2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Biz de bugün 52 gün olduk hala içşne uzun kol çıtçıtlı body altına bir pijama ve Üstüne takım .. Pijamalar AYAKLI ise Çorap giydirmeyi bıraktım .. Hava serin olursa bazen yelek giydiriyorum fakat yelekleri boynunu alarji yaptı sanırım battaniyeye sarıyorum bazen öyle ..

ben de tam bu soruyu soracaktım. benimki ya memede, ya emzikle ya da anneannesinin kucağında ninni ile uyuyor

Emzik ben alıştıramadım nasıl emzik kullanıyorsun marka ve Şekli nasıl ??? şimdi beni emerek uyuyor bende yatakta emzirererek uyutuyorum ilk zamanlar hep omuzda uyuyordu şimdi beni emerek ama böyle de gaz olur diye aslında çok istemiyorum ama illa şimdi öyle istiyor ..

Kaçta uyudu Kızın ? Benimki 1.30 U bulmadan uyumuyor .. 11 gibi uykusu gelmiş gibi uyutkmaya çalışıyorum ama nafile bazen de 12 buçukta uyuveriyırdu..

Yok canım emziğe alışmadı beni emercek uyumaya alıştı ..

Memede uyuyor ama gaz çıkarınca uyanıyor göğsümde uyuyor ninni söylüyorum pışpışlıyorum ... Öyle bırakıyımdamuyusun gibi bir durum yok

Mutlaka sağ ve öyle ver yoksa çok ağrır
Kucağında mı emziriyorsan yatarak mı ?

Davlumbazı ilk Günlerden beri dinletiyırum seviyor ama nette açınca dinlemiyor benim ki ya .. Illa canlı olacak ses ..

Rabbim bu bebeğine sana bağışlasın inşallah ... maşallah kuzun güzel kilo almış
Kucağında mı emziriyorsan yatarak mı ?
kucağımda emziriyorum sabaha karşı bazen gücüm olmaz ise yatarak emziriyorum.
Kızlar naıl emzik kullanıyorsunuz ?? Anne memesine en yakın hangisi ?

Ne aldıysam almıyor emziği çiko aldım nuk aldım silikon damaklı aldım kauçuk damaklı aldım , yok hiçbir şekilde tutmadı benim oğlan..

Kendi kendine buldun işte rahatlatma yöntemini.. maşallah kuzuna

Canim kakasi sumuksu oluyodu demissin kalin giydirince gectimi. Cunku benimkide simdi sumuksu yapiyo ve bende ayni senin giydirdigin gibi giydiriyorum acaba usuttugu icin mi. Eger kalin giydirince duzeldiyse bende giydireyim

Doktorumuz cildimiz kuru diye losyon verdi.. az evvel soydum komple önce poposunu yıkadım ( aşılardan dolayı yıkayamıyorum ) sonra bir güzel masaj yaptım ... çok hoşuna gitti sıpamın :) havalar ısındı artık hergün yapmaya çalışırım masajı

Canim kakasi sumuksu oluyodu demissin kalin giydirince gectimi. Cunku benimkide simdi sumuksu yapiyo ve bende ayni senin giydirdigin gibi giydiriyorum acaba usuttugu icin mi. Eger kalin giydirince duzeldiyse bende giydireyim
hiç alakası olduğunu sanmıyorum.. Doktora bir sorsanız ya varmı aslı?

Bende uzun çıtçıtlı çorap üstüne penye takım giydiriyorum

hiç alakası olduğunu sanmıyorum.. Doktora bir sorsanız ya varmı aslı?

Bende uzun çıtçıtlı çorap üstüne penye takım giydiriyorum
Yaa bende bilemedim bu kaka olayini cok taktim kafaya sumuksu yapiyo 1 haftadir. Gaita tahlili yaoildi bisey cikmadi damla ve surup verdi doktor biseyde demedi. Neden oluyo boyle diye dusunuyorum.

Kaçta uyudu Kızın ? Benimki 1.30 U bulmadan uyumuyor .. 11 gibi uykusu gelmiş gibi uyutkmaya çalışıyorum ama nafile bazen de 12 buçukta uyuveriyırdu..

Gece 2:30 gibi uyudu bizimkide. Aslında 11 gibi uykusu geliyo ama uyutamiyorum. Bide gece biz egzersiz yaptık gazımiz çıkınca rahatladik ondan sonra uyudu..

Haaa bide kizlar ben ogluma internetten anne karnindaki sesleri buldum 10 dklik bisey uykuya dalarken sorun yasiyodu bunla daha rahat etti veya huzursuz olunca dinletiyorum sakinlesiyo biraz. Tavsiye ederim

Haaa bide kizlar ben ogluma internetten anne karnindaki sesleri buldum 10 dklik bisey uykuya dalarken sorun yasiyodu bunla daha rahat etti veya huzursuz olunca dinletiyorum sakinlesiyo biraz. Tavsiye ederim

evet bizde ise yaramıştı. Su an ihtiyaç duymuyoruz çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…