doktora sormadım ama nette Bi sakınca yok diye okuduydum,şimdi tekrar bakıcamBende saçımı boyatmak istiyorum ama süte geçer diye korkuyorum sen sordun mu doktoruna ?
ben hergün yapmiyorum nasil alistirdiysak öyle yapmamiz gerekiyormusGün aşırı yaptırıyorum eğer kusmuşsa ve arkaasına grçmişse kakası hergünüde buluyor...
Canım gögüste eline bi kitle gibi bişi gelio tıkandıysatıkandığını nasıl anlıyorsun? Bende de sanki öyle bir şey var gibi. Bir göğsümde süt azaldı sanki. Toplanma belirtilerini yazabilir misin canım? Ben emzirmenin çoğalttığını biliyorum
Ayakta mı ! Deniyorum olmuyor istemiyorKızlar aranizda sallayarak uyutan varmi ? pek iyi bişey deil galiba.
Kaynanam sallamaya alıştırdı sallamadan uyumaz oldu kavga ettim bubyuzden ama cahile laf anlatmak zorKızlar aranizda sallayarak uyutan varmi ? pek iyi bişey deil galiba.
Phulps avent aldım çok seviyo benimkiKızlar naıl emzik kullanıyorsunuz ?? Anne memesine en yakın hangisi ?
Canım başım sagolsun öncelikle rabbim bu evladına uzun ömür versin , ben kendim ikizim bizim de dogum sonrası cok zorluklar yasamıs annem anlıyorum seni . Bence bebegin masallah kilosu boyu cok iyiMerhaba arkadaşlar ben de mart annesiydim. İkiz gebelikti ve Aralık ayının başında erken doğum tehlikesiyle Zeynep Kamil hastanesinde yattım tam 1 ay yogun bakım bölümünde nstlerle kan almalarla zamanım gectı. Bebeklerim gayet iyiydi ancak benım kolestaz, gebelik şekeri ve afedersiniz açılma olmuştu. Bir de orada öğrendiğim safra kesesinde taş çıktı. Ömrümün sonuna kadar orada kalacağım zannettim. Hergün doktorların gözünün içine bakıyordum bugün taburcu derler diyeHastaneye yattıgımda 26 haftalıktık ilaclarla ve sureklı yatısla dogumumu durdurdular 32 haftalık olunca taburcu ettıler sonunda bu ıskenceyı bırakalım sekerını düşürdük kolestaz da iyi seviyede açılma hala var ama ilerleme yok diye 1 hafta evde kaldım ve 34 haftalıkken dogum başladı. Ocak 18'de normal dogumla 5 dk arayla bebeklerım dunyaya geldı butun kontrollerı yapıldı sadece bıraz kucukler dıye küveze alındılar. bırısı 1960 dıgerı 1890 dogmustu. Buyuk olan ara yogun bakımda küçük olan yogun bakımda kaldı. İlk gun hersey yolundaydı ancak 2. gun küçük bebegımın kalbınden vucuda gıden ana damarda tıkaıklık oldugu soylendı amelıyat edılecektı enfeksıyon cıktı edemedıler daha sonra ne olursa olsun yapmamız gerekıyor denıldı bu seferde tansıyonunu yukseltemedıler ve bebegımı 3 gun sonra tam da nüfus cuzdanlarını cıkarttıgımız gün kaybettik Rabbım kımsenın basına vermesın suan bu yazıyı cok zor yazıyorum ama paylasmak ıstedım sızınle. Diğer bebegım 24 gun küvezde kaldı şimdi evdeyız 60 gunluk olması gerekırken 109 gunluk. Rabbime hamdolsun kusmasından baska derdımız kalmadı. Sizin bebekleriniz nasıllar. Kaç kilo ve boyları kac benımkı daha yenıdogan konuma geldı 4250 ve 51 cm olabıldık. (diğer konuya yazmıştım gören olmamış, gelişimlerini merak ediyorum mart bebeklerinin)
Saat 1 e dogru uyudu ama cok zor dalamadı bir türlü ben ayakta yada kucakta sallamıyorum alışmasını istemiyorum kücük beşigimiz var onun icinde beşigi sallıyorum , dün ilk defa böyle yaptı gece iki kere kalktı normal sekilde allahtanKaçta uyudu Kızın ? Benimki 1.30 U bulmadan uyumuyor .. 11 gibi uykusu gelmiş gibi uyutkmaya çalışıyorum ama nafile bazen de 12 buçukta uyuveriyırdu..
3ünde iki aylık oldu 5580 bende sanırım 3e geçicem , çok fark varmı? boyuttacanim bebegin kac gunluk ve kac kilo biz 3 numaradan 4 paket kullandik bile. Benimki 65 gunluk ve 5.700 kilosu
umarım önemli bişey değildirYaa bende bilemedim bu kaka olayini cok taktim kafaya sumuksu yapiyo 1 haftadir. Gaita tahlili yaoildi bisey cikmadi damla ve surup verdi doktor biseyde demedi. Neden oluyo boyle diye dusunuyorum.
ben kucağımda sallanarak uyutuyorumKızlar aranizda sallayarak uyutan varmi ? pek iyi bişey deil galiba.
Allahım diğer bebeğine uzun ömürler versin sağlık sıhhat versin inşallah.bebeğin kızmı erkek mi .Merhaba arkadaşlar ben de mart annesiydim. İkiz gebelikti ve Aralık ayının başında erken doğum tehlikesiyle Zeynep Kamil hastanesinde yattım tam 1 ay yogun bakım bölümünde nstlerle kan almalarla zamanım gectı. Bebeklerim gayet iyiydi ancak benım kolestaz, gebelik şekeri ve afedersiniz açılma olmuştu. Bir de orada öğrendiğim safra kesesinde taş çıktı. Ömrümün sonuna kadar orada kalacağım zannettim. Hergün doktorların gözünün içine bakıyordum bugün taburcu derler diyeHastaneye yattıgımda 26 haftalıktık ilaclarla ve sureklı yatısla dogumumu durdurdular 32 haftalık olunca taburcu ettıler sonunda bu ıskenceyı bırakalım sekerını düşürdük kolestaz da iyi seviyede açılma hala var ama ilerleme yok diye 1 hafta evde kaldım ve 34 haftalıkken dogum başladı. Ocak 18'de normal dogumla 5 dk arayla bebeklerım dunyaya geldı butun kontrollerı yapıldı sadece bıraz kucukler dıye küveze alındılar. bırısı 1960 dıgerı 1890 dogmustu. Buyuk olan ara yogun bakımda küçük olan yogun bakımda kaldı. İlk gun hersey yolundaydı ancak 2. gun küçük bebegımın kalbınden vucuda gıden ana damarda tıkaıklık oldugu soylendı amelıyat edılecektı enfeksıyon cıktı edemedıler daha sonra ne olursa olsun yapmamız gerekıyor denıldı bu seferde tansıyonunu yukseltemedıler ve bebegımı 3 gun sonra tam da nüfus cuzdanlarını cıkarttıgımız gün kaybettik Rabbım kımsenın basına vermesın suan bu yazıyı cok zor yazıyorum ama paylasmak ıstedım sızınle. Diğer bebegım 24 gun küvezde kaldı şimdi evdeyız 60 gunluk olması gerekırken 109 gunluk. Rabbime hamdolsun kusmasından baska derdımız kalmadı. Sizin bebekleriniz nasıllar. Kaç kilo ve boyları kac benımkı daha yenıdogan konuma geldı 4250 ve 51 cm olabıldık. (diğer konuya yazmıştım gören olmamış, gelişimlerini merak ediyorum mart bebeklerinin)
Degiştirmeyi düşÜnmüyorum mamayı suanda memnunuz. 40 ımda kesilmiştim sonra leke seklinde gelmeye devam etti hala da sürüyor hapta kullanıyorum ne olacak bilmiyorumKızlar mama kullananlar hep aynı mamayımı kullanıyorsunuz doktorunuz değiştir dedimi. Bide benim adetim geçmedi bitti diyorum tekrar oluyor haftaya doktora gidicem.
biz de oyle. sabah 1.30dan 4 e kadar takıldık. tek başına nasıl yıkıyorsun ya
Kizlar bebisinizin banyosunu hangi aralıklarla yapiyorsunuz
3 numara beze başlayan varmı? Son 50 adetimiz kaldı 3 mü alsam 2 mi karar veremiyorum...
Kızlar naıl emzik kullanıyorsunuz ?? Anne memesine en yakın hangisi ?
Merhaba arkadaşlar ben de mart annesiydim. İkiz gebelikti ve Aralık ayının başında erken doğum tehlikesiyle Zeynep Kamil hastanesinde yattım tam 1 ay yogun bakım bölümünde nstlerle kan almalarla zamanım gectı. Bebeklerim gayet iyiydi ancak benım kolestaz, gebelik şekeri ve afedersiniz açılma olmuştu. Bir de orada öğrendiğim safra kesesinde taş çıktı. Ömrümün sonuna kadar orada kalacağım zannettim. Hergün doktorların gözünün içine bakıyordum bugün taburcu derler diyeHastaneye yattıgımda 26 haftalıktık ilaclarla ve sureklı yatısla dogumumu durdurdular 32 haftalık olunca taburcu ettıler sonunda bu ıskenceyı bırakalım sekerını düşürdük kolestaz da iyi seviyede açılma hala var ama ilerleme yok diye 1 hafta evde kaldım ve 34 haftalıkken dogum başladı. Ocak 18'de normal dogumla 5 dk arayla bebeklerım dunyaya geldı butun kontrollerı yapıldı sadece bıraz kucukler dıye küveze alındılar. bırısı 1960 dıgerı 1890 dogmustu. Buyuk olan ara yogun bakımda küçük olan yogun bakımda kaldı. İlk gun hersey yolundaydı ancak 2. gun küçük bebegımın kalbınden vucuda gıden ana damarda tıkaıklık oldugu soylendı amelıyat edılecektı enfeksıyon cıktı edemedıler daha sonra ne olursa olsun yapmamız gerekıyor denıldı bu seferde tansıyonunu yukseltemedıler ve bebegımı 3 gun sonra tam da nüfus cuzdanlarını cıkarttıgımız gün kaybettik Rabbım kımsenın basına vermesın suan bu yazıyı cok zor yazıyorum ama paylasmak ıstedım sızınle. Diğer bebegım 24 gun küvezde kaldı şimdi evdeyız 60 gunluk olması gerekırken 109 gunluk. Rabbime hamdolsun kusmasından baska derdımız kalmadı. Sizin bebekleriniz nasıllar. Kaç kilo ve boyları kac benımkı daha yenıdogan konuma geldı 4250 ve 51 cm olabıldık. (diğer konuya yazmıştım gören olmamış, gelişimlerini merak ediyorum mart bebeklerinin)
biz başladık 3 e 19 Şubat doğumluyuz 7 kilo olduk çünkü3 numara beze başlayan varmı? Son 50 adetimiz kaldı 3 mü alsam 2 mi karar veremiyorum...
Ayakta mı ! Deniyorum olmuyor istemiyor
3ünde iki aylık oldu 5580 bende sanırım 3e geçicem , çok fark varmı? boyutta
umarım önemli bişey değildir
ben kucağımda sallanarak uyutuyorum
Kaynanam sallamaya alıştırdı sallamadan uyumaz oldu kavga ettim bubyuzden ama cahile laf anlatmak zor