2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Canım gögüste eline bi kitle gibi bişi gelio tıkandıysa

Kızlar mama kullananlar hep aynı mamayımı kullanıyorsunuz doktorunuz değiştir dedimi. Bide benim adetim geçmedi bitti diyorum tekrar oluyor haftaya doktora gidicem.

Canım başım sagolsun öncelikle rabbim bu evladına uzun ömür versin , ben kendim ikizim bizim de dogum sonrası cok zorluklar yasamıs annem anlıyorum seni . Bence bebegin masallah kilosu boyu cok iyi

Kaçta uyudu Kızın ? Benimki 1.30 U bulmadan uyumuyor .. 11 gibi uykusu gelmiş gibi uyutkmaya çalışıyorum ama nafile bazen de 12 buçukta uyuveriyırdu..
Saat 1 e dogru uyudu ama cok zor dalamadı bir türlü ben ayakta yada kucakta sallamıyorum alışmasını istemiyorum kücük beşigimiz var onun icinde beşigi sallıyorum , dün ilk defa böyle yaptı gece iki kere kalktı normal sekilde allahtan

canim bebegin kac gunluk ve kac kilo biz 3 numaradan 4 paket kullandik bile. Benimki 65 gunluk ve 5.700 kilosu
3ünde iki aylık oldu 5580 bende sanırım 3e geçicem , çok fark varmı? boyutta
Yaa bende bilemedim bu kaka olayini cok taktim kafaya sumuksu yapiyo 1 haftadir. Gaita tahlili yaoildi bisey cikmadi damla ve surup verdi doktor biseyde demedi. Neden oluyo boyle diye dusunuyorum.
umarım önemli bişey değildir
Kızlar aranizda sallayarak uyutan varmi ? pek iyi bişey deil galiba.
ben kucağımda sallanarak uyutuyorum

rapor parası alan varmı?

sorgulama ekranı bir aydır açılmıyor bakamıyorum yatmışmı diye

Allahım diğer bebeğine uzun ömürler versin sağlık sıhhat versin inşallah.bebeğin kızmı erkek mi .

Kızlar mama kullananlar hep aynı mamayımı kullanıyorsunuz doktorunuz değiştir dedimi. Bide benim adetim geçmedi bitti diyorum tekrar oluyor haftaya doktora gidicem.
Degiştirmeyi düşÜnmüyorum mamayı suanda memnunuz. 40 ımda kesilmiştim sonra leke seklinde gelmeye devam etti hala da sürüyor hapta kullanıyorum ne olacak bilmiyorum

biz de oyle. sabah 1.30dan 4 e kadar takıldık. tek başına nasıl yıkıyorsun ya

Fileyle yikiyorum canim rahat oluyo birde benim kiz banyo yapmaya bayiliyo kipirdamadan duruyo bende onu urkutmemek icin hep elimin ustunden su dokuyorum.

Kizlar bebisinizin banyosunu hangi aralıklarla yapiyorsunuz

Bir gun yikayip birgun yikamiyorum ama havalar isiniyo hergun yikarim

3 numara beze başlayan varmı? Son 50 adetimiz kaldı 3 mü alsam 2 mi karar veremiyorum...

Canim benim kizim 50 gunluk oldu ve 3 gundur 3numara beze gectik. 2 numara sikiyordu 3 numara biraz buyuk ag kismi toplaniyo ama daha rahat oldu

Kızlar naıl emzik kullanıyorsunuz ?? Anne memesine en yakın hangisi ?

Ben wee nin 0-6 ay olanini aldim

Canim oncelikle basin saolsun Allah boyle bir aciyi kimseye yasatmasin. Bebeginde masallah iyi toparlamis Allah ona uzun ve saglikli omur versin

Kızlar eşiyle ilişkiye girmekten korkan var mi bizim 2 ay doldu hala tık yok içten dikişim vardı korkuyorum dr a gitmekten

3ünde iki aylık oldu 5580 bende sanırım 3e geçicem , çok fark varmı? boyutta

umarım önemli bişey değildir

ben kucağımda sallanarak uyutuyorum
Kaynanam sallamaya alıştırdı sallamadan uyumaz oldu kavga ettim bubyuzden ama cahile laf anlatmak zor

Aynen canım bizimki de besigin başına geçiyo sallıyo,bazen sallamadan emzikle uyuyo inşallah bunları kolaylıkla bırakırız.

Merhaba anneler bizim bugün 2. ay aşımiz vardi fakat yapılamadık. Çünkü arabamiz arizalandi babamiz yolda kaldi ve gelemedi bizde gidemedik. Tek başıma da gitmek istemedim galiba sağlık ocağıni aradim haftaya perşembe gelin bu aşı haftada sadece bir gün yapiliyor dedi. Ne alakasi var dedim tum turkiye de böyle dedi. Sizlerde perşembe günümü yaptirdiniz bugün 65 günlük olduk üstelik haftaya çok geç olmaz mi ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…