- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Yaa kizlar bnm ilk hamileligm yasim 24 bide gurbetteyiz o yüzden merak ettgm sey cok var herseyi size ve dr uma danisablrm. Sorulrmdan skilmazsnz umarm simdiden hepinze teşekkür ederm :) cok guzel bi duygu yaa oyle mutluym ki bide ani oldu hepimzi sasirtti bu bebis saglkla alirz kucagmza insllh :)
inşallah benm de ilk gebeliğim yaşım 22
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirli olsun cnm :)
Kızlar bende varimmm :) carsamba gunu testimin sonucu 415 ti iki gun sonra yani dun 942 olmus sat 22 mayis insallah sagliklidir ya cok tedirginim ben
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Insllh hepimznki saglklidr cnm hayrli olsun bebislerimz :)
Sağol cnm seninde kızlar belirtilerini z neler
Ya benim hic bulantim yok agrim yok akintim yok ben kendimde belirti ariyorum :) bu iyi mi kotu mu bilemedim
Tesekkurler :) bide bnm sali ucagm var binebilir miyim sizce pazartsi dr a sorucam gerci ama insllh bisey olmz
ilk sonucun kaçtı- kaçıncı gün embriyosu du- kaçıncı gününde kan verdin
Ilk defa binmiyorsan sorun olmaz bence birde havaalanındaki cihazlardan geçmemek için dr rapor verebilir öyle duymuştum
Bulanti kusma hemn olmaz zaten birkc hafta sonra olur olcksa bile. akinti bnm de cok deg.l bnce bi sorun yok herkesn degisik olurmus zaten stres yapma
Tesekkur ederim canm bilgiler icin hayirlisi olsun hakkimizda
Amin cnm insllh
Ya benim hic bulantim yok agrim yok akintim yok ben kendimde belirti ariyorum :) bu iyi mi kotu mu bilemedim
Evet kiz ogretmenim urdada inglzce ogretmnym bnm daha ilk olck nasipse seninki de hayrli olsnmerve öğretmenmisin ....bende öğretmenim benim 2. olcak inşallah 5 yaşında kızım var
Yaa kizlar bnm ilk hamileligm yasim 24 bide gurbetteyiz o yüzden merak ettgm sey cok var herseyi size ve dr uma danisablrm. Sorulrmdan skilmazsnz umarm simdiden hepinze teşekkür ederm :) cok guzel bi duygu yaa oyle mutluym ki bide ani oldu hepimzi sasirtti bu bebis saglkla alirz kucagmza insllh :)
Ilk sonucum 186 3.gün embriyosu 12.gün test yaptım bugün 14.gün
senin dr garantiye almak istemiştim belki kese ve kalp atışını aynı anda görürsün.
bugün yine dr proluton depot igne verdi haftada bir vurulcam bunuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?