• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok bide memnun kalmasınlar :))) hamiş halinle yemek yapmışsın yorulmuşsun ellerine sağlık kuzum benimde haftaya gelcekler 3 gün arayla hemde olsun allah kabul etsin inşş

eşin yardımcı olsun cnm benimki dün yoktu olsa yardım ederdi tüm iş bana kaldı ondan çok yoruldum birde saat 12 de söyledim hem pazara hem markete gittim eve geldim yemek yap iftarda sırtım ağrıyordu

eşin yardımcı olsun cnm benimki dün yoktu olsa yardım ederdi tüm iş bana kaldı ondan çok yoruldum birde saat 12 de söyledim hem pazara hem markete gittim eve geldim yemek yap iftarda sırtım ağrıyordu

yardım edemez kuzum oda çok yoğun çalışıyo malum millet izne ayrılıyo nöbetler vs çok yoğun anlayacağın heee evde olsada belki bi cacık yada salata yapar diğerlerine karışmaz :)) ev işi yapıyor bu aralar süpürge lavabo ovma vs oda hamiş olduğum için yoksa onuda yapmaz :)

merhaba kızlar
bu perşembe yine kontrolüm var,
bakalım kese geliştimi,6+1 olucaz kalp atışı duyulmayabilir..
kese düzelsin onada razıyım..

birde kızlar geçen perşembe 2 kutu crinone jel yazdırdım..
yani iki kutuda toplamda içinde 30 tane var.
günde 2 tane kullanıyorum..
ama baktım bu perşembeye yetecek kadar kalmış.
nasıl oldu anlamadım,1 haftalık jel yok..
işin kötü tarafı ilaç bitme zamanından önce veremiyorlar..
evde çocukta yok,uçtu sanki ilaçlar...

hala bulantı yok,ama salak gibi dolaşıyorum
hala sağlık ocağına haber vermedim,doktordan sonra hemen haberleri olurdu ama bu defa çağırmadılar:53:

merhaba kızlar
bu perşembe yine kontrolüm var,
bakalım kese geliştimi,6+1 olucaz kalp atışı duyulmayabilir..
kese düzelsin onada razıyım..

birde kızlar geçen perşembe 2 kutu crinone jel yazdırdım..
yani iki kutuda toplamda içinde 30 tane var.
günde 2 tane kullanıyorum..
ama baktım bu perşembeye yetecek kadar kalmış.
nasıl oldu anlamadım,1 haftalık jel yok..
işin kötü tarafı ilaç bitme zamanından önce veremiyorlar..
evde çocukta yok,uçtu sanki ilaçlar...

hala bulantı yok,ama salak gibi dolaşıyorum
hala sağlık ocağına haber vermedim,doktordan sonra hemen haberleri olurdu ama bu defa çağırmadılar:53:

gelişmiştir inşş canım kalp atışlarını duy sonr sağlık ocağına haber ver bence zaten şu an için bişey yok kayıt dışında ilerki zamanlarda tetanoz aşısı için arıycaklar

inşallah ... bnde öle düşünüorum dr bi kerede hepsini görelim die öle çağırmıştır diorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen öyle bende haftaya perşembe yada cuma gidicem gitmişken kalp atışlarını duyarım inşş

gelişmiştir inşş canım kalp atışlarını duy sonr sağlık ocağına haber ver bence zaten şu an için bişey yok kayıt dışında ilerki zamanlarda tetanoz aşısı için arıycaklar
eve hırsız girip jelmi kaçırdı acep:26:
1 hafta kullanamıycam, haplarım var onları kullanırım artık:43:
bişey olmaz inşallah

Back
X