• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar biz bugün 3 aylık olduk ne çabuk geçiyor kilo alimimiz iyi 3700 dogduk bu ara 7500 civarı geçen hafta 7100 yarın tartilcaz anne sütü alıyor uyumasi hiç belli olmuyor genelde emerken uyuyor bazende radyo ile uyuyor radyo bebek var orda beyaz gürültü sakinleştirici çok yardimcim gece 9 civarı uyuyor 5 saat yaklaşık uyanmiyor ama 1 kere sonra 2 saatte 1 emmeye uyaniyor sabah erken ölüyor bize saat 6 da ayaktayiz artık sesli gülmeye yavaş yavaş başladı bu arada çok giydirmiyorum altta askılı cit citli badi üstte kısa kollu tişört ve şort ayakta çorap akşam şort çıkıp ayaklı pijama yetiyor:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:
Nerede yaşıyorsun? Ince giydiriyormussun bana gigöre

Canim bu kadar sık emzirirsen gazi zor biter bence. Aranmaya basladiginda emzik vermeye denedin mi? Ben 3 saatte bir emziriyorum, hem meme tam doluyor kana kana iciyor hem gazi olmuyor. Omzuma koyunca yetiskinler gibi sesli gaz cikariyor. Tek memeyi veriyorum bi de. Doktor oyle olmasi gerekir dedi ben duzenimizi anlatinca, acaba az mi besliyorum korkum vardi dogru mu yapiyorum sordum. Gerci benim kiz doyunca memeyi birakip kollari kaldirip mayisik gulumsuyor masallah cok tatli. Agzini acmiyor bile diger memeyi vermeye calisinca. Aksam ustu 2 saatte bir istedigi oluyor emzik kabul etmiyor memeyi gorunce sabirsiz sesler cikariyor o yuzden ilk uykusu uzun oluyor cok sukur Allahima.

Size birsey itiraf edeyim :) ben cok uslu bir bebekmisim. Dogduktan sonra kizima dogru tü tü tü yapip dilek diledim kizim bana ceksin diye :) esim de dedi cabuk kiza tukur halasi gelmeden ona cekerse yanariz diye:))))
Dilerim ki hepimizin bebislerin bu huyu bana benzesin :)))
bana doktorum üç saatte bir beslememi söyledi yoksa ne uyku düzeni olur ne gazı biter dedi ki çok doğru ... Bazen üç saati dolduramaıyoruz yalancı meme almadığı için..

Kızlar biz bugün 3 aylık olduk ne çabuk geçiyor kilo alimimiz iyi 3700 dogduk bu ara 7500 civarı geçen hafta 7100 yarın tartilcaz anne sütü alıyor uyumasi hiç belli olmuyor genelde emerken uyuyor bazende radyo ile uyuyor radyo bebek var orda beyaz gürültü sakinleştirici çok yardimcim gece 9 civarı uyuyor 5 saat yaklaşık uyanmiyor ama 1 kere sonra 2 saatte 1 emmeye uyaniyor sabah erken ölüyor bize saat 6 da ayaktayiz artık sesli gülmeye yavaş yavaş başladı bu arada çok giydirmiyorum altta askılı cit citli badi üstte kısa kollu tişört ve şort ayakta çorap akşam şort çıkıp ayaklı pijama yetiyor:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:
maşallah tütütü :)

Hangi şehirdesin sen ? Ne güzel ya yine bir düzen tutturmuşsunuz.. Maşallah kilo alımı da baya güzel ..

Kızlar ya kızım dünden beri Bölük pörçük uyumaya başladı dün gece 1.30 dan beri uyu uyan 15/20 dk bi... Beşiğinin sallaması durunca Uyanıyor gerçi beşik sallansa da uyandı bende bittim uykusuzluktan ölüyorum ...
Böyle olan varmı çözüm ne olabilir ???!!! Helppppp meeeeee

Kızlar ya kızım dünden beri Bölük pörçük uyumaya başladı dün gece 1.30 dan beri uyu uyan 15/20 dk bi... Beşiğinin sallaması durunca Uyanıyor gerçi beşik sallansa da uyandı bende bittim uykusuzluktan ölüyorum ...
Böyle olan varmı çözüm ne olabilir ???!!! Helppppp meeeeee
gazımı vardı acaba yada başka bir ağrı.. olağan dışı birşey oldumu aşı vs?

Yok canım aşı yarın ... Yeni. Beşik aldık cumartesiden beri ona yatıyor devamlı sallanmak istiyor ama geçen geceler de böyle olmamıştı .. Bilmşyorum ki gaz sıkıntısı gibi ezilip büzülmüyor da...

Maşallah ya .. Doğum kİlosu neydi kaç günlük şimdi ?
Ben mi az besliyorum ya Benim kuzum ancak 1,085 kg Aldı ..2. Ayına kadar .. 64 günlük olduk ..
saol canım. Dogum kilosu 3.470 bugün 62. Günümüz. Canım sen onun doyduğunu anliyosundur zaten...hem yeteri kadar kilo aldığı belli değilmi elinden yüzünden,dr ne diyo.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun olmaz niye olsun ki .. Türkiye'de uzun mu kalacan? Eğer öyleyse Türkiye de bulunduğun yerdeki sağlık Ocağına gider Kayıt yaptırırsın takibine devam edersin ..

canim 2 aydan biraz cok kalicam baktim asilara netten saglik bakanliginin asilarla ilgili sitesi varmis neredeyse ayni asilarda biz asilari turk dilinde soyluyoruz ama azeriler daha cok tibbi adini soyluyor o yuzden ben hangisi nedir bilemedim iki ulkeninde asi takvimine bakip azerilerin kullandigi asilarin ne demek oldugunu buldum hallettim yani:KK25:bebegim biraz minikte endiseleniyorum neyseee iste boyleee tesekkurler...

Merhaba biz Soma da yaşıyoruz. Burası su an 25 derece. Ama bazen 30 buluyor. Ben kızımı uzun kollu citcitli badi üzerine ayaklı pijama takımı bide corap giydiriyorum. Bunlar fazlami .?

Yok canım aşı yarın ... Yeni. Beşik aldık cumartesiden beri ona yatıyor devamlı sallanmak istiyor ama geçen geceler de böyle olmamıştı .. Bilmşyorum ki gaz sıkıntısı gibi ezilip büzülmüyor da...

Geçen bi ara bizimde öyle oldu ne yapicami bilemedim. Sonra kendi kendine düzeldi... Inşallah düzelir canım.. Bizimki de yatak odasında yatağınuüzerinde uyumaya alıştı bu ara bırakıyorum öyle kipirdarken uyuyakaliyo :KK46:

Back