- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
Bizm de 3 buck kilo dogdu bugn asimzi oldk tartldk 4400 gr olmusz ama kifylrle beraber17 subatta dogduk 2750 dogmustu 2400 e dustu suan 3 kilo insallah bol bol kilo almistir canim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizm de 3 buck kilo dogdu bugn asimzi oldk tartldk 4400 gr olmusz ama kifylrle beraber17 subatta dogduk 2750 dogmustu 2400 e dustu suan 3 kilo insallah bol bol kilo almistir canim :)
Hosgeldn bn de cekirge artk unuttu burayi diodumSelam ben yeni gördüm
Bakmıyorum ki tek topikten başka yere
Napıyosunuz bensiz
Doyur, gaz çıkar, alt aç dimi
Kısır döngü gibi adeta
Evde durmak beni baydı
Havalar güzelleşse İkra da biraz büyüse bu durum düzelir dimi
Kilo alımı kötü mü mamaya başladın günde 2 kez versen bile önce emzir sonra ver steel tea var nurse her diye markanın çok işe yarıyor yada maltana artacaktır sütun mamayi yavaş yavaş azalt
Ayaklarıöok fena şişti benim iki bilek oldu resmen nasul geçicek bilmiyormbenim sanki hamilelikten daha fazla sisti su topladi heryerim yavas yavas gidiyor diyorlar ama hep böyle kalacam gibi korkuyorum
Canım sut işi yemek içmekten cok genetık ve psikolojı ile alakalı, olayları akışına bırak o mevzuyu hıc duşunme sen sutun artacaktır. Hem ne olmuş mama verdıysen zehır degıl ya.Once emzirip sonra mama veriyorum icmedigim bisey kalmadi olmayinca olmuyor canim
Su canım tek caresı suAyaklarıöok fena şişti benim iki bilek oldu resmen nasul geçicek bilmiyorm
nım gaza care yok yuruyene kadar sız bıde ek gıdaya başlayınca gorun yarım saate bır kalkacaklarHerkese iyi geceler. Sıkıntılar herkeste aynı sanırım. Benimde bugün oğlum çok sancılıydı bütüngün uyumadı ağladı. Resmen pestilim çıktı. Şu bilim adamları onu bunu bulacaklarına bebeklerdeki gaza çare bulsalar ya ne süper olur
Sağol fatma wc ye oturmak iyi geldi Ve sonuç evdeyim.uyuduM uyandım inanılmaz ağrı oldu.kimyon cayi ve biraz yürüyüş iyi geldi .bol bol yürü wc ye otur
Kuru tut cnm göğüs uçlarını kalanlar var alabilirsin ben 5. Gün müydü neydi yan yatmaya başladım düz yatmak zorSağol fatma wc ye oturmak iyi geldi Ve sonuç evdeyim.uyuduM uyandım inanılmaz ağrı oldu.kimyon cayi ve biraz yürüyüş iyi geldi .
sezeryan olanlar sürekli sırt üstü mu yatiyosunuz yan yatılır mi.bebek doğru ememedigi için göğüs uçlarım acıyor lansinoh sürdum zeytin yağı ve Dr un verdigi gamasten jel adı galiba onu sürDüm birisi iyi gibi başka ne yapabiliriz .
Bu arada fatmaipek 3100 gr Göktuğ ve 50cm 18 mart 2015 listeye eklersen sevinirim.
Inşallah cnm düzelecek biraz büyüyüp gülücük atsalar yeticek
Şişkinlik vardı da önemsememiştim geçer sandımÇekirge dikişlerin ne zaman iyileşti sanırım biraz sıkıntın da olmuştu dikişlerinde . tam olarak ne olmuştu ? Ne kadar süre sonra normale döndün ?
maşallah İkraya 1. ay kontrolünde kaç gr almıştı canım seninki yada ortalama ne kadar alması lazım kızlar biliyomusunuz? önemli olan sağlıklı olması tabi de herşeyi burdan öğreniyoruz aklıma gelmişken sorayım dedim :)
Hosgeldn bn de cekirge artk unuttu burayi diodum
Çay kaşıyla bile olsa verKızlar sütüm yeni gelmeye başladı dün gece. Sabaha kadar hep meme başındaydık. Meme ucu küçk almada da zorluk yaşıyoruz. Annem de stres yapıo memeyi alırken ağlayınca bi de o gerio beni.
Neysee diceğim öğleden beri iyi uyuyor 3 saati buluyor hep biz uyandırıyoruz. Yetio mudur ki süt
Kızlar sütüm yeni gelmeye başladı dün gece. Sabaha kadar hep meme başındaydık. Meme ucu küçk almada da zorluk yaşıyoruz. Annem de stres yapıo memeyi alırken ağlayınca bi de o gerio beni.
Neysee diceğim öğleden beri iyi uyuyor 3 saati buluyor hep biz uyandırıyoruz. Yetio mudur ki süt
Aynen kac gün oldu canım dogum yapalı seninAyaklarıöok fena şişti benim iki bilek oldu resmen nasul geçicek bilmiyorm
Yan yatmayı denemiştim canım 2. Gün canım cok yandı iyi gelmedi bana. Bu arada 10 günlük olduk bandta cıktı, güzel kaynamış dedi ebeSağol fatma wc ye oturmak iyi geldi Ve sonuç evdeyim.uyuduM uyandım inanılmaz ağrı oldu.kimyon cayi ve biraz yürüyüş iyi geldi .
sezeryan olanlar sürekli sırt üstü mu yatiyosunuz yan yatılır mi.bebek doğru ememedigi için göğüs uçlarım acıyor lansinoh sürdum zeytin yağı ve Dr un verdigi gamasten jel adı galiba onu sürDüm birisi iyi gibi başka ne yapabiliriz .
Bu arada fatmaipek 3100 gr Göktuğ ve 50cm 18 mart 2015 listeye eklersen sevinirim.
Evet saka maka bi aylik oldk bz deUykusuz bi geceden gunaydin kizlar
Hamileyken gunler hic gecmiyordu simdi baktimda 20 gunu bitirmisiz bile