• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

cetrefilliruh, post: 41042656, member: 680244"]ben bunu pedagoga sordum eren değil zamanı önce izleyip tanıyacak sonra ulaşmaya çalışacakmış suan inceleme aşaması bende koyuyorum:)[/QUOTE]
Tesekkur ederim canimbyaa bizimki pek ilhilenkiyo hala bakiyomu arada ojuda gormedim ama zamani gelince oynar herhalse.iyibyapmisim o zaman hosuna gitti ama az da olsa duruyo halida

Yok canım aşı yarın ... Yeni. Beşik aldık cumartesiden beri ona yatıyor devamlı sallanmak istiyor ama geçen geceler de böyle olmamıştı .. Bilmşyorum ki gaz sıkıntısı gibi ezilip büzülmüyor da...

eğer hep aynı saatlerde oluyosa kolik olabilir. dr damla verir tam geçmez ama biraz rahatlatır. Allah kolaylık versin

Ben ilk bir hafta çok ağlamıştım , hep özliceksin ama zamanla alışacaksın :KK66:

canım senin bebek de kusuyordu di mi?
bnm bebek de çok kusuyor ve her beslenmeden sonra kıvranıyor ağzını burnunu eğiyor sanki midesi bulanıyomuş gibi ve daha da kusacakmış da kusamıyomuş gibi senin bebişde de var mı böle bi şi?

Aramizda 20 gun var cok bisey kalmamis canim. Cok hizli gelisiyolar masallah. Bizimkide tam farkinda degil yani oyuncaklar ilgisini cekmiyo daha ama yerde yatmayi seviyo bende kullanayim dedim. Az kalmis sizde kullanirsiniz.
birkaç kere denedim. biraz baktı sonra bastı çığlığı :) tekrar deneyeyim. bir arkadaş burada alışma süresinden bahsetmiş çünkü

canım senin bebek de kusuyordu di mi?
bnm bebek de çok kusuyor ve her beslenmeden sonra kıvranıyor ağzını burnunu eğiyor sanki midesi bulanıyomuş gibi ve daha da kusacakmış da kusamıyomuş gibi senin bebişde de var mı böle bi şi?
herhangi bir gaz ilacı kullanıyor mu?

metsil ve kaleidon kullanıyoruz
biz de 1 aydır sab simplex kullanıyoruz. ben az damla verelim diyordum. eşim günde 3 kere üst limit veriyordu. çocuk 1 aydır sürekli kusuyordu. iki gündür vermedim. ve bugün sadece 1 kere kustu. o da normaldir sanırm. ben valla gaz ilacına bağlıyorum. birkaç gün daha takip edeceğim. bilgi veririm.

Merhaba arkadaslar bugün aşımızı olduk, bir tane agızdan iki tane başdırşarından igne ile yedi yavrum cok agladı aşı oldıgından beri hiç gülmedi cok keyifsiz agrısı var sanırım bacaklarında, doktor fitil yerdi ne olur ne olöaz diye ama cok huzursuzlanırsa kullan dedi ateşi su an 38,3 uaörım yükselmez

Yazmayı unuttum kızlar benim kızım devamlı kafasını geriye atıyor arkaya bakmaya calışıyor bu sürekli böyle doktora söyledim bebek jimlastigine gönderdi bizi haftaya baslarız 10 kere filan gidiliyor sanırım , normalde 3-4 aya gecer dedi ama ne olur plmaz gidin dedi birde gözlerini kontrol icin göz doktoruna yönlendirdi benim büyük kızımda bebekken kontrolünde hafif rahatsızlık cıkmıstı şimdi gözlük kullanıyor olabilir diye bu kızımıda yolladı. İşimiz cok yani bu aralar, hazıran ilk haftaso ortopedi randevumuz var tekrardsn . Önlemimizi alalımda saglıklı olsunlar biz yoruluruz önemli degil

biz de 1 aydır sab simplex kullanıyoruz. ben az damla verelim diyordum. eşim günde 3 kere üst limit veriyordu. çocuk 1 aydır sürekli kusuyordu. iki gündür vermedim. ve bugün sadece 1 kere kustu. o da normaldir sanırm. ben valla gaz ilacına bağlıyorum. birkaç gün daha takip edeceğim. bilgi veririm.

evet o ilaçları kullanmaya başlayınca daha arttı gibi ama bizimki ilaçlardan önce de çok kusuyordu o kadar moralim bozuk ki:(

Back