzum ancak 1,085 kg Aldı ..2. Ayına kadar .. 64 günlük olduk ..

Henüz klimaya ihtiyaç duymuyoruz 1 ay sonra mersin anamura yazlığa gidecez orda belki ihtiyaç duyarız bilmiyorum. Geçen sene bebiş yokken biz kendimiz ihtiyaç hissetmedik. Çalıştırırsak da klimayı çalıştırdığımız odanın kapısını kapatmayız klima da direkt vurmadan düşük derecede çalıştırırız
Mersın anamurluyum yazın orası bebege tam bır işkence olur benden soylemesı

Kızlar biz bugün 3 aylık olduk ne çabuk geçiyor kilo alimimiz iyi 3700 dogduk bu ara 7500 civarı geçen hafta 7100 yarın tartilcaz anne sütü alıyor uyumasi hiç belli olmuyor genelde emerken uyuyor bazende radyo ile uyuyor radyo bebek var orda beyaz gürültü sakinleştirici çok yardimcim gece 9 civarı uyuyor 5 saat yaklaşık uyanmiyor ama 1 kere sonra 2 saatte 1 emmeye uyaniyor sabah erken ölüyor bize saat 6 da ayaktayiz artık sesli gülmeye yavaş yavaş başladı bu arada çok giydirmiyorum altta askılı cit citli badi üstte kısa kollu tişört ve şort ayakta çorap akşam şort çıkıp ayaklı pijama yetiyor:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Back