Memede uyuyor ama gaz çıkarınca uyanıyor göğsümde uyuyor ninni söylüyorum pışpışlıyorum ... Öyle bırakıyımdamuyusun gibi bir durum yokKızlar bebekleriniz nasıl uyuyor ? Uyutuyorsunuz ?????
Mutlaka sağ ve öyle ver yoksa çok ağrırKizlar nolur yardim edin bebegim dunden beri memeyi tutmak istemiyor memeyi agzina verince atese dusmus gibi bagiriyor napcam bilmiyorum sutte var Basina boyle bir sey gelmis olan var mi napcam ben simdi
Doktoru emme sıklığını iki saatten 2,5 -3 saate çıkar dedi... Yoksa ne gaz biter nede uykuları düzene girer...Arkadaşlar bebeklerinizin uyku ve mama düzeni oturdu mu bizde hersey karmakarışık. Birde büyüdügü için gerhalde eskisi kadar uyumuyor ayın 9 ında 2 aylık oluyor kızım, mesela bu saate uyurdu noröalde şimdi cin gibi uyumadılça ac zannedip mama yapıyorum yarım şişeler hep boşa gidiyor o yüzden. Neden uyumazki başka aglaması da yok gazı var desem
Mutlaka çıkartıyorum yoksa uykusu yarım kalıyorher emzirmeden sonra agzindan gaz cikarmasi icin ugrasiyormusunuz?ben hep ugrasiyorum yoksa kusuyor emdikleri ni yada uyumuyor kivranip duruyor
Benimkide hapşırıyor .. Sanmıyorum.Kızlar bebeğim günde en az 2 kere hapsuruyor. Usutmusmudurki? ?
tıkandığını nasıl anlıyorsun? Bende de sanki öyle bir şey var gibi. Bir göğsümde süt azaldı sanki. Toplanma belirtilerini yazabilir misin canım? Ben emzirmenin çoğalttığını biliyorumKızlar gögsümde tıkanıklık sonrası sütüm azaldı ne önerirsinizz
dinlettiğin sesin linkini yollar mısın?
ama bazen gaz çıkarmıyor hemen. 10-15 dk sonra çıkarıyor. ya da ağlıyor gaz çıkarırken. memeye devam etmek istyor çünküDoktoru emme sıklığını iki saatten 2,5 -3 saate çıkar dedi... Yoksa ne gaz biter nede uykuları düzene girer...
Emdiği için en fazla 2,5 saat oyalayabiliyorum ama mama daha tok tutuyor... Üç saatten önce besleme besledikçe gazı olur...
Mutlaka çıkartıyorum yoksa uykusu yarım kalıyor
bizim de öyle. palet bitince 3 noya geçeriz diyoruz3 numara beze başlayan varmı? Son 50 adetimiz kaldı 3 mü alsam 2 mi karar veremiyorum...
sanmam. çünkü bebeklerin hapşırması normalmiş. benimki 4 kere bile hapşırıyor. bendeki kitapta normal diyorKızlar bebeğim günde en az 2 kere hapsuruyor. Usutmusmudurki? ?
2 günde bir yaptırıyorduk. ama artık her gün yaptırmaya çalışıyoruzKizlar bebisinizin banyosunu hangi aralıklarla yapiyorsunuz
bebekle gidersen zor olur. ayrıca oradaki boya kokuları ona zarar verebilir. benim de boyatmam lazım ama emzirirken boyatmasam mı diyorum. bu konuyu doktoruna soran var mıBebekle kuaföre giden var mı,saçımı boyatmam lazım,2saat sürer hemen hemen,bana Bi akıl verin kızlar
Bende saçımı boyatmak istiyorum ama süte geçer diye korkuyorum sen sordun mu doktoruna ?Bebekle kuaföre giden var mı,saçımı boyatmam lazım,2saat sürer hemen hemen,bana Bi akıl verin kızlar
Ben gün aşırı yaptırıyorumKizlar bebisinizin banyosunu hangi aralıklarla yapiyorsunuz
ben de aynı durumdayım. ıkınırken acısını dindirmek stresini atmak için beni emiyo. zorluyo zorluyo dayanılmaz olunca bağırıp dudakları uzatıyor :) bazen emziğe alıştırmadığıma pişman oluyorum. sanki emmediği için stresli gibi geliyor. vermeyi denedim ama yüzünü buruşturuyor.kızlar sanırım kızımın ıkınmasına çözüm buldum. her gün 1 saat ıkınıyor. bu sefer biraz bekledim. masaj yaptım. dayanamadım. dedim bir emzireyim. inanın emerken ve sonrasında ıkınma kesildi. sanırım meme stresini azalttı kuzumun. rahatladı.
Denedim Kıyameti kopardı :)Anneler bebeginiz cok huysuzlandiginda kucaginiza alin gobegini gobeginize dayayin bir elinizle poposunu digeriyle belini tutun,dizlerinizi kirin 5 10 kez.benimki boyle yapinca sakinlesiyor bide agizdan gazini cikariyor.bide uykuya geciyor.sonra yatagina koyuyorum