• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günde 10-12 bardak su içmek gerekiyormuş

ben acccayip şişiyorum kızlar o kadar suyu içince :19:

normalde de çok su içerim ama niye böyle olduysa

çok sık aralıklarla mı içiyorum neeeeeeeee :1:

23 yaşındayım bugün evlilik yıl dönümüm 4 yılı bitirdik :) psikolojik danışmanlık ve rehber öğretmenim 2011 doğumlu bi kızım var :) beklenen doğum tarihi kesin olmamakla beraber Mart 11 :)

Anaaam ne ara okudun evlendin cocuk sahibi oldun :) ben epey gec kalmisim :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Anaaam ne ara okudun evlendin cocuk sahibi oldun :) ben epey gec kalmisim :)

Üniversite ye başladığım yıl evlendim 2. Sınıfta hamile kaldım 3 de doğum yaptım sonra elhamdulillah hemen atandım 2 yılı bitirdim is hayatında 😊😊 acelem vardı sanki ama nasip işte 😊

Merhaba arkadaşlar ben de 2015 mart annesi olacam kısmetse 30 yaşındayım.6 yıllık evliyim,bir buçuk yaşında bir kızım var.inşallah evlatlarımıza sağlıkla kavuşuruz.SAT 8 haziran.beklenen doğumumuz 15 mart

Merhaba arkadaşlar ben de 2015 mart annesi olacam kısmetse 30 yaşındayım.6 yıllık evliyim,bir buçuk yaşında bir kızım var.inşallah evlatlarımıza sağlıkla kavuşuruz.SAT 8 haziran.beklenen doğumumuz 15 mart

Hayırlı olsun benim de sat 8 haziran ve doktor keseyi görmeden kaç haftalık nedir ne değildir bi şey söylemedi :)
Nasipse ben de 2015 mart annesi olucam.27 yaşındayım.İlk bebeğimiz,heyecan ve endişe had safhada :)
İnşallah sağ salim kucaklarımıza da almak nasip olur hayırlısıyla...

günde 10-12 bardak su içmek gerekiyormuş

ben acccayip şişiyorum kızlar o kadar suyu içince :19:

normalde de çok su içerim ama niye böyle olduysa

çok sık aralıklarla mı içiyorum neeeeeeeee :1:

Sürekli lavaboya gidiyorum pek su içmezdim çok zorlanıyorm unutmamaya çalışıyorum suyu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Unutmusum istanbul da yaşıyorum :) oruç tutan var mı aranızda Dr tutma dedi 2 gündür yiyorum ama bi yanım çok küçük tut diyor ne yapsam bilemedim. :)

Bu oruc mevzusu benide endiselendiriyor bir yandan ama doktorada soramiyorum kendimr gore bayramdan sonra gidecegim cunku insallah.
Yani soyle dusunuyorum yanlis mi bilemiyorum?
Bi siknti olsa vs. Ben boyle dayanabilir miydim oruca genede? Yoksa Allah korusun farketmem mi onu?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Hayırlı olsun benim de sat 8 haziran ve doktor keseyi görmeden kaç haftalık nedir ne değildir bi şey söylemedi :)
Nasipse ben de 2015 mart annesi olucam.27 yaşındayım.İlk bebeğimiz,heyecan ve endişe had safhada :)

Hayirli olsunn:)
Hosgeldinn:)

Bu oruc mevzusu benide endiselendiriyor bir yandan ama doktorada soramiyorum kendimr gore bayramdan sonra gidecegim cunku insallah.
Yani soyle dusunuyorum yanlis mi bilemiyorum?
Bi siknti olsa vs. Ben boyle dayanabilir miydim oruca genede? Yoksa Allah korusun farketmem mi onu?

Yönlendirme yapmak istemem ama doktor bana amniyosentez sıvısı ve plesenta için suya çok ihtiyacın var dedi 3 lt iç bi anda değil ama dedi dolayısıyla ben Rabbim izin vermiş kullanma taraftarı oldum ama diğer kızım da Şubat doğumlu onda da ramazan a denk geldim tuttum birsey olmadı oda var 17 saat uzun geliyor ve ilk 3 ay çok önemli dedi o yüzden 2 gündür yiyorum

Yönlendirme yapmak istemem ama doktor bana amniyosentez sıvısı ve plesenta için suya çok ihtiyacın var dedi 3 lt iç bi anda değil ama dedi dolayısıyla ben Rabbim izin vermiş kullanma taraftarı oldum ama diğer kızım da Şubat doğumlu onda da ramazan a denk geldim tuttum birsey olmadı oda var 17 saat uzun geliyor ve ilk 3 ay çok önemli dedi o yüzden 2 gündür yiyorum

Anladim sagolun.
Peki ben rahatlikla o 3 lt yi iftar sahur arasi aliyorum. Boyle bir faudasi olur mu?

Üniversite ye başladığım yıl evlendim 2. Sınıfta hamile kaldım 3 de doğum yaptım sonra elhamdulillah hemen atandım 2 yılı bitirdim is hayatında 😊😊 acelem vardı sanki ama nasip işte 😊

Masallaahhh :) olsun hayata erken atilmak guzeldir.. Bende ogretmenim ilk yilimda atandim ama iste kocayi gec buldum :)

Gel kader arkadasim geeeell :1: benim doktorda persembe dedi catlicam artik boyle beklenek test gununu beklemekten daha zormus be canim :18::18:

Ayyy cannnimmm benim :1: benim saat 11:00 de yaaa gorelim insallah bakalim doktorumuz ne dicek :) cok heycanli dimii kuzuummm hemen yazarim size burdan ne dedigini :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de kese bugün görünmedi.doktor cumartesi gel dedi.bakalım.inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz foruma

Gecen persembe Adetime 8gun kala bhcg 16 di dun yaptirdim 103 cikti dr u aradim cok iyi 64 olmasi lazimken 103 olmus haftaya carsamba veya persembe gel ultrasonda bakalim dedi :) bizden hbrler boyle canlar

Dr dan uzucu haberlerle geldim kahverengi kirmizi akintim vardi az miktarda yine de gittim rahim altinda yatim ay seklinde kanama varmis progesteron verdi ancak bu cozum degil bebegi kaybedebiliriz dedi tabi atlatip devam da edebilir dedi.sureci bekleyip gorecegiz

Hiç canını sıkma benimde oldu 4 gün hemde kıpkırmızı kahve falan değil progesteron iğnesi oluyorum.bol su iç ve ayaklarını hafif yukarıda kalacak şekilde yat dinlen dualarım seninle

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı
HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta
5 – 50
4 hafta
3 – 426
5 hafta
19 – 7,340
6 hafta
1,080 – 56,500
7 – 12 hafta
7,650 – 288,000
13 – 16 hafta
13,300 – 254,000
17 – 24 hafta
4,060 – 165,400
25 – 40 hafta
3,640 – 117,000
canım değerler çok farklı olabiliyor,önemli olan senin değerin 2 ya da 3 günde bir ikiye katlanması.
ben de şu an 4+4 üm.
değerim dün 443 dü ve bu değerle görünmemesi normal zaten doktor bakmadı bile daha görünmez 1 hafat sonra gel dedi bugün
ama bir bakıyorsun 4+3 de değeri 2000 olan var ve görülüyor kese.
Saol arkadaşım içim rahatladı valla.benim o zaman normal gidiyor. Yarın fakülteye gidicem kan sulandırıcılar için.gitmişken o kadar artar mı ki değerim görmem sanırım burdaki doktor cuma gel dedi ama işten izin vermezler.haftaya 16 sonda giderim olmadı bende.

Beni listeden silebilirsiniz sanirim adet oluyorum :((( iyi dogumlar arkadaslar allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Back
X