• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Yok canım aşı yarın ... Yeni. Beşik aldık cumartesiden beri ona yatıyor devamlı sallanmak istiyor ama geçen geceler de böyle olmamıştı .. Bilmşyorum ki gaz sıkıntısı gibi ezilip büzülmüyor da...
saol canım. Dogum kilosu 3.470 bugün 62. Günümüz. Canım sen onun doyduğunu anliyosundur zaten...hem yeteri kadar kilo aldığı belli değilmi elinden yüzünden,dr ne diyo.
Dr iyi güzel dedi çok beğendim hatta dedi ... Gelişimi güzelmiş..

Kizlar merhaba ins butun anneler ve bebisleri iyidir. Bebekler ner3dyse 3 aylik olacaklar bizim bugun 8o gunluk oldu. Artik oyun oynmak istiyo emmek ve gaz cikarmamanin disindada bir hayat var hunu kesfetmeye calisiyo yavrum. Bende oyun halisini ku3dum bugun oyunvaklar pek ilgisini cekmiyo ama yerde battaniyede yatiracagima oyun halisinda yqtsin dedim erken mi sizce

Bebegim bugun 82 gunluk oldu.gaz sancisindan dolayi 1 haftadir biogia damla kullanioruz.kakasinda hafif katilasma oldu.bu damlayi kullananlarda da aynisi oldu mu? Anne sutu aliyor agirlikli olarak.doymadiginda evolvia mama veriyorum

Kizlar merhaba ins butun anneler ve bebisleri iyidir. Bebekler ner3dyse 3 aylik olacaklar bizim bugun 8o gunluk oldu. Artik oyun oynmak istiyo emmek ve gaz cikarmamanin disindada bir hayat var hunu kesfetmeye calisiyo yavrum. Bende oyun halisini ku3dum bugun oyunvaklar pek ilgisini cekmiyo ama yerde battaniyede yatiracagima oyun halisinda yqtsin dedim erken mi sizce
Bizim ki de 82 gunluk ben de almayi dusunuyorum artik oyuncaklar dikkatini cekmeye basladi.

Bebegim bugun 82 gunluk oldu.gaz sancisindan dolayi 1 haftadir biogia damla kullanioruz.kakasinda hafif katilasma oldu.bu damlayi kullananlarda da aynisi oldu mu? Anne sutu aliyor agirlikli olarak.doymadiginda evolvia mama veriyorum
Canim biogaiayi kullandim benbgaz sancisi icin ama gazinda ise yaramadi nurseye gevtik bizde. Benim bebistede kakasinda sivilasma ve sumuksuluk olmustu doktor biogai yi ver dedi ni donem ikisini birlikter kullandim yani. Biogaiya tek kullandigim donem kakada degisiklik yoktu

Kızlar ya kızım dünden beri Bölük pörçük uyumaya başladı dün gece 1.30 dan beri uyu uyan 15/20 dk bi... Beşiğinin sallaması durunca Uyanıyor gerçi beşik sallansa da uyandı bende bittim uykusuzluktan ölüyorum ...
Böyle olan varmı çözüm ne olabilir ???!!! Helppppp meeeeee
Sallamaya alistirmadim. Ama kucakta uyuyor. Malesef :(

Bizim 60 gunluk. Su an oyun halisi istemiyor. ben dr ipie çekiyor um kullakullanacagimiz gunu

Benim kizim dun iki aylik oldu, birinci ayda doktor bizede verdi o damlayi ama kakasinda herhangi bir farklilik olmadi, gecen hafra bitti yenisini almadim

Kızlar bebekleriniz uykuda çıt sesini duyup Uyanıyor mu ? Benlm ki öyle ya laminant gıcırdasa duyuyor Uyanıyor

Benimkide uykusunun ilk on dakikasinda cit sesine gozunu aciyo uyaniyo ama sonrasinda her isimi yapiyorum evi supuruyorum gelen giden olsada hicbir sey duymuyo

Yok canım aşı yarın ... Yeni. Beşik aldık cumartesiden beri ona yatıyor devamlı sallanmak istiyor ama geçen geceler de böyle olmamıştı .. Bilmşyorum ki gaz sıkıntısı gibi ezilip büzülmüyor da...

Dr iyi güzel dedi çok beğendim hatta dedi ... Gelişimi güzelmiş..

Sevindim canım maşallah onlar iyi olsunlar da başka ne isteriz... :)

Iyiyiz çok sşükür canım siz nasılsınız?
sizin doğumm ayin kacindaydi biz daha yeni bitirdik 2 ayimizi. Benim kızda besigindeki oyuncaklara bakıp gülüyo ara sıra. :))

ben bunu pedagoga sordum eren değil zamanı önce izleyip tanıyacak sonra ulaşmaya çalışacakmış suan inceleme aşaması bende koyuyorum:)

Oh içim rrahatladı kızlar teşekkür ederim..
:) havalar bi öyle bi böyleolunca nnasıl giydirsem kkarar veremedim. Bide kızım cçok hapsuruyor. Sizde varmı??
Aaaa evet Benlm kızımda bugün çok hapşırıyor üşüttüm mü desem odadan çıktığımız yok niye bu kadar hapşırırki?

Bizim 60 gunluk. Su an oyun halisi istemiyor. ben dr ipie çekiyor um kullakullanacagimiz gunu
Aramizda 20 gun var cok bisey kalmamis canim. Cok hizli gelisiyolar masallah. Bizimkide tam farkinda degil yani oyuncaklar ilgisini cekmiyo daha ama yerde yatmayi seviyo bende kullanayim dedim. Az kalmis sizde kullanirsiniz.

Back