2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

3 numara beze başlayan varmı? Son 50 adetimiz kaldı 3 mü alsam 2 mi karar veremiyorum...

Kızlar bebekleriniz nasıl uyuyor ? Uyutuyorsunuz ?????
Memede uyuyor ama gaz çıkarınca uyanıyor göğsümde uyuyor ninni söylüyorum pışpışlıyorum ... Öyle bırakıyımdamuyusun gibi bir durum yok
Kizlar nolur yardim edin bebegim dunden beri memeyi tutmak istemiyor memeyi agzina verince atese dusmus gibi bagiriyor napcam bilmiyorum sutte var Basina boyle bir sey gelmis olan var mi napcam ben simdi
Mutlaka sağ ve öyle ver yoksa çok ağrır

Doktoru emme sıklığını iki saatten 2,5 -3 saate çıkar dedi... Yoksa ne gaz biter nede uykuları düzene girer...
Emdiği için en fazla 2,5 saat oyalayabiliyorum ama mama daha tok tutuyor... Üç saatten önce besleme besledikçe gazı olur...
her emzirmeden sonra agzindan gaz cikarmasi icin ugrasiyormusunuz?ben hep ugrasiyorum yoksa kusuyor emdikleri ni yada uyumuyor kivranip duruyor
Mutlaka çıkartıyorum yoksa uykusu yarım kalıyor

Kızlar gögsümde tıkanıklık sonrası sütüm azaldı ne önerirsinizz
‪tıkandığını nasıl anlıyorsun? Bende de sanki öyle bir şey var gibi. Bir göğsümde süt azaldı sanki. Toplanma belirtilerini yazabilir misin canım? Ben emzirmenin çoğalttığını biliyorum

dinlettiğin sesin linkini yollar mısın?
bunu dinleyince önce bi sessizleşiyo şaşırıyor gibi tuhaf tuhaf bakıyo sonra uyumaya başlıyo. davlumbaz sesi de aynı etkiyi gösteriyor sanırım ama bu daha etkili gibi. ben yemek yaparken yanıma almıştım davlumbazın sesinde sessiz sakin bakıyodu. ben de seveyim dedim konuşmaya başladım irkildi etrafına bakmaya başladı. sanki anne karnındaki bebek gibi davranıyordu.

ama bazen gaz çıkarmıyor hemen. 10-15 dk sonra çıkarıyor. ya da ağlıyor gaz çıkarırken. memeye devam etmek istyor çünkü

Bebekle kuaföre giden var mı,saçımı boyatmam lazım,2saat sürer hemen hemen,bana Bi akıl verin kızlar
bebekle gidersen zor olur. ayrıca oradaki boya kokuları ona zarar verebilir. benim de boyatmam lazım ama emzirirken boyatmasam mı diyorum. bu konuyu doktoruna soran var mı

kızlar sanırım kızımın ıkınmasına çözüm buldum. her gün 1 saat ıkınıyor. bu sefer biraz bekledim. masaj yaptım. dayanamadım. dedim bir emzireyim. inanın emerken ve sonrasında ıkınma kesildi. sanırım meme stresini azalttı kuzumun. rahatladı.

ben de aynı durumdayım. ıkınırken acısını dindirmek stresini atmak için beni emiyo. zorluyo zorluyo dayanılmaz olunca bağırıp dudakları uzatıyor :) bazen emziğe alıştırmadığıma pişman oluyorum. sanki emmediği için stresli gibi geliyor. vermeyi denedim ama yüzünü buruşturuyor.

ben de bebeğimi gün aşırı banyo yaptırıyorum ve kısa kol çıtçıtlı badi çorap ve bir takım kıyafet giydiriyodum fakat sümüklü kaka falan yapınca çevremdekiler üşütüyosun çocuğu ince giydiriyosun falan dediler ben 2 kat giydirmeye başına şapka takmaya başladım. evden çıkmaya korkar oldum. siz nasıl giydiriyosunuz. 2 aylık olmasına 10 gün var benimkinin

Denedim Kıyameti kopardı :)

Merhaba arkadaşlar ben de mart annesiydim. İkiz gebelikti ve Aralık ayının başında erken doğum tehlikesiyle Zeynep Kamil hastanesinde yattım tam 1 ay yogun bakım bölümünde nstlerle kan almalarla zamanım gectı. Bebeklerim gayet iyiydi ancak benım kolestaz, gebelik şekeri ve afedersiniz açılma olmuştu. Bir de orada öğrendiğim safra kesesinde taş çıktı. Ömrümün sonuna kadar orada kalacağım zannettim. Hergün doktorların gözünün içine bakıyordum bugün taburcu derler diye Hastaneye yattıgımda 26 haftalıktık ilaclarla ve sureklı yatısla dogumumu durdurdular 32 haftalık olunca taburcu ettıler sonunda bu ıskenceyı bırakalım sekerını düşürdük kolestaz da iyi seviyede açılma hala var ama ilerleme yok diye 1 hafta evde kaldım ve 34 haftalıkken dogum başladı. Ocak 18'de normal dogumla 5 dk arayla bebeklerım dunyaya geldı butun kontrollerı yapıldı sadece bıraz kucukler dıye küveze alındılar. bırısı 1960 dıgerı 1890 dogmustu. Buyuk olan ara yogun bakımda küçük olan yogun bakımda kaldı. İlk gun hersey yolundaydı ancak 2. gun küçük bebegımın kalbınden vucuda gıden ana damarda tıkaıklık oldugu soylendı amelıyat edılecektı enfeksıyon cıktı edemedıler daha sonra ne olursa olsun yapmamız gerekıyor denıldı bu seferde tansıyonunu yukseltemedıler ve bebegımı 3 gun sonra tam da nüfus cuzdanlarını cıkarttıgımız gün kaybettik Rabbım kımsenın basına vermesın suan bu yazıyı cok zor yazıyorum ama paylasmak ıstedım sızınle. Diğer bebegım 24 gun küvezde kaldı şimdi evdeyız 60 gunluk olması gerekırken 109 gunluk. Rabbime hamdolsun kusmasından baska derdımız kalmadı. Sizin bebekleriniz nasıllar. Kaç kilo ve boyları kac benımkı daha yenıdogan konuma geldı 4250 ve 51 cm olabıldık. (diğer konuya yazmıştım gören olmamış, gelişimlerini merak ediyorum mart bebeklerinin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…