• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende varimmm :) carsamba gunu testimin sonucu 415 ti iki gun sonra yani dun 942 olmus sat 22 mayis insallah sagliklidir ya cok tedirginim ben

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

hayırlı olsun cnm senide ekledim listeye satına göre 27 şubat çıkıyor ama geçte döllenmiş olabilir.değerin güzel iki katıda artmış tedirgin olma cnm hamileliğin tadını çıkarmak lazım yoksa herşeyde telaş yaparız.
daha kese kalp atışı 2 li testi 3 lü testi cinsiyeti şeker yüklemesi ayrıntılı usg si bir sürü şeyle karşılaşacağız

hayırlı olsun cnm senide ekledim listeye satına göre 27 şubat çıkıyor ama geçte döllenmiş olabilir.değerin güzel iki katıda artmış tedirgin olma cnm hamileliğin tadını çıkarmak lazım yoksa herşeyde telaş yaparız.
daha kese kalp atışı 2 li testi 3 lü testi cinsiyeti şeker yüklemesi ayrıntılı usg si bir sürü şeyle karşılaşacağız

Ayyy ben bunlara nasil dayancam meraktan :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hadi yaa bn bugn tutyrm bisey olmz insllh. Bizm normal oldu da ne zarari olurmuş bebege

aslında daha yeniyken bir şey olmayabilir ama insan yinede düşünmeden edemiyor.hamilelikte su çok önemli ve malum ramazanda 16 17 saat susuz ve aç kalıyorsun

Bn de cinsiytni cok merak ediyrm hic fark etmz de yine de insan bilmk istyo mu kiz mi erkek mi

Eşime sordum ne olsun istersin diye adam heyecandan saçmaladı.ben engellemek istemem ne istiyorsa onu olsun dedi ... ;) öğrendiğimize beri buna gülüyorum evde sanki meslek seçiyor yani

Eşime sordum ne olsun istersin diye adam heyecandan saçmaladı.ben engellemek istemem ne istiyorsa onu olsun dedi ... ;) öğrendiğimize beri buna gülüyorum evde sanki meslek seçiyor yani

benim ki bu sabah buda kız olacak gibi geliyor dedi .

erkekler ne kadar farketmez desede içlerinde erkeğin yeri ayrı oluyor ama kızlarıyla çok daha güzel anlaşıyor babalar
erkek evlat anaya kız evlat babaya

benim ki bu sabah buda kız olacak gibi geliyor dedi .

erkekler ne kadar farketmez desede içlerinde erkeğin yeri ayrı oluyor ama kızlarıyla çok daha güzel anlaşıyor babalar
erkek evlat anaya kız evlat babaya

evet bugünde rüyamda zeytin gözlü bi kız gördüm dedi :) biz aslında kız istiyoruz heralde ama benim içime doğuyor erkek diye :) rabbim sağlıklı versin de farketmezz :)

Bn de okulda ogrendm hamile olduğmu cok komikti ogretmn arkdslr o anlrma sahit oldu ve ogrendklrnden beri oglun olck diyip duruylr ama hepsi. Bide 2 ay once komsum bana yaz tatilne hamile olrk gircksn ve oglun olcak demsti kadinin dedgi cikti gercktn baklm oglum mu olck

Kızlar merhaba bende son adetim 25 mayıs 2 gün geçti kan testi 30.8 çıktı pazartesi yenilicem inşallah bebeğim benimledir 2.5 yaşında bir kızım var yumurtlama döneminden sonra korunmayı bırakdık belki geç döllenme olmuş olabilir ama sevinemedim :31:

Bn de okulda ogrendm hamile olduğmu cok komikti ogretmn arkdslr o anlrma sahit oldu ve ogrendklrnden beri oglun olck diyip duruylr ama hepsi. Bide 2 ay once komsum bana yaz tatilne hamile olrk gircksn ve oglun olcak demsti kadinin dedgi cikti gercktn baklm oglum mu olck

ayy bende okulda öğrendim çarşamba günü. seminerdeydik. arkadaşlar ısrar ettiler ille test yapalım diye bende yok yapmam dedim o ara telefonum çaldı tayini başka yere çıkan bi arkadaş aradı beni rüyasında görmüş 4 aylık hamileymişim .. artık onu duyunca bana okulun tuvaletinde test yaptırdılar :) şaka gibi .. herkes erkek olcak diyo banada..

Back