- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Biz bugün keseyi gördük çok şükür.kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı doktorumuz
Biz bugün keseyi gördük çok şükür.kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı doktorumuz
ben de aynı şekilde bugün gördüm keseyi,beni de yaklaşık aynı zamanda çağırdı
Keseleriniz hayırlı olsun darısı kalp atışlarına
Keseleriniz hayırlı olsun darısı kalp atışlarına
ben de aynı şekilde bugün gördüm keseyi,beni de yaklaşık aynı zamanda çağırdı
Merhaba bir Mart bebişide benden olsun o zaman
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi hayırlı olsun gittikçe artıyoruz.bu arada daha yapmıştım ama unutmuştum hamilelik takvimini nerden yapıyorduk
Web den girince buldum bende ayarlarda sanırım bebeğinizin dıgacagı muhtemel tarih diye bir soru var onu yanıtlayınca takvim oluşuyor ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah ne güzel demek aynı zamanlarda kaldık.benim SAT 26 Mayıs
Merhabaa ; 27 mayis son adet tarihim. 24 haziran da bhcg: 45.48 cikti 26 haziranda: 98.9 sonuc aldim.ama dr a gitmedim keseyi goremem diye.Acikcasi korkuda var gidecek diye.Bhcg leri hic paylasmamissiniz onlarida yazabilirmisiniz acaba :* Pc hesabi:3 mart diyor doğuma.Herkeze sağlıklı doğumlar dilerim
zuzi
önemli olan katlanması arkadaşım ve sanırım seninki daha erken.bence de hemen gitme ama test yaptırmaya devam etMerhabaa ; 27 mayis son adet tarihim. 24 haziran da bhcg: 45.48 cikti 26 haziranda: 98.9 sonuc aldim.ama dr a gitmedim keseyi goremem diye.Acikcasi korkuda var gidecek diye.Bhcg leri hic paylasmamissiniz onlarida yazabilirmisiniz acaba :* Pc hesabi:3 mart diyor doğuma.Herkeze sağlıklı doğumlar dilerim
zuzi
denme 123
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?