Sorun olmaz niye olsun ki .. Türkiye'de uzun mu kalacan? Eğer öyleyse Türkiye de bulunduğun yerdeki sağlık Ocağına gider Kayıt yaptırırsın takibine devam edersin ..benim kizim memeyi neredeyse hic yemiyor suan sadece kilo! kusmasindan biktim ve gunde 3 kez kaka yapiyor biktimmmm! agzindaki pamukcuklarda bitmek bilmedi kizlarbu arada asilarla ilgili ne biliyorsunuz ben azerbaycandayim asilarina burada basladim hafta sonu geliyorum turkiyeye sizce sorun olabilir mi?a
Kizlar resmen depeesyondayum hic bi kiyafetim olmuyorn esefmandan cikanadum halim kotu dimbili Oldym yaa
Aaa Meltem de gelmiş ... Bebişler iyiyse biz de iyiz.. Senin Zeynep'in nasıl ? Ne kadar oldu yemesi içmesi nasıl ?Selam kızlar.
Nasılsınız? girmiyodum bayadır buraya..
Aaa Meltem de gelmiş ... Bebişler iyiyse biz de iyiz.. Senin Zeynep'in nasıl ? Ne kadar oldu yemesi içmesi nasıl ?
Maşallah Benim kızımda öyle uyanıkken devamlı poh pohlanacak uyanık olunca napacağımı şaşırıyorum eğlendirmek için yoksa Ağlar vaziyette .. Nasıl uyutuyorsun ? Kilosu ne kadar .. Aşı yaptırdın mı ?Aman bebişler de siz de iyi olun :)
Zeynep de iyi çok şükür bi sıkıntısı yok :)
Beslenmesi de iyi anne sütü alıyor sadece. gaz sorunu da yok.
Tek sorunumuz çok ilgi istiyor :)
uyumadıgı anlarda kucakta gezmıyorsa aglıyor :))
Bugun de tam 2 aylık oldu.
Bıde benım kız ın emme suresı tam uc bucuk dakka suruyor, sızlerınkı nasıl, uc bucuk dak emıyor sonra ya uyuyor yada tavana bakmaya başlıyor
Canim benimkininde gunduz uykusu yok gibi bisey 15_20 dk uyuyo en fazla ama disari cikardigimda 2 saat bile araliksiz uyuyo gecede 2 saatte bi kendisi uyaniyo emiyo. Artik ben ona alismaya calisiyorum napim uyumuyo cocuk gunduzleriKızlar bebişlerinizin gündüz uykusu nası? Bizimki uyumuyor resmen inat ediyor gibi son zamanlarda. Eskiden 1-1,5-2 saat aralıksız uyurdu gündüz. Tabi kendiliğinden uyuduğu azdı, yani yatağa bıraktığımda uyumuşluğu sayılıdır. Ya kollarımda emzirirken, ya ayakta ya da beşikte sallarken uyurdu. Çok şükür maşallah sübhanallah gece uyuması daha iyi eskiye göre. Ama tabi acıkması çabuk oluyo sanırım sadece anne sütüyle beslendiğinden. Sindirimi daha çabuk oluyormus çünkü. Özellikle gazı olduğunda 45dk-1-1,5 saatte bi emziriyorum. 2-3-4 saati bulması nadir, Büyüdükçe bu süre uzayacak diye tahmin ediyorum.
Gece 1:30 de emdi bir göğsümden 4 te bir göğsümden emdi 7:30 da mama yedi 9:30 dr a gittik saat 10 da dr göğsümü sağdırdı gece 1:30 da emzirdiğim göğsümü sağdım. Yaklaşık 8-9 saatte dolan göğsüm bu şekilde :) hastanede 10:30 gibi diğer 4 te emzirdiğim göğsmle emzirdim. Eve geldik 12 de mama verdim ve böyle devam ediyor... Göğüslerim çok geç doluyor mecbur böyle yapmak zorunda kalıyorum. Diğer h em emziren hem mama verenler nasıl yapıyolar merak ediyorum ama[/QU
Anladim canim arada mama versigin baya tok tutuyor demekki ins sutun artar gerek kalmaz mamaya.
Maşallah ya .. Doğum kİlosu neydi kaç günlük şimdi ?Bayaa kalabalık olduk kızlar. Herkes tekrar toplanmaya başlamış baksanizya. Bizde dün hastaneye gittik 2. Kontrolumuze. Kalça çıkıklığı testide olcakti perşembe gününe kaldı. Kızım 1.940 gr almış. Kilo 5.640 boy 55.5
Dr herseyine normal gayet saglikli dedi. Bakalım perşembe günü sonuçlar güzel olur inşallah.....
Et e bende ağırlık verim aslında pek eksik olmuyor aslında en azından yemeklrede bile kullanıyoruzValla özel olarak yediğim bişey yok canım
Ama eti severim ve sık tüketiyoruz
Belki onun faydası oluyodur
htc1984
Mersın anamurluyum yazın orası bebege tam bır işkence olur benden soylemesıHenüz klimaya ihtiyaç duymuyoruz 1 ay sonra mersin anamura yazlığa gidecez orda belki ihtiyaç duyarız bilmiyorum. Geçen sene bebiş yokken biz kendimiz ihtiyaç hissetmedik. Çalıştırırsak da klimayı çalıştırdığımız odanın kapısını kapatmayız klima da direkt vurmadan düşük derecede çalıştırırız
Aynen ya daha yeni diye teselli ediyorum kendimi herkesin bünyesi farklı sonuctaBen de öyleyim.. hamileyken giydiğim şeyleri giyiyorum..
kıyaetlerımın ıcıne gırıyorum ama her yanım ayrı fışkırıyor..
Esra face grubuna istek yolladım ama kabul etmiyorlar eklerinin beniYa sorma facebooktaki gruba bi katıldım burayı boşladık baya
Ben dün kızımla müziğim açtık oynadık dursun ağlamasın diye iyi spor oldu :)Ay canım inş bugün biraz salladım diyeti ama içim içimi yiyor cok kafaya takmak istemiyorum öyle olunca hiç veremiyorum çünkü
Cok iyi yapmışsın en güzeli canım :)Ben dün kızımla müziğim açtık oynadık dursun ağlamasın diye iyi spor oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?