TeşekkürlerCanım sana TSH için en önemli ipucu bebeğin gelişimini kontrol et. Bebeğin aylık boy ve baş çevresi gelişim tablosuyla kendi bebeğini karşılaştır özellikle boy uzaması ve baş çevresi. Eğer bu yönden gayet iyi gelişiyosa için rahat olsun bebeğin TSH düzeliyo. Buarada ibrahim saraçoğlunun dereotu kürünü uygula hatta günde 1 deste dereotunu 3 öğüne böl. sütünle dereotu etkisi bebeğine geçecek. Unutma dereotu kürü TSH içİn Allahın bir mucizesi. Bu arada dereotu bol sütte yapıyo. İlk 6 ay ayda bir mutlaka ölçüm yaptır TSH ve serbestT4. Değerler düzelecek inş
Inşallah bu aydınlatıcı bilgiler icin cok teşekkür ederim dikkat edecegim umarim bebiş atlatır duyarlıliligin için ayrica teşekkürler yaCanım sana TSH için en önemli ipucu bebeğin gelişimini kontrol et. Bebeğin aylık boy ve baş çevresi gelişim tablosuyla kendi bebeğini karşılaştır özellikle boy uzaması ve baş çevresi. Eğer bu yönden gayet iyi gelişiyosa için rahat olsun bebeğin TSH düzeliyo. Buarada ibrahim saraçoğlunun dereotu kürünü uygula hatta günde 1 deste dereotunu 3 öğüne böl. sütünle dereotu etkisi bebeğine geçecek. Unutma dereotu kürü TSH içİn Allahın bir mucizesi. Bu arada dereotu bol sütte yapıyo. İlk 6 ay ayda bir mutlaka ölçüm yaptır TSH ve serbestT4. Değerler düzelecek inş
Kızlar bebişi 3kişi anca yıkıyoruz çok hareketli file kullanan varmı rahat olıyırmu
Bizimki yaklaşık 1 saatte bir uyanıyor.banyo yaptırıp uyuttuğumda 2 saat uyuyor.kaldırıp emzirmiyorum.acıkınca kalkıyor ztnKizlar geceleri bebisleri emzirmek icin uyandiriyor musunuz yoksa kendiliginden uyanmasini mi bekliyorsunuz?
1.ay kontrolümüzde boyu 4cm uzadı, kilosu 1025gr, baş çevresi de 2cm arttı. Bizimki boya gidiyor galiba. Maşallah 3-6 ay için olan tutumlar anca denk geliyor. Sadece anne sütüyle besliyorum bebeğimi. Sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil.Kızlar bebeklerimizin hepsi 1. Ayını doldurdu yavaş yavaş 2. Ayını doldurmaya başlıyacaklar. Doğumdan sonraki ilk 1 aylık kontrolde boy- kilo ve baş çevresi ne kadar arttı bunu yazabilirmiyiz genel anlamda bi fikrimiz olur.
Benim kızım 4 cm boy 800 gr kilo 2 cm baş çevresi arttı. Sizinkiler nekadar
Bakalım bu gece nasıl geçecek.. İnşsllah bol rahat uykulu geçer
Kızlar bebişi 3kişi anca yıkıyoruz çok hareketli file kullanan varmı rahat olıyırmu
2 ay sir3ttim vermedim ama ne uyku kaldi ne de huzur bebehim surekli agliyosu uykuya dalamiyodu en uzun uykusu 20 dk ydi 1 haftadir veriyorum daha rahat uyuyo uykuya kolay daliyo. Erci bide nurse harves e basladik onunsa etkisi olabilir.
Bakalım bu gece nasıl geçecek.. İnşsllah bol rahat uykulu geçer
Evet bende etkisi oldu. Sütüm azdı mama veriyordum sonra çoğaldı. YaşAdığın stres azalıyor, daha fazla dinleyebiliyorsun, bir de su içersen fazlalaşıyor. bir de kendini üzme hiç. Ben de çok takıyordum ama gerek yokmuş bir şekilde büyüyor.Merhaba ben nisan annesiyim bugün kızım 18 günlük oldu ve sadece geceleri bir kez mama veriyorum ama onada üzülüyorum acaba ilerleyen günlerde çoğalıuormu süt kırkımız çıkana kadar belki düzelir diye umuyorum sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim...
Kızlar ben 2.5 aydır emziriyorum. Başta Göğüs ucu yaralarım oldu hala da devam ediyor tam iyileşmedi. Şimdi de çocuğu emzirdikten sonra göğsüm sırtım çok ağrıyor. Geceleri nasıl yatsam Ağrı yapıyor. Sizde de var mı bu durum merak ediyorum. Ben çok zorlanıyorum artık.
Sende haklisin yani emzigi bend3 xok istemiyodum ama mecbur kaldim artik. Ama en azindan sadece uyurken veriyorum.nurse gazli ve kolik bebekler icin rezene ve kimyon yagindan yapilmis bitkisel bir surup doktorumuz onersi gunde 2 cay kasigi veriyorum gaz problemimiz cozuldu. Benim bebegim gercekten cok gazliydi doktorda15 dk kaldik resmen halimize ve bebege acidi doktor. 1 haftadir kullaniyorum benehim daha rahat.Evet uykuya dalması kolay oluyo ama emzige alismasinida istemiyorum bi yandan o zaman sürekli ağzında bişey olsun istiyo bide ben uyusun diye zorlamıyorum artik rahat bırakınca bide uyumadan kolaylaştırınca kendisi daliveriyo uykuya.
Nurse harves mama mı ?
Canim ben ilk zamanlar uyandiriyodum simdi 2 ayimizi bitirdik. Doktor uyandirma birak kendisi kalkinca emzir dedi. Bazen 4_5 saat araliksiz uyuyo ac kaldi diye uzuluyorum altini acinca uyaniyo emziriyorum. Yani 4 saatibgecince kaldiriyorum yoksa birakiyorum.Kizlar geceleri bebisleri emzirmek icin uyandiriyor musunuz yoksa kendiliginden uyanmasini mi bekliyorsunuz?
Biz yine gece saati 3.50 yaptık ancak uyudu .. Bu saatlerde uyuyunca biz de mahvaluyoruz.. Ellerini kondurmuyor hiç bi şekilde çıkartana kadar ıkınıyor ... Beşiğe gece koydum salladım alıştı sandım ama sabah yine uyumadı beşiğinde sallayarak .. Kucakta uyudu.. Beşiğe nasıl alıştıracam ben yaInşallah canım benim bizimki uyuyo elleriyle kendini uyandırıyo bende donunun içine soktum ellerini bi yandan sallıyom bi yandan yüksek sesle pıs pıs tabi odada karanlık vee uyudu
Yok canım ya geceledik yine ..Bi degisiklik varmı canım ?
Ilk haftalarda 1 saatte bir alarm kuruyordum ve uykusunda emziriyorum. Sonraları kendiliğinden acıkmasını beklemeye başladım. Zaten genelde 1-2 saatte bir acıkıyor. Gece uykusu için ilk yatırdığımda 3 saati buluyor bazen acıkması, devamında 1-2 saati buluyo . Açlık belirtisi yalanma, yutkunma, ellerini emme ve ağlama. Ağlamasına fırsat vermiyorum çoğu zaman ama bazen derinleşiyor uykum sanırım, o zaman ağladığını anca duyup kalkabiliyorum. Bi yerde okumuştum max 5 saate kadar kesintisiz uyuyabilirmiş bebekler aç olsa da.Kizlar geceleri bebisleri emzirmek icin uyandiriyor musunuz yoksa kendiliginden uyanmasini mi bekliyorsunuz?
Ay çok güldüm.bizimki o kadar güçlü ki donunun içine koysam kesin çıkarır ellerini.emzirmek için kucağıma aldğmda heyecandan nefes nefese kalıyor elini kolunu sallıyor.kaç kez tokatını yedim yüzümü yırttı bikezdeInşallah canım benim bizimki uyuyo elleriyle kendini uyandırıyo bende donunun içine soktum ellerini bi yandan sallıyom bi yandan yüksek sesle pıs pıs tabi odada karanlık vee uyudu