2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa kizlar bnm ilk hamileligm yasim 24 bide gurbetteyiz o yüzden merak ettgm sey cok var herseyi size ve dr uma danisablrm. Sorulrmdan skilmazsnz umarm simdiden hepinze teşekkür ederm :) cok guzel bi duygu yaa oyle mutluym ki bide ani oldu hepimzi sasirtti bu bebis saglkla alirz kucagmza insllh :)

inşallah benm de ilk gebeliğim yaşım 22

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bende varimmm :) carsamba gunu testimin sonucu 415 ti iki gun sonra yani dun 942 olmus sat 22 mayis insallah sagliklidir ya cok tedirginim ben

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kızlar bende varimmm :) carsamba gunu testimin sonucu 415 ti iki gun sonra yani dun 942 olmus sat 22 mayis insallah sagliklidir ya cok tedirginim ben

Insllh hepimznki saglklidr cnm hayrli olsun bebislerimz :)

Sağol cnm seninde kızlar belirtilerini z neler

Benim goguslerm sisti ve cok acıyor. Atesim var sanki .,vucut sicaklgm cok yuksek yanıyorm kızlar :) karnmda bi hareketlnme var adet olckmism gbi aci ve ağrı oluyo ara sira. cok uyuyrm ve cok susuyrm simdlk boyle

Ya benim hic bulantim yok agrim yok akintim yok ben kendimde belirti ariyorum :) bu iyi mi kotu mu bilemedim

Ya benim hic bulantim yok agrim yok akintim yok ben kendimde belirti ariyorum :) bu iyi mi kotu mu bilemedim

Bulanti kusma hemn olmaz zaten birkc hafta sonra olur olcksa bile. akinti bnm de cok deg.l bnce bi sorun yok herkesn degisik olurmus zaten stres yapma

ilk sonucun kaçtı- kaçıncı gün embriyosu du- kaçıncı gününde kan verdin

Ilk sonucum 186 3.gün embriyosu 12.gün test yaptım bugün 14.gün

senin dr garantiye almak istemiştim belki kese ve kalp atışını aynı anda görürsün.
bugün yine dr proluton depot igne verdi haftada bir vurulcam bunuda

Bulanti kusma hemn olmaz zaten birkc hafta sonra olur olcksa bile. akinti bnm de cok deg.l bnce bi sorun yok herkesn degisik olurmus zaten stres yapma

Tesekkur ederim canm bilgiler icin hayirlisi olsun hakkimizda

herkesin hamileliği bir olmaz cnm benim kızımda midem 9-10.haftalarda bulanmaya başladı hemen geçti.bakalım bu nasıl olcak

hayırlı olsun cnm tabiki soracağız birbirimize elimizden geldiğince yardımcı olacağız.

haklısın evet inşallah Rabbim sonuna kadar sağlıklı bebek nasip etsin. telefon elimde sonuç bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…