Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın tekrar test vereceksin demi inşallah değerlerimiz artmıştır.
evet inşallah korkuyorum sen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de 2 gun once ogrendm hamile oldgmu sat:25 mayis.haziran 25 te hcg:206 cikti. Pazartsi doktora gidecegm keseyi gorur muyum ki? Bide oruc tutuyo musunz tutsak bebislre zarari olur mu acaba?
Masallah ne guzel artmis degerleriniz arkadaslarim bebisleri gormusunuz bile :) darisi bizim basimiza artik.Pazartesi olmadi bi gider yaptiririm tekrar ama yorgunlukla cok agrim oluyo varya yatip beklemek daha kolay sanki![]()
zuzi
Saglikla kavusursunuz insallah bebeklerinize canlar
Ben de 2 gun once ogrendm hamile oldgmu sat:25 mayis.haziran 25 te hcg:206 cikti. Pazartsi doktora gidecegm keseyi gorur muyum ki? Bide oruc tutuyo musunz tutsak bebislre zarari olur mu acaba?
Saglikla kavusursunuz insallah bebeklerinize canlar
Ikinci testimi yaptıracaksın.uzak degilse git yada direk kese görmeye gidersin
Korkudan çok heyecan var
Sonucu alinca yazmani bekliyorumhadi hayirli sonuclarla inşallahh
zuzi
kan verip geldim kızlar.
doktor oruç yok dedi haftaya cuma yada c.tesi kese için çağırabiliriz dedi sanırım bugünkü artışa bağlı karar verecek.
kan verip geldim kızlar.
doktor oruç yok dedi haftaya cuma yada c.tesi kese için çağırabiliriz dedi sanırım bugünkü artışa bağlı karar verecek.
Hesapladim üsenmedim oturdum basina taa cumartesi buluyo 3000 i .Takip edilecegim hastane özel.Acikcasi sonradan zaten ütücekler bi sürü.Gidicem simdi test isticek 2 gun sonra bida test sonra 1 hafta sonra gel.bir hafta sonra kalbini duymaya gelezberledim hepsini.Ne kadar gec o kaa iyi.Folik asidimide aldim iciyorum oh tamam 😄😄😄😄
zuzi