- 1 Mart 2015
- 211
- 92
- 13
- 39
Bizim 2 mart dogum tarihi 81 gun oldu :))kuzuzum benim yaa cok tatli oluyolar gulduklerinde gulsun diye neler yapiyorum.Iyiyiz çok sşuncaklara bakıp gülüyo ara sıra. :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim 2 mart dogum tarihi 81 gun oldu :))kuzuzum benim yaa cok tatli oluyolar gulduklerinde gulsun diye neler yapiyorum.Iyiyiz çok sşuncaklara bakıp gülüyo ara sıra. :))
Yok canım aşı yarın ... Yeni. Beşik aldık cumartesiden beri ona yatıyor devamlı sallanmak istiyor ama geçen geceler de böyle olmamıştı .. Bilmşyorum ki gaz sıkıntısı gibi ezilip büzülmüyor da...
Kızlar bebekleriniz uykuda çıt sesini duyup Uyanıyor mu ? Benlm ki öyle ya laminant gıcırdasa duyuyor Uyanıyor
Ben ilk bir hafta çok ağlamıştım , hep özliceksin ama zamanla alışacaksınSelam kızlar, bugun itibari ile iş başı yaptım, aklımdan bı an cıkmadı kızım
Ben ilk bir hafta çok ağlamıştım , hep özliceksin ama zamanla alışacaksın
Ben ankaradayım şu an burası 27 derece kısa kollu çıtçıtlı badı var sadeceMerhaba biz Soma da yaşıyoruz. Burası su an 25 derece. Ama bazen 30 buluyor. Ben kızımı uzun kollu citcitli badi üzerine ayaklı pijama takımı bide corap giydiriyorum. Bunlar fazlami .?
birkaç kere denedim. biraz baktı sonra bastı çığlığı :) tekrar deneyeyim. bir arkadaş burada alışma süresinden bahsetmiş çünküAramizda 20 gun var cok bisey kalmamis canim. Cok hizli gelisiyolar masallah. Bizimkide tam farkinda degil yani oyuncaklar ilgisini cekmiyo daha ama yerde yatmayi seviyo bende kullanayim dedim. Az kalmis sizde kullanirsiniz.
herhangi bir gaz ilacı kullanıyor mu?canım senin bebek de kusuyordu di mi?
bnm bebek de çok kusuyor ve her beslenmeden sonra kıvranıyor ağzını burnunu eğiyor sanki midesi bulanıyomuş gibi ve daha da kusacakmış da kusamıyomuş gibi senin bebişde de var mı böle bi şi?
evin içi kaç derece peki?Ben ankaradayım şu an burası 27 derece kısa kollu çıtçıtlı badı var sadece
27 canım dışarısı 32 imişevin içi kaç derece peki?
herhangi bir gaz ilacı kullanıyor mu?
evin içi kaç gğndür 26 dereceydi. çocuk pişti mi acaba ya badi üstü çorap ve tulum27 canım dışarısı 32 imiş
biz de 1 aydır sab simplex kullanıyoruz. ben az damla verelim diyordum. eşim günde 3 kere üst limit veriyordu. çocuk 1 aydır sürekli kusuyordu. iki gündür vermedim. ve bugün sadece 1 kere kustu. o da normaldir sanırm. ben valla gaz ilacına bağlıyorum. birkaç gün daha takip edeceğim. bilgi veririm.metsil ve kaleidon kullanıyoruz
yazın ne giydirecen? :) badi içinde kolsuz falan yok di mi? altında bir şey yok mu? pantolon gibiBen ankaradayım şu an burası 27 derece kısa kollu çıtçıtlı badı var sadece
Canım ben gürültüde uyutmalaya calışıyorum ki her seste kalkmasım süpürge bile yapıyorum uyıdıgı odada uyanmıyor alıştırırsan sana kolaylık olurKızlar bebekleriniz uykuda çıt sesini duyup Uyanıyor mu ? Benlm ki öyle ya laminant gıcırdasa duyuyor Uyanıyor
biz de 1 aydır sab simplex kullanıyoruz. ben az damla verelim diyordum. eşim günde 3 kere üst limit veriyordu. çocuk 1 aydır sürekli kusuyordu. iki gündür vermedim. ve bugün sadece 1 kere kustu. o da normaldir sanırm. ben valla gaz ilacına bağlıyorum. birkaç gün daha takip edeceğim. bilgi veririm.
yazın ne giydirecen? :) badi içinde kolsuz falan yok di mi? altında bir şey yok mu? pantolon gibi
bılmemkı canım vucudu sıcak bıde mız mız edıyordu sustu soyuncayazın ne giydirecen? :) badi içinde kolsuz falan yok di mi? altında bir şey yok mu? pantolon gibi