2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Herkese merhabalar nasilsiniz? Ben hala lohusa gibiyim maalesef :KK43: bulunduğum yerde dışarı çıkıcak hiç bir yer yok burda k.v disinda kizimda Son 10 gündür kucak ta sürekli yoksa ağlıyor bunaldım galiba :KK43: sadece kızım gülünce mutluyum çok şükür; )

Merhaba canim, bende senin gibi bunalimdayim ama hava sicak oldugu surece disariya cikiyorum ve benimde burda kimsem yok. Cok sukurki bu hafta memlekete gidiyorum biraz ailemin yaninda kalacam. Zaten o gulucukleri olmazsa nasil bas edilir dimi :KK45:

Selam anneler,
2.ay kontrolüne giden, aşılarını yaptıran var mı? Bazı hastaneler yapmıyor galiba, sağlık ocağına yönlendirdi bizim gittiğimiz hastane. Bir de aşılar aynı gün yapılıyormuş. Verem aşısından sonra 3 gün banyo yaptıramıyormuşuz. Tek doz açıldıktan sonra yarım saat aralıklarla birkaç bebeğe uygulandığından randevu saatinde gitmek gerekiyormuş. Hastanemiz ve sağlık ocağından aldım bu bilgileri.

Merhaba canim, bende senin gibi bunalimdayim ama hava sicak oldugu surece disariya cikiyorum ve benimde burda kimsem yok. Cok sukurki bu hafta memlekete gidiyorum biraz ailemin yaninda kalacam. Zaten o gulucukleri olmazsa nasil bas edilir dimi :KK45:
Canım benimde kimsem yok ama burda çıkıcak ta bir yer yok :KK43: bende haftaya annemler é gidicem 20 gün kadar kalıcam hergün çıkmayı düşünüyorum; )

Selam anneler,
2.ay kontrolüne giden, aşılarını yaptıran var mı? Bazı hastaneler yapmıyor galiba, sağlık ocağına yönlendirdi bizim gittiğimiz hastane. Bir de aşılar aynı gün yapılıyormuş. Verem aşısından sonra 3 gün banyo yaptıramıyormuşuz. Tek doz açıldıktan sonra yarım saat aralıklarla birkaç bebeğe uygulandığından randevu saatinde gitmek gerekiyormuş. Hastanemiz ve sağlık ocağından aldım bu bilgileri.
Aşıları sağlık ocağında yapıyorlar bende sormuştum hastanede yapmadılar.

Alıştıramamamın sebebi de biraz eşim o emzik vermek istemedi her vermek istediğimde alma kızım alma kızım gibi replikler sonra öğülceyince işte almak istemiyor verme vs vs .. Destek olan yoktu haliyle bende yapamadım ,, kv bebek Bakım konusunda bana hıc faydası yok zaten ..

Iste napcan bundan sonra da biraz zor alisir heralde ama sen yine de dene. Allah razi olsun bazen iyidir k.v ama Değişik bi insan hersryime karışır. Bu arada senin kızın mmı vardı oglunmu ?[/QUOTE]
Kızım, yaren'imiz var :)

[/QUOTE]
Kızım, yaren'imiz var :)[/QUOTE]

Allah saglikli sıhhatli uzun ömür versin inşallah. Bizde bi ara düşündük yareni beyza koyduk. Çokta yakıştı kızıma :emir_bebek:

Selam anneler,

Ben perşembe günü yaptırdım 2.ay aşılarını 2 bacak bir sol kol 3 tane. Verem aşısından 3 gün sonra yukadık ve 3 gün dışarı çıkarmadım ben oğlumu. Zaten vücuda mikrop veriyorlar birde dışarıdan mikrop almasın diue çıkarmadım.

yarın 2 aylık kontrolümüz var..önce sağlık ocağına aşıya sonra doktora.. Bugün yıkadık oğluşu... Bende doğum sonrası ilk kontrolümü olucam dındırı dındın :KK17:

Evet ısındı ama ben üşürse diye korkuyorum bide arabaya yatabiliyo mu bebeğin yani oturmadan sığıyomu?

evet tatlım yatıyor... puset ve oto koltuğu minderin var.. gayet konforlu... üzerine rüzgar olursa diye yağmurluğunuda açıyor..

Hem ben hava alıyorum hem bebek.. sabrım genişliyo :KK66:

Canım benimde kimsem yok ama burda çıkıcak ta bir yer yok :KK43: bende haftaya annemler é gidicem 20 gün kadar kalıcam hergün çıkmayı düşünüyorum; )

Ayni bende 20 gun kalacam hava soguk olsa bile cocugu birakip tek cikarim bir iki saat, insanin hava almaya ihtiyaci oluyo

Kızlar bbebeğimize kavanoz maması vermesek olurmu? Yani kendimiz yapsak pek güvenmiyorum da onlara. ..
Canım ben önceki cocuklarıma kavanoz maması olarak sadece öeyva pürelerini verdim yemeginide hep kendim yaptım istedigin sebzelerden et de katanilirsin haşla bir damla yag cok cok Az tuz ile blendır dan gecir kavanozlarla buzdolabında sakla cok daha besleyici oluyor bence

Arkadaslar bence bebeklerinizi hava soguk diyr dısarı cıkarmamazlık yapmayın bünyeleri ona da alışsın yoksa cabuk hasta olurlar helede benım gibi soguk bir memlekette isenız

yarın 2 aylık kontrolümüz var..önce sağlık ocağına aşıya sonra doktora.. Bugün yıkadık oğluşu... Bende doğum sonrası ilk kontrolümü olucam dındırı dındın :KK17:
Asidan Sonra mi gitmek mantıklı dra acaba? Huysuz olmaz mi ki. Ben once dr sonra asi gibi düşünmüştüm. Senin gibi mi yapsam bu ikinci ay asilari geriyor beni. Kusmalara cozum buldun mu. Ben bulamadım. Sut alerjisi falan olabilir mi ki

Ben de daha gidemedim kendim için kontrole lohusa sonrası.
Aşılar için sağlık ocağı aradı mı peki randevu için, yoksa direk mi gideceksiniz?

Asidan Sonra mi gitmek mantıklı dra acaba? Huysuz olmaz mi ki. Ben once dr sonra asi gibi düşünmüştüm. Senin gibi mi yapsam bu ikinci ay asilari geriyor beni. Kusmalara cozum buldun mu. Ben bulamadım. Sut alerjisi falan olabilir mi ki
Inşallah rahat atlatırız aşı dönemlerini.
Bizimki de pek kusmazdı ama bugün emdikten sonra bikaç kez kustu. Süt şeklinde veya lor gibi. Sanırım doyup doymadığını anlayamıyor, fazlasını çıkarıyor.

X